Eladó és kiadó ingatlanok Pápán

Találati lista:

219

Itt találhatóak a pápai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Pápa a Bakony hegység és a Kisalföld találkozásánál, a Pápai-síkság középpontjában, a Tapolca-patak völgyében fekszik. Területén áthalad a Győrt a 8-as főúttal összekötő 83-as főút. A soktornyú város egyik legfőbb nevezetessége a Fő tér, melyet Közép-Európa egyik legszebb barokk terének tartanak. Itt található a katolikus nagytemplom, melyet 1774-ben gróf Eszterhází Károly kezdett el építtetni. A város másik jellegzetes épülete az Esterházy-kastély, melyet az egykori vár alapjainak felhasználásával építettek az 1740-es évektől. Ma Pápa városi könyvtárának ad otthont. A kastély parkjában, a pápaiak által csak Várkertnek emlegetett parkban található a Várkert Fürdő, mely gyógyvízzel, squash és fittnesz teremmel, wellness-központtal, sóbarlanggal, óriáscsúszdákkal és ugrótoronnyal rendelkezik. Pápa legrégibb épülete a 15. században épült Korvin-ház. További nevezetességei az 1531-ben alapított Pápai Református Kollégium, a Kékfestő Múzeum és a Griff szálló. A műemlék jellegű épületek megóvásáért és restaurációjáért Pápa 1989-ben Hild-emlékérmet kapott. Családi házat keres Pápán? A belvárosban, a kertvárosi részeken vagy Tókertben is számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást vásárolna? A belváros és a lakótelepek lakásai is Önre várnak. Panellakást szeretne? A lakótelepeken biztosan az Önnek megfelelőt. A városban 11 óvoda, 7 általános iskola, 4 középiskola, 1 szakképző iskola, 1 zeneiskola, valamint a Nyugat-magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karának kihelyezett levelező tagozata, a Pannon Egyetem Pápai Intézete és a Pápai Református Teológiai Akadémia működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget pápai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

15

Eladó 4 szobás, 151 nm-s Ház- házrész, Pápa

Pápa, Kolozsvári utca 12.
17

Jó állapotú családi ház Pápa-Tapolcafőn

Pápa, Tapolcafő
9

Thermál fürdő közelében

Pápa, Erzsébetváros, Fenyves utca
12

Eladó panellakás, Pápa, Pápa

Pápa, Pápa
2

Eladó gyárépület, Pápa

Pápa
2

Eladó raktár, Pápa

Pápa
2

Eladó üzlet, Pápa

Pápa
2

Eladó telephely, Pápa

Pápa
10

Eladó Mezőgazdasági, Pápa 3.500.000 Ft

Pápa
14

Eladó gyárépület, Pápa, ipari park

Pápa, ipari park
20

Győnyőrű két szoba-nappalis lakás garázzsal kiadó

Pápa
10

Pápa központjában iroda kiadó.

Pápa

Kiadó Lakás, Pápa 50.000 Ft

Pápa
5

Kiadó Lakás, Pápa 40.000 Ft

Pápa
10

Eladó Ház, Pápa 6.500.000 Ft

Pápa
49

Eladó családi ház, Pápa, Belváros

Pápa, Belváros
15

Eladó családi ház, Pápa, Felsőváros

Pápa, Felsőváros
26

Eladó téglalakás, Pápa, Jókai utca

Pápa, Jókai utca
4

Eladó egyéb telek, Pápa, Felsőváros

Pápa, Felsőváros
50

Eladó családi ház, Pápa, központi

Pápa, központi