Eladó és kiadó ingatlanok Pápán

Találati lista:

175

Itt találhatóak a pápai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Pápa a Bakony hegység és a Kisalföld találkozásánál, a Pápai-síkság középpontjában, a Tapolca-patak völgyében fekszik. Területén áthalad a Győrt a 8-as főúttal összekötő 83-as főút. A soktornyú város egyik legfőbb nevezetessége a Fő tér, melyet Közép-Európa egyik legszebb barokk terének tartanak. Itt található a katolikus nagytemplom, melyet 1774-ben gróf Eszterhází Károly kezdett el építtetni. A város másik jellegzetes épülete az Esterházy-kastély, melyet az egykori vár alapjainak felhasználásával építettek az 1740-es évektől. Ma Pápa városi könyvtárának ad otthont. A kastély parkjában, a pápaiak által csak Várkertnek emlegetett parkban található a Várkert Fürdő, mely gyógyvízzel, squash és fittnesz teremmel, wellness-központtal, sóbarlanggal, óriáscsúszdákkal és ugrótoronnyal rendelkezik. Pápa legrégibb épülete a 15. században épült Korvin-ház. További nevezetességei az 1531-ben alapított Pápai Református Kollégium, a Kékfestő Múzeum és a Griff szálló. A műemlék jellegű épületek megóvásáért és restaurációjáért Pápa 1989-ben Hild-emlékérmet kapott. Családi házat keres Pápán? A belvárosban, a kertvárosi részeken vagy Tókertben is számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást vásárolna? A belváros és a lakótelepek lakásai is Önre várnak. Panellakást szeretne? A lakótelepeken biztosan az Önnek megfelelőt. A városban 11 óvoda, 7 általános iskola, 4 középiskola, 1 szakképző iskola, 1 zeneiskola, valamint a Nyugat-magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karának kihelyezett levelező tagozata, a Pannon Egyetem Pápai Intézete és a Pápai Református Teológiai Akadémia működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget pápai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

16

Jó állapotú családi ház Pápa-Tapolcafőn

Pápa, Tapolcafő
9

Thermál fürdő közelében

Pápa, Erzsébetváros, Fenyves utca

Eladó gyárépület, Pápa

Pápa

Eladó raktár, Pápa

Pápa

Eladó üzlet, Pápa

Pápa

Eladó telephely, Pápa

Pápa
5

Eladó családi ház, Pápa, Pápán családi ház eladó

Pápa, Pápán családi ház eladó
5

Eladó családi ház, Pápa, Pápán családi ház eladó

Pápa, Pápán családi ház eladó
8

Eladó ikerház, Pápa, Celli út

Pápa, Celli út
15

Vajdán 1.5 szobás magasföldszinti lakás eladó

Pápa, tókert, Vajda Péter ltp. 11.
10

Pápa központjában iroda kiadó.

Pápa
12

4 szobás sorház kiadó

Pápa
6

Üzlethelyiség Pápán!

Pápa, Munkás utca
11

Eladó téglalakás, Pápa, Kisfaludy Károly utca 18 HRSZ 4905/A/24

Pápa, Kisfaludy Károly utca 18 HRSZ 4905/A/24
11

Eladó téglalakás, Pápa, Kisfaludy Károly utca 18

Pápa, Kisfaludy Károly utca 18
3

Kereskedelemre és ipari célra is alkalmas ingatlan eladó

Pápa
7

Iroda eladó Pápán

Pápa, Külső Veszprémi út

Eladó családi ház, Pápa

Pápa

Eladó egyéb lakás, Pápa

Pápa

Eladó családi ház, Pápa

Pápa