Eladó és kiadó ingatlanok Pomázon

Találati lista:

395

Itt találhatóak a pomázi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Pomáz a Pilisi és a Visegrádi hegység között, a hegyek és a síkság találkozásánál, a Dera patak völgyében helyezkedik el. Budapestről legegyszerűbben a szentendrei HÉV-vel érhető el, területét érinti a 11-es főút. A „Pilis kapuja\"-ként is emlegetett település természeti környezetének tekinthető a Nagy- és Kis-Kevély, a Csúcs-hegy, az Oszoly-csúcs, a Nagy- és Kis-Csikóvár, a Mesélő-hegy és a Kő-hegy. Legmagasabb pontja a Nagy-Csikóvár 556 méterrel. Az ókori Róma idejéből, szétszórt villa rustica-k nyomaira bukkantak, illetve a Barkó-ház kertjében elpusztult egy jelentős római temető, amelynek egyik kő-szarkofágját a Községháza előtti parkban kiállították. Jelentős építészeti emlékei közül érdemes megemlíteni a Szerb templomot, mely a XIV. században épült, elsőrendű műemléki védettséget élvez. Említésre méltó még aTeleki-Wattay kastély, mely 1773-ban épült, az I. világháború után átalakították, majd árvaházként és gyermekvédeli intézményként üzemel. Érdekessége a kétszintes, óriási, lovaskocsival járható pincéje. Az Országos Tekerős Találkozó, a Pomázi Lovas Majális a Magyar Vár Táborban, a Zenés esték a Teleki kastélyban, a Pomáz Város Napja, és a Könyvszüret csak néhány, a város számtalan említésre méltó rendezvénye közül. Családi házat vásárolna Pomázon? A város központjában, HÉV-hez közel, az Ófaluban, Majdánpolán, a Messelia oldalán, a Kő-hegy felé, Orlovácz központban, vagy a Szelistye lakóparkban számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást keres? A HÉV környékén, vagy a Szelistye lakóparkban biztosan megtalálja. Szeretne a Vörösmarty-lakóparkba költözni? Családi házak és téglalakások várják. A településen 5 óvoda, 3 általános iskola, 1 művészeti iskola és 1 művészeti szakközépiskola és szakiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget pomázi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

2

Befektetőknek - Pomázon kétgenerációs, jó állapotú családi ház áron alul!

Pomáz, Központ

Eladó családi ház, Pomáz, Fáy András utca 46

Pomáz, Fáy András utca 46
6

Eladó családi ház, Pomáz

Pomáz
11

Eladó családi ház, Pomáz, Ófalu, Hév környéke

Pomáz, Ófalu, Hév környéke
23

Eladó családi ház, Pomáz

Pomáz
21

Eladó Lakás, Pomáz

Pomáz
6

Eladó Ház, Pomáz

Pomáz
11

Eladó Ház, Pomáz

Pomáz
11

Eladó Lakás, Pomáz

Pomáz
15

Eladó Ház, Pomáz

Pomáz
21

Eladó Ház, Pomáz

Pomáz
21

Eladó Lakás, Pomáz

Pomáz, Pomáz
15

Eladó családi ház, Pomáz, Ófalu, Ófalu

Pomáz, Ófalu, Ófalu
5

Pomázon, csendes, családiházas övezetben, 540 nm-es, panoramas telken, 240 nm-es,családiház eladó.

Pomáz
9

Pomáz eladó családi ház

Pomáz, Messelia
14

Pomázon téglaépítésű, galériázott lakás várja új tulajdonosát !

Pomáz, Vörösmarty lakókert