Eladó és kiadó ingatlanok Pilisszentivánon

Találati lista:

53

Itt találhatóak a pilisszentiváni ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Pilisszentiván a Pilis és a Budai-hegység találkozásánál, az Aranyhegyi-patak mentén fekszik. Gyakorlatilag összeépült Pilisvörösvárral, a pilisvörösvári vasútállomásról gyalogosan is megközelíthető. Közúton pedig a 10-es főúton érhető el. Pilisszentivánt 1723-tól betelepült sváb telepesek hozták létre, a XIX. század közepén megindult a községben a szénbányászat, ekkor indult el a település fellendülése, lakosságszámának növekedése. A település legjelentősebb nevezetessége a római katolikus templom, melyet 1780 és 1796 között építettek. A község másik jelentős nevezetessége a Tájház, melyet egy egykori parasztgazda és kocsmáros, Gábeli József lakóházából alakítottak ki. További látnivalója a nyári napforduló emlékére emelt emlékkő. A nyári napforduló, mely Szent Iván napja a község egyik legnagyobb ünnepe. A település természeti értékekben is gazdag, itt emelkedik az 550m magas Nagy-Szénás, mely 360 fokos körpanorámájának köszönhetően igen kedvelt turistacélpont, valamint itt él a Kis-Szénás dolomittörmelékes lejtőjén, a világon egyedülálló, aranysárga virágú dolomitlakó len, mely csak a Duna–Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága, illetve a helyben működő Szénások Európa Diplomás Terület Látogatóközpont által szervezett vezetett túrák keretében látogatható. A községben két tó is található, az egyik a szénbányászatnak köszönhetően létrejött Slötyi, kedvelt horgásztó, a másik a Vadász-réti-patak felduzzasztásával létre jött Jági-tó, mely a Jági-tanösvény kiindulópontja. Családi házat keres Pilisszentivánon? A település központjában és gyönyörű panorámás telkeken is megtalálhatja álmai otthonát. Téglalakást vásárolna? A Jó szerencsét lakótelepen számtalan ingatlan között válogathat. Építkezni szeretne? Pilisszentivánon panorámás építési telkek várják. A településen 1 német nemzetiségi óvoda és általános iskola is működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget pilisszentiváni ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

17

Jó adottságokkal rendelkező, felújítandó családi ház ELADÓ!

Pilisszentiván
6

Pilisszentivánon felújítandó ikerház eladó

Pilisszentiván
4

Pilisszentivánon telek eladó

Pilisszentiván
20

Napsütés és panoráma!

Pilisszentiván
5

Eladó építési telek, Pilisszentiván, Károlyhegyidűlő, Hungária telep

Pilisszentiván, Károlyhegyidűlő, Hungária telep
20

Pilisszentivánon, közel a horgásztóhoz, 50-es években, téglából épült, 78nm-es, sorházi lakás, 650nm-es telekkel eladÓ!

Pilisszentiván
10

Pilisszentiván eladó családi ház.

Pilisszentiván
8

Eladó nyaraló pilisszentivánon.

Pilisszentiván
4

Eladó nyaraló pilisszentiván.

Pilisszentiván
21

Eladó családi ház pilisszentivánon.

Pilisszentiván
12

Eladó családi ház, Pilisszentiván

Pilisszentiván
19

Eladó családi ház, Pilisszentiván, István Akna

Pilisszentiván, István Akna
6

Eladó családi ház, Pilisszentiván

Pilisszentiván
22

Eladó Ház, Pilisszentiván

Pilisszentiván
50

Eladó családi ház, Pilisszentiván, Pilisszentiván külterület

Pilisszentiván, Pilisszentiván külterület
3

Eladó családi ház, Pilisszentiván

Pilisszentiván
32

Luxus ház 14 szobával medencével

Pilisszentiván, Külterület
13

Eladó családi ház, Pilisszentiván

Pilisszentiván
10

Eladó családi ház, Pilisszentiván, Lenvirág utca 1

Pilisszentiván, Lenvirág utca 1
8

Eladó építési telek, Pilisszentiván, Fehér-hegyi dűlő

Pilisszentiván, Fehér-hegyi dűlő