Eladó és kiadó ingatlanok Piliscsabán

Találati lista:

143

Itt találhatóak a piliscsabai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Piliscsaba a Pilis, a Gerecse és a Budai-hegység által közrezárt Dorogi-medence délkeleti részén fekvő nagyközség. A Budapesttől 25 km-re található településen ered a Kenyérmezei patak. Legjelentősebb építészeti értéke a római katolikus plébániatemplom. Másik jelentős építészeti értéke a lazarista rendház és kápolna, mely eredetileg József Károly főherceg vadászkastélya volt, melyben jelenleg a Szent Vince Egyetemi Kollégium működik. Piliscsaba természeti értékeként említésre méltó több védetté nyilvánított fasor, mint például a Klotildliget fasorai, a Szent László király út vadgesztenye sora, a Széchenyi István út fekete fenyő sora és a Kossuth Lajos utca platánfái. A környéken kedvelt kirándulóhelyek az Iluska-forrás, a Klotild-barlang, a Nagy-Kopasz hegy, melynek tetejéről tiszta időben látszik az esztergomi bazilika és át lehet látni Szlovákiába is, a Sas-szikla, a Csabai gomba, az Ördög oltár és a Kígyószikla nevű sziklák, az Erzsébet-kút, valamint a Garancsi-tó. Családi házat keres Piliscsabán? A központban és az állomáshoz közel számtalan ingatlan közül válogathat. Eladó/kiadó téglalakást keres? Az egyetemhez közel biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet. A Magdolnavölgy-lakóparkba szeretne költözni? Családi házak, ikerházak, építési telkek és téglalakások várják. Klotild ligeten szeretne lakni? Itt családi házat és építési telket is egyaránt találhat. A településen 4 óvoda, 4 általános iskola, 1 gimnázium, 1 szakképző iskola és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Kara működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget piliscsabai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

30

Eladó Ház, Piliscsaba

Piliscsaba, Vasút utca
14

Eladó telek, 2081 Piliscsaba, Árpádvezér utca 23-25.

Piliscsaba, Árpádvezér utca
7

Eladó Telek, Piliscsaba

Piliscsaba, Hegy utca
30

Eladó Ház, Piliscsaba

Piliscsaba, Vasút utca
3

5000 nm-es ipari-kereskedelmi terület a 10-es út mentén

Piliscsaba, 10-es út
15

17 000 nm-es szántó eladó Piliscsabán, Garancstetőn

Piliscsaba, Garancstető
3

PILISCSABA KÖZPONTJÁBAN ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ

Piliscsaba
7

Eladó építési telek, Piliscsaba, Attila utca

Piliscsaba, Attila utca
10

Eladó családi ház, Piliscsaba, Fő út

Piliscsaba, Fő út
14

Eladó Telek, Piliscsaba

Piliscsaba, Árpádvezér utca
7

Eladó Telek, Piliscsaba

Piliscsaba, Hegy utca
4

Eladó Telek, Piliscsaba

Piliscsaba, Dévényi Antal utca
10

Eladó téglalakás, Piliscsaba, Egyetem utca 3

Piliscsaba, Egyetem utca 3
11

Eladó Telek, Piliscsaba

Piliscsaba, Dévényi Antal utca
15

Eladó hotel, panzió, Piliscsaba

Piliscsaba
3

Eladó föld, Piliscsaba

Piliscsaba
12

Piliscsabán, a klotildligeten nyaraló eladó.

Piliscsaba, Klotildliget
16

Egyetem utca

Piliscsaba
15

Eladó családi ház, Piliscsaba

Piliscsaba