Eladó és kiadó ingatlanok Pilisszentivánon

Találati lista:

54

Itt találhatóak a pilisszentiváni ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Pilisszentiván a Pilis és a Budai-hegység találkozásánál, az Aranyhegyi-patak mentén fekszik. Gyakorlatilag összeépült Pilisvörösvárral, a pilisvörösvári vasútállomásról gyalogosan is megközelíthető. Közúton pedig a 10-es főúton érhető el. Pilisszentivánt 1723-tól betelepült sváb telepesek hozták létre, a XIX. század közepén megindult a községben a szénbányászat, ekkor indult el a település fellendülése, lakosságszámának növekedése. A település legjelentősebb nevezetessége a római katolikus templom, melyet 1780 és 1796 között építettek. A község másik jelentős nevezetessége a Tájház, melyet egy egykori parasztgazda és kocsmáros, Gábeli József lakóházából alakítottak ki. További látnivalója a nyári napforduló emlékére emelt emlékkő. A nyári napforduló, mely Szent Iván napja a község egyik legnagyobb ünnepe. A település természeti értékekben is gazdag, itt emelkedik az 550m magas Nagy-Szénás, mely 360 fokos körpanorámájának köszönhetően igen kedvelt turistacélpont, valamint itt él a Kis-Szénás dolomittörmelékes lejtőjén, a világon egyedülálló, aranysárga virágú dolomitlakó len, mely csak a Duna–Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága, illetve a helyben működő Szénások Európa Diplomás Terület Látogatóközpont által szervezett vezetett túrák keretében látogatható. A községben két tó is található, az egyik a szénbányászatnak köszönhetően létrejött Slötyi, kedvelt horgásztó, a másik a Vadász-réti-patak felduzzasztásával létre jött Jági-tó, mely a Jági-tanösvény kiindulópontja. Családi házat keres Pilisszentivánon? A település központjában és gyönyörű panorámás telkeken is megtalálhatja álmai otthonát. Téglalakást vásárolna? A Jó szerencsét lakótelepen számtalan ingatlan között válogathat. Építkezni szeretne? Pilisszentivánon panorámás építési telkek várják. A településen 1 német nemzetiségi óvoda és általános iskola is működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget pilisszentiváni ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

5

Eladó építési telek, Pilisszentiván, Károlyhegyidűlő, Hungária telep

Pilisszentiván, Károlyhegyidűlő, Hungária telep
22

Eladó családi ház, Pilisszentiván, Családi házas

Pilisszentiván, Családi házas

Kiadó házrész, Pilisszentiván

Pilisszentiván
12

Eladó családi ház, Pilisszentiván, Pilisszentiván

Pilisszentiván, Pilisszentiván
20

Eladó családi ház, Pilisszentiván, Pilisszentiván

Pilisszentiván, Pilisszentiván
11

Természetközeli családiház

Pilisszentiván, Jóreménység utca 18
6

Pilisszentivánon felújítandó ikerház eladó

Pilisszentiván
4

Pilisszentivánon telek eladó

Pilisszentiván
20

Pilisszentivánon, közel a horgásztóhoz, 50-es években, téglából épült, 78nm-es, sorházi lakás, 650nm-es telekkel eladÓ!

Pilisszentiván
7

Eladó családi ház, Pilisszentiván, Hungária telep 2452/1

Pilisszentiván, Hungária telep 2452/1
17

Jó adottságokkal rendelkező, felújítandó családi ház ELADÓ!

Pilisszentiván
4

Eladó nyaraló pilisszentiván.

Pilisszentiván
21

Eladó családi ház pilisszentivánon.

Pilisszentiván
12

Eladó családi ház, Pilisszentiván

Pilisszentiván
6

Eladó családi ház, Pilisszentiván

Pilisszentiván
22

Eladó Ház, Pilisszentiván

Pilisszentiván
50

Eladó családi ház, Pilisszentiván, Pilisszentiván külterület

Pilisszentiván, Pilisszentiván külterület
3

Eladó családi ház, Pilisszentiván

Pilisszentiván
32

Luxus ház 14 szobával medencével

Pilisszentiván, Külterület
14

Eladó családi ház, Pilisszentiván

Pilisszentiván