Orfűi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

64

Ezen az oldalon a Orfűn megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az orfűi völgy mélyén folydogáló patak három kis falut - Orfűt, Mecsekrákost és Tekerest ­ kötötte össze, a keleti oldalvölgyekbe további két falu, Bános és Mecsekszakál települt. A hatvanas években egységes üdülőterületté formálták a területet, így jött létre Orfű. Az öt kis település nem épült teljesen össze az üdülőépítések során, így mindegyik megőrizte saját, önálló jellegét, ez adja az üdülőfalu egyik fontos építészeti értékét. A község központja Mecsekrákos, itt található az Önkormányzat, az Iskola, az Óvoda, az ABC, az Orvosi Rendelő és a Gyógyszertár is. Tekeres nevezetességei a századforduló táján épült házai, melyek udvarán ma is istállók, pajták találhatók. A hatvanas évek elején a Mecsek hegység oldalából folyó karsztvizet egy völgyzáró gáttal felfogva felszíni víztározót hoztak létre. Elsőként az Orfűi-tó készült el, ahol fürödni, csónakázni és horgászni lehet. Majd a Pécsi-tó jött létre, ahol a horgászok és a vízisportolók hódolhatnak szenvedélyüknek. Ezeket követte a Herman Ottó-tó, ami hal és madár-rezervátum és számos vízimadárfaj mellett élőhelye a ritka és védett vidrának is. Utoljára a Kovácsszénájai-tó készült el a horgászok örömére. A vízisportok mellett a barlangtúrák, a kerékpártúrák, a lovaglás és a vadászat csak néhány az Orfűn található sportolási lehetőségek közül. Orfű építészeti értékei közül a legjelentősebbek az Orfűi Tájház és Kemencés Udvar, valamint az Orfűi-tó délkeleti végében elhelyezkedő Malommúzeum. Orfűn számtalan fesztivál kerül megrendezésre minden évben, a Fishing on Orfű, a Medvehagyma fesztivál és a Sárkányhajó fesztivál csak három az említésre méltó rendezvények közül. Horgászni szeretne és üdülőt, családi házat keres Orfűn? A Nagy tó közelében találja a legszebb ingatlanokat. Vendéglátással szeretne foglalkozni Orfűn vendélátóegység létesítésére alkalmas üdülőket és családi házakat is találhat. A vízisportok szerelmese? Orfű-Mecsekszakál üdülőfaluban családi házak várják. Telket szeretne vásárolni? Orfű-Bánoson és a Balázshegyi-kilátónál panorámás telkeket talál. Panellakást keres? A Kertvárosban biztosan talál. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen orfűi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

9

Azonnal birtokba vehető 2 szintes összközműves ház panorám

Orfű
13

Nagyon jó áron 2 szintes,panorámás , összközműves ház panorámával

Orfű
4

Eladó telek, Orfű, Naposdomb utca

Orfű, Naposdomb utca
17

Eladó üdülő, nyaraló, Orfű, Dobó utca

Orfű, Dobó utca
16

Eladó üdülő, nyaraló, Orfű, Nyíl utca

Orfű, Nyíl utca
18

Eladó családi ház, Orfű, Tekeres főutcája

Orfű, Tekeres főutcája
10

Eladó üdülőtelek, Orfű, Sűrű utca

Orfű, Sűrű utca
3

Eladó telek, Orfű, Völgy utca

Orfű, Völgy utca
11

Eladó üdülő, nyaraló, Orfű, Rigó út

Orfű, Rigó út
16

Eladó üdülő, nyaraló, Orfű, Borkő utca

Orfű, Borkő utca
15

Eladó üdülő, nyaraló, Orfű, Vadvirág utca

Orfű, Vadvirág utca
9

Eladó építési telek, Orfű, Borostyán utca

Orfű, Borostyán utca
12

Eladó családi ház, Orfű, Hámán Kató utca

Orfű, Hámán Kató utca
13

Eladó üdülő, nyaraló, Orfű, Honvéd utca

Orfű, Honvéd utca
9

Eladó Orfűn, csendes utcában földszinti 30 nm-es nyaraló

Orfű
14

Eladó családi ház, Orfű, Kossuth Lajos utca

Orfű, Kossuth Lajos utca
12

Eladó telek, Orfű, Bánom utca

Orfű, Bánom utca
17

Eladó üdülő, nyaraló, Orfű, Végföldi út

Orfű, Végföldi út
14

Eladó építési telek, Orfű, Szabadság utca

Orfű, Szabadság utca
11

Eladó üdülő, nyaraló, Orfű, A szektor egyéb

Orfű, A szektor egyéb