Pannonhalmi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

85

Ezen az oldalon a Pannonhalmán megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Pannonhalma a Sokorói-dombságon fekszik Győrtől 19 km-re, a Bencés Főapátság tövében épült város. Közúton a 82-es számú főúton, vasúton a Veszprém-Győr vonalon közelíthető meg. A Pannonhalmi Apátságot Géza fejedelem alapította 996-ban. Az apátság látogatható részei közül a leginkább említésre méltóak a Bazilika, a Boldogasszony-kápolna, a Könyvtár, a Barokk ebédlő és az Arborétum és Növénykert. Az apátság zenei rendezvényeknek is otthont ad, az Arcus Temporum Művészeti Fesztivált évek óta a Főapátság középkori templomában tartják. Pannonhalma számtalan látnivalói közül említésre méltó még a Kelemen Krizosztom emlékkő, mely Kelemen Krizosztom apátnak állít emléket. A Majorsági épületegyüttes, amit az 1650-es években építtettek, különlegessége, hogy a hegy gyomrába vájt, nagy kiterjedésű pincerendszer, 1000 éves múltra tekint vissza. Az épületkomplexum alatt került kialakításra az 5000 akós pince, ami a borgazdaság alapja lett. Az 1980-as évek végén hozták létre a Pannonhalma-Sokoróalja Borvidéket, melynek központja Pannonhalma lett. A Radnóti-emlékmű , mely az utolsó éjszakáját a téglagyár területén töltött költőnek állít emléket. Az Eranthis Ösvény egy 12 állomásból álló természetvédelmi és tájtörténeti bemutató útvonal, mely a Pannonhalmi Világörökségi Területen halad keresztül. Családi ház, építési telket, földet vásárolna Pannonhalmán? Az apátság tőszomszédságában, vagy akár a város központjában is megtalálhatja az Önnek megfelelő ingatlant. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen pannonhalmai ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

7

Pannpnhalmán az Apátság tövében

Pannonhalma

Eladó újépítésű projekt, Pannonhalma

Pannonhalma
5

Pannonhalmi ipari ingatlan

Pannonhalma
5

Pannonhalmi ipari terület

Pannonhalma
14

Befektetésnek is kiváló lehetőség

Pannonhalma
15

Egyedülálló panoráma

Pannonhalma
7

Pannonhalmán családi ház eladó

Pannonhalma
6

Gyöngyszem Pannonhalma szívében.

Pannonhalma

Pannonhalmán 1235 nm-es telek eladó

Pannonhalma
15

Pannonhalmán panorámás kilátásos ház eladó

Pannonhalma
9

Kiadó üzlet, Pannonhalma, Pannonhalma

Pannonhalma, Pannonhalma

Eladó újépítésű projekt, Pannonhalma

Pannonhalma
9

Pannonhalmán, széles telek eladó!

Pannonhalma
14

Panonnhalmán jó állapotú családi ház eladó!

Pannonhalma, Váralja
8

A város kiemelt újépítésü övezetében

Pannonhalma
14

Kényelmesen kettő család réstére

Pannonhalma
21

Ha a hagyományőrzés fontos Önnek.

Pannonhalma
22

Igényes ház jó kisugárzással

Pannonhalma

Eladó 986.00m² építési telek, Pannonhalma

Pannonhalma
11

Pannonhalmán felújtandó családi ház nagy telekkel

Pannonhalma