Eladó és kiadó ingatlanok Ócsán

Találati lista:

325

Itt találhatóak a ócsai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Ócsa a Duna-Tisza közén, a Duna-Tisza közi homokhátság és az ős Duna egykori medrében visszamaradt, úgynevezett turjánok határán elterülő település. Területén keresztülhalad az 5-ös főút és az M5-ös autópálya. Vasúton, a Budapestet Kecskeméttel összekötő vonalon közelíthető meg. Ócsa legrégebbi részének, az Öregfalunak a közepén található a román kori premontrei bazilika, körülötte helyezkedik el a 62 portából álló, kétbeltelkes településszerkezetű falurész. A terület 1975 óta védelem alatt áll. Az Europa Nostra-díjas román kori bazilika feltehetőleg II. András idején, 1210-1235 között épülhetett. Az Öregfalu házai közül ma hat egyedi műemléki védelem alatt áll. A Tájház öt porta épületegyüttesének összefoglaló neve, az épületeknek külön nevük van. Az öreghegyi löszréteg alá vájták a város pincesorát a XVII. században, a 100 jellegzetesen alföldi, nyeregtetős, ollóágas, zsúptetővel fedett, hosszú hordógurító gádoron megközelíthető, többágú pince a népi építészet egyedülálló különlegességének számít. Ócsa természeti értéke az Ócsa-Dabas-Inárcs települések által közrefogott terület jégkorszaki eredetű ősmocsarában 1975-ben létrehozott Ócsai Tájvédelmi Körzet. Családi házat vásárolna Ócsán? A központban, az Üllői út közelében, buszmegállóhoz, vasútállomáshoz közel, vagy akár a kertvárosi részben, Dózsa telepen, az Égetőhegyen, Felsőbabádon, vagy a tájvédelmi körzet közelében is megtalálhatja új otthonát. A város központjában új építésű ikerházakat is találhat. A városban 2 óvoda, 1 általános iskola és 1 gimnázium működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget ócsai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

15

Eladó családi ház, Ócsa, Ócsa

Ócsa, Ócsa
7

Ócsán 68 nm, 2 szobás házrész eladó

Ócsa
2

Eladó egyéb telek, Ócsa

Ócsa
10

Eladó családi ház, Ócsa, Katona József utca

Ócsa, Katona József utca

Eladó egyéb telek, Ócsa, Bem József utca

Ócsa, Bem József utca
14

Eladó családi ház, Ócsa, Családi ház eladó Ócsán

Ócsa, Családi ház eladó Ócsán
4

Eladó üzlet, Ócsa, Üzlethelység eladó Ócsán

Ócsa, Üzlethelység eladó Ócsán
2

Eladó egyéb mezőgazdasági ingatlan, Ócsa, Palást utca

Ócsa, Palást utca
3

Eladó egyéb telek, Ócsa, összközműves, építési engedéllyel

Ócsa, összközműves, építési engedéllyel
13

Eladó ikerház, Ócsa, Ócsán ikerház eladó

Ócsa, Ócsán ikerház eladó
13

Eladó egyéb mezőgazdasági ingatlan, Ócsa

Ócsa
9

Eladó 190.00m² ikerház, Ócsa

Ócsa
13

Eladó családi ház, Ócsa

Ócsa
12

Eladó családi ház, Ócsa

Ócsa
16

Eladó családi ház, Ócsa

Ócsa
10

Eladó vendéglő, étterem, Ócsa, Ócsa

Ócsa, Ócsa
4

Eladó ikerház, Ócsa, Ócsa

Ócsa, Ócsa
6

Eladó családi ház, Ócsa, Széchenyi utca

Ócsa, Széchenyi utca
7

Eladó téglalakás, Ócsa

Ócsa