Eladó és kiadó ingatlanok Ócsán

Találati lista:

343

Itt találhatóak a ócsai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Ócsa a Duna-Tisza közén, a Duna-Tisza közi homokhátság és az ős Duna egykori medrében visszamaradt, úgynevezett turjánok határán elterülő település. Területén keresztülhalad az 5-ös főút és az M5-ös autópálya. Vasúton, a Budapestet Kecskeméttel összekötő vonalon közelíthető meg. Ócsa legrégebbi részének, az Öregfalunak a közepén található a román kori premontrei bazilika, körülötte helyezkedik el a 62 portából álló, kétbeltelkes településszerkezetű falurész. A terület 1975 óta védelem alatt áll. Az Europa Nostra-díjas román kori bazilika feltehetőleg II. András idején, 1210-1235 között épülhetett. Az Öregfalu házai közül ma hat egyedi műemléki védelem alatt áll. A Tájház öt porta épületegyüttesének összefoglaló neve, az épületeknek külön nevük van. Az öreghegyi löszréteg alá vájták a város pincesorát a XVII. században, a 100 jellegzetesen alföldi, nyeregtetős, ollóágas, zsúptetővel fedett, hosszú hordógurító gádoron megközelíthető, többágú pince a népi építészet egyedülálló különlegességének számít. Ócsa természeti értéke az Ócsa-Dabas-Inárcs települések által közrefogott terület jégkorszaki eredetű ősmocsarában 1975-ben létrehozott Ócsai Tájvédelmi Körzet. Családi házat vásárolna Ócsán? A központban, az Üllői út közelében, buszmegállóhoz, vasútállomáshoz közel, vagy akár a kertvárosi részben, Dózsa telepen, az Égetőhegyen, Felsőbabádon, vagy a tájvédelmi körzet közelében is megtalálhatja új otthonát. A város központjában új építésű ikerházakat is találhat. A városban 2 óvoda, 1 általános iskola és 1 gimnázium működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget ócsai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

4

Eladó ikerház, Ócsa, Ócsa

Ócsa, Ócsa
6

Eladó családi ház, Ócsa, Széchenyi utca

Ócsa, Széchenyi utca
14

Ócsán, jó állapotú, 2 szobás ház

Ócsa, Kertváros
15

Ócsán nyugodt környezetben 82m2-es ház eladó

Ócsa, ócsa, Nefelejcs utca
2

Eladó családi ház, Ócsa, Őrház utca 36

Ócsa, Őrház utca 36
7

Eladó téglalakás, Ócsa

Ócsa
4

Frekventált helyen, fő úton telek.

Ócsa
6

Üllői út

Ócsa
2

Damjanich utca

Ócsa
16

MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ HÁZ!

Ócsa
4

Központi

Ócsa
8

Katona József utca

Ócsa
12

Bajcsy-Zsilinszky utca

Ócsa
8

Kossuth Lajos utca

Ócsa
10

Focipálya szomszédságában ház nagy telekkel.

Ócsa
13

Virágos utcában társasházas környezetben.

Ócsa
10

Focipálya szomszédságában ház nagy telekkel.

Ócsa
13

Családi ház üzlethelyiséggel főúton!

Ócsa
11

Vörösmarty utca

Ócsa
14

Kettő az egyben,luxus kivitelben!!!

Ócsa