Eladó és kiadó ingatlanok Piliscsabán

Találati lista:

166

Itt találhatóak a piliscsabai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Piliscsaba a Pilis, a Gerecse és a Budai-hegység által közrezárt Dorogi-medence délkeleti részén fekvő nagyközség. A Budapesttől 25 km-re található településen ered a Kenyérmezei patak. Legjelentősebb építészeti értéke a római katolikus plébániatemplom. Másik jelentős építészeti értéke a lazarista rendház és kápolna, mely eredetileg József Károly főherceg vadászkastélya volt, melyben jelenleg a Szent Vince Egyetemi Kollégium működik. Piliscsaba természeti értékeként említésre méltó több védetté nyilvánított fasor, mint például a Klotildliget fasorai, a Szent László király út vadgesztenye sora, a Széchenyi István út fekete fenyő sora és a Kossuth Lajos utca platánfái. A környéken kedvelt kirándulóhelyek az Iluska-forrás, a Klotild-barlang, a Nagy-Kopasz hegy, melynek tetejéről tiszta időben látszik az esztergomi bazilika és át lehet látni Szlovákiába is, a Sas-szikla, a Csabai gomba, az Ördög oltár és a Kígyószikla nevű sziklák, az Erzsébet-kút, valamint a Garancsi-tó. Családi házat keres Piliscsabán? A központban és az állomáshoz közel számtalan ingatlan közül válogathat. Eladó/kiadó téglalakást keres? Az egyetemhez közel biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet. A Magdolnavölgy-lakóparkba szeretne költözni? Családi házak, ikerházak, építési telkek és téglalakások várják. Klotild ligeten szeretne lakni? Itt családi házat és építési telket is egyaránt találhat. A településen 4 óvoda, 4 általános iskola, 1 gimnázium, 1 szakképző iskola és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Kara működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget piliscsabai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

15

Eladó családi ház, Piliscsaba

Piliscsaba
20

Hegy utca

Piliscsaba, Hegy utca
11

Eladó ikerház, Piliscsaba, Magdolnavölgy

Piliscsaba, Magdolnavölgy
12

Eladó ikerház, Piliscsaba, Magdolnavölgy

Piliscsaba, Magdolnavölgy
16

Eladó családi ház, Piliscsaba, Magdolnavölgy

Piliscsaba, Magdolnavölgy
20

Piliscsabán panzió eladó

Piliscsaba
20

Piliscsabán többgenerációs családi ház eladó

Piliscsaba
21

ANGOL HANGULAT ÉS KÉNYELEM 30 PERCRE BUDAPESTTŐL

Piliscsaba
17

Eladó családi ház, Piliscsaba, Balassi Bálint utca

Piliscsaba, Balassi Bálint utca

Eladó külterületi telek, Piliscsaba

Piliscsaba

Eladó építési telek, Piliscsaba

Piliscsaba
30

Eladó Ház, Piliscsaba

Piliscsaba, Vasút utca
15

Eladó hotel, panzió, Piliscsaba

Piliscsaba
3

Eladó föld, Piliscsaba

Piliscsaba
2

Eladó építési telek, Piliscsaba, Piliscsaba, Garancsliget

Piliscsaba, Piliscsaba, Garancsliget
9

TÖKÉLETES MEGOLDÁS ÁLOMVÖLGYBEN!

Piliscsaba, Álomvölgy
4

Eladó Telek, Piliscsaba

Piliscsaba, Dévényi Antal utca
14

Eladó Telek, Piliscsaba

Piliscsaba, Árpádvezér utca
7

Eladó Telek, Piliscsaba

Piliscsaba, Hegy utca
30

Eladó Ház, Piliscsaba

Piliscsaba, Vasút utca