Eladó és kiadó ingatlanok Pakson

Találati lista:

105

Itt találhatóak a paksi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Paks az ország középső részén, a Duna jobb partján, a Mezőföldön fekszik, Budapesttől mintegy 110 kilométerre. Területén áthalad a Budapestet Péccsel összekötő 6-os főút és az M6-os autópálya. Az ország keleti részéből a dunaföldvári, vagy a szekszárdi hídon keresztül érhető el. Vasúton a Pusztaszabolcs–Dunaújváros–Paks vasútvonalon közelíthető meg. A városban helyi autóbuszjárat is üzemel. Legismertebb történelmi műemléke az Erzsébet szálló, mely korábban Zöldfa vendéglőként üzemelt és 1844-ben újították fel. Ekkor nyílt meg az épületben a kaszinó is, mely hamarosan az ország harmadik legjobb kaszinója lett. Paks műemlék jellegű épülete a Szeniczey-kúria, mely az Erzsébet Szállóval szemben található. A Pakshoz tartozó Dunakömlőd területén, a Bottyán-sánc tetején található Tolna megye egyetlen helyreállított római kori romkertje, a Lussonium nevű, késő római erőd. A Makovecz Imre által tervezett Szentlélek Templom a XX. század organikus építészetének kiemelkedő alkotása. A város legjelentősebb rendezvényei a Paksi Harmonika Fesztivál, a Gastro Blues fesztivál és a Szüreti felvonulás. Családi házat keres Pakson? A város központjában, vagy a kertvárosi részeken biztosan megtalálja álmai otthonát. Téglalakást vásárolna? A belvárosban számtalan ingatlan közül válogathat. Panellakást szeretne? A lakótelepen biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. A városban 2 óvoda, 5 általános iskola, 2 gimnázium, 1 szakközépiskola és 1 szakiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget paksi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Pakson belváros közeli nagy családi ház eladó! D52

Paks
CSOK ingatlan

Eladó családi ház Pakson!

Paks
6

Dunakömlődön nagy családi ház eladó! (D180)

Paks, Dunakömlős
6

Pakson központhoz közeli nagy ház eladó! (D110)

Paks
4

Paks belvárosában lakás eladó! D158

Paks
6

Pakson lakás saját udvarral eladó! D108

Paks

Paks-Csámpán építési telek eladó! (D189)

Paks, Csámpa
7

Németkéren vendégház kiadó! K57

Paks
4

Pakson dunai panorámás présház eladó

Paks
6

Paks óvárosában lakás kiadó! K56

Paks
4

Pakson iroda, üzlethelyiség eladó! D76

Paks

Paks-Csámpa területén telek eladó! D103

Paks
4

Pakson 98nm-es lakás eladó! D48

Paks
6

Pakson dunai panorámás lakás eladó! D65

Paks
4

Paks belvárosában üzlethelyiség kiadó! K58

Paks
6

Pakson családi ház eladó! D74

Paks
4

Pakson felújított tömbben lakás eladó! D56

Paks

Pakson irodának, üzlethelyiségnek ingatlan eladó! D166

Paks
7

Dunakömlődön családi ház eladó! (D77)

Paks