Eladó és kiadó ingatlanok Sukorón

Találati lista:

174

Itt találhatóak a sukorói ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Sukoró a Velencei-tó északi partja és a Velencei-hegység déli lábánál elhelyezkedő település. Legkönnyebben az M7-es autópályán közelíthető meg. Sukoró a történelembe az 1848-49-es szabadságharc során a pákozd-sukorói győztes csatával vonult be. A csatát megelőző haditanács színhelye a sukorói református templom volt, résztvevőinek, Görgey Artúr őrnagynak, gróf Batthyányi Lajos miniszterelnöknek és Móga János tábornoknak egykori ülőhelyét ma névtáblák jelzik a padsorokban. A sárfalú, nádtetős ház 1863-ban épült. A Sukoró - Pákozdi Arborétum és Tájmúzeum a Mészeg-hegy 160,5 méteres csúcsán található. A Halászati múzeumban pedig a Velencei-tavi halászati hagyományokat és eszközöket lehet megtekinteni. Sukoró kiváló bortermő vidéken található, löszbe vájt pincéi a Borjúvölgyben, a Pincesoron és a Géciben találhatók. A település természeti értékei a Gyapjaszsák (ingókő), az Olasz gránitfejtő és a Likas-kő különleges természeti képződményei, valamint az Angelika-forrás és az Éva-forrás. Sukoró legjelentősebb rendezvényei az egész nyarat átfogó “Sukorói Nyár” és a “Velencei-tavi Nyári Játékok”. Székesfehérváron lakik és hétvégenként kimenekülne a Velencei-tó partjára? Netalán ide is szeretne költözni? Sukorón Velencei-tóra néző, panorámás üdülők, nyaralók, családi házak és építési telkek várják. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget sukorói ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

Sukorón eladó társasházi lakás

Sukoró
3

Eladó építési telek, Sukoró

Sukoró
2

Velencei tóra panorámás építési telek Sukorón eladó.

Sukoró
6

Eladó üdülő, nyaraló, Sukoró, Újhegy dűlő

Sukoró, Újhegy dűlő
5

Eladó ikerház, Sukoró, Borostyán utca

Sukoró, Borostyán utca
3

Velencei tóra panorámás telek eladó.

Sukoró

Eladó egyéb telek, Sukoró, Körmös utca

Sukoró, Körmös utca
10

Eladó családi ház, Sukoró, -

Sukoró, -
13

Eladó családi ház, Sukoró

Sukoró
6

Eladó külterületi telek, Sukoró

Sukoró
23

Eladó családi ház, Sukoró, Sukoró, Fehérvári út

Sukoró, Sukoró, Fehérvári út

Eladó üdülőtelek, Sukoró

Sukoró
10

Sukorón, örökpanorámás telken, 3 szintes nyaraló eladó

Sukoró
5

Sukorón 50 nm-es faház eladó

Sukoró
4

Sukorón, 1547 nm-es építési telek eladó

Sukoró
6

Sukorón panorámás széles telek eladó!

Sukoró, Dózsa Gy.u.
11

Eladó családi ház, Sukoró

Sukoró
20

Sukorón jó állapotú,lakható hétvégi ház eladó!

Sukoró
19

Árcsökkenés!!!!Sukorón eladó örök panorámás nyaraló telek áron!

Sukoró
6

csendes zsákutcában

Sukoró