Pilismaróti eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

51

Ezen az oldalon a Pilismaróton található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Pilismarót a Visegrádi-hegységhez tartozó Maróti hegyek lábánál, a 10 km-re fekvő Visegrád és a 13 km-re fekvő Esztergom között helyezkedik el, a 11-es főút mentén. Nevezetes és egyben legrégebbi műemléke a Református Dombon található templom, melyet 1560 és 1590 között még a katolikus egyház építtetett. Másik nevezetes emlékműve az 1787-1792 között, középkori eredetű körtemplom helyére emelt Szent Lőrinc plébániatemplom. A község egyik legszebb épülete a Heckenast Gusztáv könyvkiadó és nyomda tulajdonos (a Landerer és Heckenast nyomda társtulajdonosa) által 1860 körül építtetett romantikus stílusú villa, mely Feszl Frigyes tervei alapján készült. Megfordult itt Jókai Mór, Vörösmarty Mihály, Deák Ferenc és Bajza József is. A város híres szülötte Dr. Lengyel Árpád orvos, aki a Titanic segítségére siető Carpathia személyszállító hajón teljesített szolgálatot a katasztrófa idején. Áldozatos munkájának köszönhetően 705 utast és tengerészt ápoltak, és mentettek meg. Helytállásáért számos elismerést kapott, az orvosi rendelő falán emléktáblát helyeztek el a tiszteletére. A település legjelentősebb rendezvényei a Dunakanyar Mazsorett- és táncfesztivál, a Lőrinc- napi búcsú, a Duna-parti nyárbúcsúztató és a szüreti felvonulás és mulatság. Családi házat vásárolna Pilismaróton? A község teljes területén talál eladásra kínált ingatlanokat. A Duna parton keres ingatlant? Építési telkeket, üdülő telkeket, üdülőket, nyaralókat egyaránt találhat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget pilismaróti ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

15

Esztergomtól 12 km-re Dunakanyarra és a Pilisre körpanorámás villa eladó

Pilismarót
10

Eladó családi ház pilismaróton:

Pilismarót
4

Pilismarót Dunapart eladó telek

Pilismarót, Dunapart
5

Leárazott telek eladó Pilismarót Duna parton

Pilismarót, Dunapart
12

Cserével elvihető nyaraló Pilismaróton

Pilismarót, Dunapart
19

Felújított ház nagy telekkel

Pilismarót, Alkotás u.
15

Erdő szélén családi ház Pilismaróton

Pilismarót, Kölcsey F. u.
18

Valami különlegesség a Pilisben

Pilismarót
12

Pilismaróti Dunaparton szép házikó

Pilismarót, Dunapart
4

Erdőszéli nagy telek Pilismaróton

Pilismarót
10

Nagyon leárazott ház Pilismaróton

Pilismarót
2

Nagy telek Pilismarót Dunaparton

Pilismarót, Dunapart, Nyárfa u.
18

Gesztenyés erdő

Pilismarót
11

Házat lakás beszámítással

Pilismarót
15

Költség hatékony új ház Pilismaróton

Pilismarót, Bajcsy-Zsilinszki
7

Újszerű faház nagy telekkel Dunához közel

Pilismarót, Dunapart
11

Pilismarót Duna parti kis ház

Pilismarót, Duna part
18

Eladó kastély Visegrád és Esztergom között a Dunakanyarban

Pilismarót, Basaharc
22

Mediterrán terasszal csendes helyen családi ház

Pilismarót
25

Eladó családi ház, Pilismarót, település szélén

Pilismarót, település szélén