Eladó és kiadó ingatlanok Pápán

Találati lista:

190

Itt találhatóak a pápai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Pápa a Bakony hegység és a Kisalföld találkozásánál, a Pápai-síkság középpontjában, a Tapolca-patak völgyében fekszik. Területén áthalad a Győrt a 8-as főúttal összekötő 83-as főút. A soktornyú város egyik legfőbb nevezetessége a Fő tér, melyet Közép-Európa egyik legszebb barokk terének tartanak. Itt található a katolikus nagytemplom, melyet 1774-ben gróf Eszterhází Károly kezdett el építtetni. A város másik jellegzetes épülete az Esterházy-kastély, melyet az egykori vár alapjainak felhasználásával építettek az 1740-es évektől. Ma Pápa városi könyvtárának ad otthont. A kastély parkjában, a pápaiak által csak Várkertnek emlegetett parkban található a Várkert Fürdő, mely gyógyvízzel, squash és fittnesz teremmel, wellness-központtal, sóbarlanggal, óriáscsúszdákkal és ugrótoronnyal rendelkezik. Pápa legrégibb épülete a 15. században épült Korvin-ház. További nevezetességei az 1531-ben alapított Pápai Református Kollégium, a Kékfestő Múzeum és a Griff szálló. A műemlék jellegű épületek megóvásáért és restaurációjáért Pápa 1989-ben Hild-emlékérmet kapott. Családi házat keres Pápán? A belvárosban, a kertvárosi részeken vagy Tókertben is számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást vásárolna? A belváros és a lakótelepek lakásai is Önre várnak. Panellakást szeretne? A lakótelepeken biztosan az Önnek megfelelőt. A városban 11 óvoda, 7 általános iskola, 4 középiskola, 1 szakképző iskola, 1 zeneiskola, valamint a Nyugat-magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karának kihelyezett levelező tagozata, a Pannon Egyetem Pápai Intézete és a Pápai Református Teológiai Akadémia működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget pápai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

12

Eladó panellakás, Pápa, Pápa

Pápa, Pápa
16

Jó állapotú családi ház Pápa-Tapolcafőn

Pápa, Tapolcafő

Eladó gyárépület, Pápa

Pápa

Eladó raktár, Pápa

Pápa

Eladó üzlet, Pápa

Pápa

Eladó telephely, Pápa

Pápa
10

Kiadó Lakás, Pápa 60.000 Ft

Pápa
9

1 szoba + nappalis lakás kiadó

Pápa

Eladó sorház, Pápa, Török Bálint utca 1

Pápa, Török Bálint utca 1
9

Thermál fürdő közelében

Pápa, Erzsébetváros, Fenyves utca
9

4 szobás ház kiadó

Pápa
12

Belvárosi 2 szobás lakás

Pápa
10

Belvárosi 2 szobás lakás

Pápa
7

3 szobás belvárosi lakás kiadó

Pápa
10

Pápa központjában iroda kiadó.

Pápa
19

Akár 2 generációnak is

Pápa
10

Pápán eladó családiház

Pápa, Erzsébet város
5

Eladó egyedi garázs, Pápa, Város

Pápa, Város
9

Eladó Iroda, Pápa 48.000.000 Ft

Pápa

Pápa Fő téren üzlethelység

Pápa, Fő tér, Fő tér 19.