Eladó és kiadó ingatlanok Pakson

Találati lista:

114

Itt találhatóak a paksi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Paks az ország középső részén, a Duna jobb partján, a Mezőföldön fekszik, Budapesttől mintegy 110 kilométerre. Területén áthalad a Budapestet Péccsel összekötő 6-os főút és az M6-os autópálya. Az ország keleti részéből a dunaföldvári, vagy a szekszárdi hídon keresztül érhető el. Vasúton a Pusztaszabolcs–Dunaújváros–Paks vasútvonalon közelíthető meg. A városban helyi autóbuszjárat is üzemel. Legismertebb történelmi műemléke az Erzsébet szálló, mely korábban Zöldfa vendéglőként üzemelt és 1844-ben újították fel. Ekkor nyílt meg az épületben a kaszinó is, mely hamarosan az ország harmadik legjobb kaszinója lett. Paks műemlék jellegű épülete a Szeniczey-kúria, mely az Erzsébet Szállóval szemben található. A Pakshoz tartozó Dunakömlőd területén, a Bottyán-sánc tetején található Tolna megye egyetlen helyreállított római kori romkertje, a Lussonium nevű, késő római erőd. A Makovecz Imre által tervezett Szentlélek Templom a XX. század organikus építészetének kiemelkedő alkotása. A város legjelentősebb rendezvényei a Paksi Harmonika Fesztivál, a Gastro Blues fesztivál és a Szüreti felvonulás. Családi házat keres Pakson? A város központjában, vagy a kertvárosi részeken biztosan megtalálja álmai otthonát. Téglalakást vásárolna? A belvárosban számtalan ingatlan közül válogathat. Panellakást szeretne? A lakótelepen biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. A városban 2 óvoda, 5 általános iskola, 2 gimnázium, 1 szakközépiskola és 1 szakiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget paksi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

Eladó iroda, irodaház, Paks

Paks
3

Eladó üzlet, Paks

Paks
4

Pakson kis családi ház eladó! (D103)

Paks
4

Paks-Dunakömlődön építési telek eladó! (D21)

Paks
5

Pakson családi ház eladó! (D68)

Paks
4

Dunakömlőd határában lakható tanya eladó! (D55)

Paks
5

Gyapán 4 szobás családi ház eladó! (D124)

Paks

Paks belvárosában 16nm-es irodahelyiség kiadó K15

Paks

Pakson

Paks

Pakson

Paks
2

Pakson felújítandó ház eladó! D27

Paks
7

Pakson központi helyen 70nm-es helyiség kiadó! K46

Paks

Paks lakótelepén lakás eladó! D50

Paks
6

Paks belvárosában újépítésű lakások eladók! D157

Paks
10

Eladó panellakás, Paks, Szedres utca 7

Paks, Szedres utca 7
5

Pakson nagy családi ház eladó! (D4)

Paks
5

Pakson családi ház eladó! (D127)

Paks
5

Pakson kis családi ház eladó! (D23)

Paks
3

Pakson nagy üzlethelység kiadó! (K10)

Paks
4

Biritón építési telek eladó! (D33)

Paks