Eladó és kiadó ingatlanok Szadán

Találati lista:

142

Itt találhatóak a szadai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
A község a Gödöllői-dombságban, a Rákos-patak és a Sződ-Rákos-patak vízválasztóján helyezkedik el, fölötte magasodik a Margita-hegy. A település közvetlenül Gödöllő mellett fekszik, területén áthalad az M3-as autópálya. A község lakója volt egykor Székely Bertalan festőművész, a magyar romantika kiemelkedő alakja. Ma Székely Bertalan Emlékház néven művészeti központként működik, és kiállításoknak, színházi előadásoknak, koncerteknek, rajzműteremnek és helytörténeti könyvtárnak ad helyet. Egyik legrégebbi műemléke a Grassalkovich – Pejácsevich kúria, melyet a Grassalkovich hercegek építettek 1810 körül, kora klasszicista stílusban, ma a Faluháznak ad helyet. A község további nevezetessége a Tájház. A település legszebb köztéri alkotása Kun Éva Turul-Életfa és a csodaszarvas című kerámia kútja. A község legjelentősebb rendezvénye a Szadai Napóra Fesztivál. Családi házat keres Szadán? Keresgéljen akár a központ, akár családi házas övezetben, vagy a Szőlőhegyen, itt biztosan megtalálja álmai otthonát. Téglalakást vásárolna? Szada új parcellázású, örökpanorámás részén új építésű lakások várják. Építési telket keres? Az M3-ashoz közel, Fenyvesligeten, vagy Szőlőhegyen panorámás telkek között válogathat. Vállalkozást szeretne indítani? Az M3-ashoz közel, az ipari parkban ipari telkeket, raktárakat és telephelyeket találhat. A településen 2 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget szadai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

11

Eladó Családi ház, Szada, Nincs megadva, 120nm, 25800000 Ft

Szada, Nincs megadva
3

Szadán, a Margitán építési telek eladó

Szada, Margita
17

Eladó családi ház, Szada

Szada
4

Eladó építési telek, Szada

Szada
4

Eladó építési telek, Szada

Szada
4

Eladó építési telek, Szada

Szada
4

Eladó építési telek, Szada

Szada
10

Eladó ikerház, Szada

Szada
10

Eladó ikerház, Szada

Szada
13

Eladó egyéb telek, Szada

Szada
9

Eladó építési telek, Szada

Szada
5

Eladó családi ház, Szada

Szada
17

Eladó családi ház, Szada

Szada
23

Eladó ház, 2111 Szada, Fő út mellett

Szada
11

Eladó családi ház, Szada, központ

Szada, központ
20

Eladó családi ház, Szada

Szada
5

Szerkezetkész - ikerház - új építésű Szadán, minőségi kivitelezés

Szada
6

Eladó ikerház, Szada, Szada

Szada, Szada