Oroszlányi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

180

Ezen az oldalon a Oroszlányban található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Oroszlány a Vértes-hegység észak-nyugati lejtőjén, az Által-ér lankás területein terül el. Tatabányától 15 km-re található, vonattal a Tatabánya–Oroszlány-vasútvonalon érhető el. A Budapestet Béccsel összekötő M1-es autópálya pedig negyedórányira van a várostól. Legrégebbi épített emléke az ófalu evangélikus temploma, mely 1702-ben épült, klasszicista stílusban. Oroszlány legimpozánsabb, legjellegzetesebb épülete az 1958-ban épült Városkapu. A közelmúlt bányászhagyományait a Bányászati Múzeum őrzi. A Topolya – kutat Oroszlány magvának, a falunak a fennállásának 300. évfordulójára emeltette a város. Az oroszlányi Uszoda és a hőerőmű hűtőtavának horgászparadicsoma kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújt. A városban lehetőség van séta-, vitorlázó és sárkányrepülésre, valamint lovaglásra is. A Pünkösdi Lovasverseny mára már hagyománnyá vált. Családi házat keres Oroszlányban? A Falu részen és Borbálán csendes környezetben fekvő ingatlanok közül válogathat. Panellakást vásárolna? A lakótelepeken vagy belvárosban biztosan megtalálja az Önnek tetszőt. Téglalakást szeretne? A központban biztosan talál az igényeinek megfelelőt. Üzletet szeretne nyitni? A központban és a lakótelepeken eladó/kiadó üzlethelyiségek várják. Vendéglátással foglalkozik? A város központjában és Borbálán sörözőket, borozókat, vendéglőket és éttermeket találhat. A városban 6 óvoda, 5 általános iskola és 1 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget oroszlányi ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

11

Oroszlányi 2 szobás tégla lakás

Oroszlány
8

Oroszlányon igényesen felújított társasházi lakás eladó

Oroszlány
26

Oroszlányban csendes nyugodt környezetben családi ház eladó

Oroszlány
12

Új építésű, passzív ház!

Oroszlány
10

100180 Igényes családi ház Eladó!

Oroszlány, Falu
10

Oroszlányon bevezetett üzlethelyiség Eladó

Oroszlány
10

Családi ház elérhető áron!

Oroszlány, Borbála
9

Egyszobás tégla lakás!

Oroszlány
16

Lakható nyaraló a Bokodi tónál

Oroszlány
6

Eladó családi ház, Oroszlány, Oroszlány jó részén

Oroszlány, Oroszlány jó részén
19

Gönczi Ferenc utca

Oroszlány, Gönczi Ferenc utca
9

Táncsics udvar

Oroszlány, Táncsics udvar
22

Borbála telep

Oroszlány, Határ utca
13

Városközponthoz közel

Oroszlány, Bem József utca
13

Városközponthoz közel

Oroszlány
20

sorházaknál

Oroszlány, Radnóti Miklós utca
7

Erőmű tó

Oroszlány
10

Folyamatosan karbantartott családi ház eladó Oroszlányon

Oroszlány
11

Lakható zárt kerti ingatlan nagy telekkel

Oroszlány
17

Oroszlányi kétszintes ház eladó!

Oroszlány