Eladó és kiadó ingatlanok Örkényben

Találati lista:

168

Itt találhatóak a örkényi ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Örkény a Kiskunsági homokháton, Pest megye déli részén, Bács-Kiskun megye határán helyezkedik el. A város mindig jelentős kereskedelmi utak találkozásában állt, és fontos kereskedelmi központ volt. Jelenleg az 5-ös számú főút és a Budapest-Lajosmizse-Kecskemét vasútvonal halad át területén, valamint mellette halad el az M5-ös autópálya örkényi lehajtóval. Legrégebbi építészeti emléke egy kunhalom köré épített földvár, melynek maradványai a Bikahegy tanyacsoport mellett láthatók. A város legjelentősebb nevezetessége, a több mint száz éves Pálóczi Horváth Kastély. 1992-ben összevonva a település sport, művelődési és kulturális intézményeit, itt hozták létre a Szabadidő Központot, amely így Sporttelepként, Falumúzeumként, Könyvtárként és Művelődési házként is funkcionál. A kastélyt 2006-ban teljesen felújították. A Szabadidő Központ ad otthont az Alföldi Képzőművészeti Szabad Szalonnak, a Karéj Kistérségi Kulturális közösségnek és a városi újság szerkesztőségének. A város másik jelentős építészeti emléke a Fischer-kúria, mely jelenleg a településen működő festékgyár adminisztrációját szolgálja. Családi házat keres Örkényben? A város központjában és a csendes mellékutcákban is egyaránt találhat akár felújítandó, akár újépítésű ingatlanokat. Telket vásárolna? Örkényben építési telkeket, ipari telkeket, sőt még quad pályát is találhat. A városban 1 óvoda, 1 általános iskola, 1 művészeti iskola és 1 szakképző iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget örkényi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

12

Eladó családi ház, Örkény

Örkény
21

Tulajdonostól eladó Örkényen azonnal költözhető családi ház

Örkény, belváros
14

Eladó családi ház, Örkény, Luxusigényeket kielégítő családi ház eladó Örkényen

Örkény, Luxusigényeket kielégítő családi ház eladó Örkényen
15

Eladó családi ház, Örkény, VASÚT VONALÁN CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

Örkény, VASÚT VONALÁN CSALÁDI HÁZ ELADÓ!
12

Eladó családi ház, Örkény, Örkény környéke

Örkény, Örkény környéke
14

Központ közeli csendes utca

Örkény
17

Fő úton

Örkény
9

Örkényi iskola környéke

Örkény
14

Árpád út

Örkény
17

Gazdálkodna? Telephelyet szeretne?

Örkény, Fő utca
9

Vályogház a központhoz közel

Örkény
9

Csendes utca közepén

Örkény
8

Petőfi Sándor utca

Örkény
8

Eladó egyéb mezőgazdasági ingatlan, Örkény

Örkény
10

Eladó családi ház, Örkény

Örkény
7

Eladó családi ház, Örkény

Örkény
11

Eladó családi ház, Örkény, Örkény környéke

Örkény, Örkény környéke
10

Eladó családi ház, Örkény, Örkény

Örkény, Örkény
5

Eladó fejlesztési terület, Örkény

Örkény
15

Centrumhoz közel,csendes utcában

Örkény