Eladó és kiadó ingatlanok Ócsán

Találati lista:

321

Itt találhatóak a ócsai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Ócsa a Duna-Tisza közén, a Duna-Tisza közi homokhátság és az ős Duna egykori medrében visszamaradt, úgynevezett turjánok határán elterülő település. Területén keresztülhalad az 5-ös főút és az M5-ös autópálya. Vasúton, a Budapestet Kecskeméttel összekötő vonalon közelíthető meg. Ócsa legrégebbi részének, az Öregfalunak a közepén található a román kori premontrei bazilika, körülötte helyezkedik el a 62 portából álló, kétbeltelkes településszerkezetű falurész. A terület 1975 óta védelem alatt áll. Az Europa Nostra-díjas román kori bazilika feltehetőleg II. András idején, 1210-1235 között épülhetett. Az Öregfalu házai közül ma hat egyedi műemléki védelem alatt áll. A Tájház öt porta épületegyüttesének összefoglaló neve, az épületeknek külön nevük van. Az öreghegyi löszréteg alá vájták a város pincesorát a XVII. században, a 100 jellegzetesen alföldi, nyeregtetős, ollóágas, zsúptetővel fedett, hosszú hordógurító gádoron megközelíthető, többágú pince a népi építészet egyedülálló különlegességének számít. Ócsa természeti értéke az Ócsa-Dabas-Inárcs települések által közrefogott terület jégkorszaki eredetű ősmocsarában 1975-ben létrehozott Ócsai Tájvédelmi Körzet. Családi házat vásárolna Ócsán? A központban, az Üllői út közelében, buszmegállóhoz, vasútállomáshoz közel, vagy akár a kertvárosi részben, Dózsa telepen, az Égetőhegyen, Felsőbabádon, vagy a tájvédelmi körzet közelében is megtalálhatja új otthonát. A város központjában új építésű ikerházakat is találhat. A városban 2 óvoda, 1 általános iskola és 1 gimnázium működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget ócsai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

27

Eladó családi ház, Ócsa, Rusztikus egyedi tervezésű ház Ócsán

Ócsa, Rusztikus egyedi tervezésű ház Ócsán
4

Eladó ikerház, Ócsa, Ócsa

Ócsa, Ócsa
10

Eladó vendéglő, étterem, Ócsa, Ócsa

Ócsa, Ócsa
11

Vörösmarty utca

Ócsa
2

Damjanich utca

Ócsa
2

Saroktelek

Ócsa
2

Árpád utca

Ócsa
2

Árpád utca

Ócsa
18

Ócsán két különálló családi ház Eladó!

Ócsa
11

Barátságos környezetben

Ócsa
17

Csendes mellékutca,Tájvédelmi körzet mellett

Ócsa
13

Ócsa központjában!!

Ócsa
13

kertváros

Ócsa
10

Bajcsy-Zsilinszky utca

Ócsa
8

Kossuth Lajos utca

Ócsa
10

Focipálya szomszédságában ház nagy telekkel.

Ócsa
13

Családi ház üzlethelyiséggel főúton!

Ócsa
9

Madách utca

Ócsa
9

Eladó családi ház, Ócsa

Ócsa
6

Eladó egyéb telek, Ócsa

Ócsa