Eladó és kiadó ingatlanok Pilisszentivánon

Találati lista:

60

Itt találhatóak a pilisszentiváni ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Pilisszentiván a Pilis és a Budai-hegység találkozásánál, az Aranyhegyi-patak mentén fekszik. Gyakorlatilag összeépült Pilisvörösvárral, a pilisvörösvári vasútállomásról gyalogosan is megközelíthető. Közúton pedig a 10-es főúton érhető el. Pilisszentivánt 1723-tól betelepült sváb telepesek hozták létre, a XIX. század közepén megindult a községben a szénbányászat, ekkor indult el a település fellendülése, lakosságszámának növekedése. A település legjelentősebb nevezetessége a római katolikus templom, melyet 1780 és 1796 között építettek. A község másik jelentős nevezetessége a Tájház, melyet egy egykori parasztgazda és kocsmáros, Gábeli József lakóházából alakítottak ki. További látnivalója a nyári napforduló emlékére emelt emlékkő. A nyári napforduló, mely Szent Iván napja a község egyik legnagyobb ünnepe. A település természeti értékekben is gazdag, itt emelkedik az 550m magas Nagy-Szénás, mely 360 fokos körpanorámájának köszönhetően igen kedvelt turistacélpont, valamint itt él a Kis-Szénás dolomittörmelékes lejtőjén, a világon egyedülálló, aranysárga virágú dolomitlakó len, mely csak a Duna–Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága, illetve a helyben működő Szénások Európa Diplomás Terület Látogatóközpont által szervezett vezetett túrák keretében látogatható. A községben két tó is található, az egyik a szénbányászatnak köszönhetően létrejött Slötyi, kedvelt horgásztó, a másik a Vadász-réti-patak felduzzasztásával létre jött Jági-tó, mely a Jági-tanösvény kiindulópontja. Családi házat keres Pilisszentivánon? A település központjában és gyönyörű panorámás telkeken is megtalálhatja álmai otthonát. Téglalakást vásárolna? A Jó szerencsét lakótelepen számtalan ingatlan között válogathat. Építkezni szeretne? Pilisszentivánon panorámás építési telkek várják. A településen 1 német nemzetiségi óvoda és általános iskola is működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget pilisszentiváni ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Pilisszentiván központi részén eladó ház

Pilisszentiván, Pilisszentiván, Pilisszentivánon
15

Pilisszentivánon családi ház eladó

Pilisszentiván
8

Pilisszentivánon 60 nm-es házrész eladó

Pilisszentiván, Pilisszentiván
3

Eladó külterületi telek, Pilisszentiván

Pilisszentiván
5

Eladó külterületi telek, Pilisszentiván, Major

Pilisszentiván, Major
15

Pilisszentivánon 2 lakásos családi ház eladó

Pilisszentiván, Pilisszentiván, Központi rész
9

Pilisszentivánon 1000 nm-es családi rezidencia eladó

Pilisszentiván, Pilisszentiván, Pilisszentiván gyönyörű környezetében
6

Pilisszentivánon felújítandó ikerház eladó

Pilisszentiván
4

Pilisszentivánon telek eladó

Pilisszentiván
8

Eladó családi ház, Pilisszentiván

Pilisszentiván
16

Eladó egyéb telek, Pilisszentiván, Szabadság út

Pilisszentiván, Szabadság út
6

Eladó építési telek, Pilisszentiván, Déli hegyoldalban Budai hegyekre panorámás telek.

Pilisszentiván, Déli hegyoldalban Budai hegyekre panorámás telek.
16

Eladó családi ház, Pilisszentiván

Pilisszentiván
16

Pilisszentivánon 3 szintes panorámás nagy telken lévő 450m2-es ház eladó

Pilisszentiván, Klapka utca
13

Eladó családi ház, Pilisszentiván

Pilisszentiván
8

Eladó családi ház, Pilisszentiván

Pilisszentiván
14

Eladó családi ház, Pilisszentiván

Pilisszentiván
10

Eladó családi ház, Pilisszentiván, Szabadság utca

Pilisszentiván, Szabadság utca
4

Eladó egyéb telek, Pilisszentiván

Pilisszentiván
7

Eladó sorház, Pilisszentiván

Pilisszentiván