Eladó és kiadó ingatlanok Nagykőrösön

Találati lista:

150

Itt találhatóak a nagykőrösi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Nagykőrös az Alföld közepén, a Duna–Tisza közi homokhátságon, Budapesttől 80 km-re helyezkedik el. A Cegléd és Kecskemét között félúton fekvő településen áthalad a Kecskemétet Cegléddel összekötő 441-es számú főúton és a Cegléd–Szeged-vasútvonal. A város legjelentősebb műemléképülete a református templom, mely a XIV-XV. században épült. A mai templombelső az 1876-77-es átalakításkor alakult ki, a tornya pedig - mely sokáig tűzvédelmi feladatokat is ellátott - az 1907-es megmagasításával nyerte el mai formáját. További jelentős épületei a Tímárház, mely a megye egyetlen, bőrszárító padlású tímárháza és 1820 körül épült, a Beretvás-kúria, mely 1827-ben épült, valamint a zsinagóga épülete, melynek elődjét 1817-ben avatták föl, ez azonban az 1911-es földrengés során oly mértékben megrongálódott, hogy helyette fel kellett építeni egy újat, melyet 1925-ben avattak fel. Ezeken kívül jelentős épületei még a városháza, a Szent László római katolikus templom, az Arany János Református Gimnázium és az Arany János Református Általános Iskola. A város fürdője, az Alföld Aqua Termálfürdő és Strand termálvizes medencékkel, sókamrával, szaunával és gőzfürdővel várja a felüdülni vágyókat. Téglalakást keres Nagykőrösön? A belvárosban, patinás műemléképületben gyönyörű lakások várják. Családi házat vásárolna? A város egész területén számtalan ingatlan közül válogathat. A városban 6 óvoda, 6 általános iskola, 2 középiskola és a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Kara működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget nagykőrösi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13
CSOK ingatlan

Váálalkozásra alkalmas, 3 szintes családi ház a központban

Nagykőrös, Farkas utca
9

Nagykőrösön a kórházhoz közel, 2 szobás családi ház

Nagykőrös, Alpári út
9

Nagykőrösön családi ház, jó áron

Nagykőrös
8

Nagykőrösön 2 szobás családi ház a kórház közelében.

Nagykőrös, Kórház környéke
10

Nagykőrös belváros közeli 3 szobás lakás eladó

Nagykőrös, belváros
9

Eladó családi ház, Nagykőrös, Zrínyi utca 27

Nagykőrös, Zrínyi utca 27
15

Eladó családi ház, Nagykőrös, Balaton utca

Nagykőrös, Balaton utca
11

Eladó családi ház, Nagykőrös, Rákóczi utca

Nagykőrös, Rákóczi utca
8

Nagykőrösön a belváros közelében felújítandó családi ház eladó.

Nagykőrös
21

Eladó téglalakás, Nagykőrös, Nagykőrös, Kossuth Lajos út

Nagykőrös, Nagykőrös, Kossuth Lajos út
6

Eladó téglalakás, Nagykőrös, Nagykőrös

Nagykőrös, Nagykőrös
8

Eladó 120.00m² családi ház, Nagykőrös

Nagykőrös
6

Eladó 100.00m² családi ház, Nagykőrös

Nagykőrös
15

Patay József utca

Nagykőrös
7

Eladó családi ház, Nagykőrös, Esedi utca

Nagykőrös, Esedi utca
10

Bárány utca

Nagykőrös
7

Patay József utca

Nagykőrös
16

Tabán

Nagykőrös
11

Eladó raktár, Nagykőrös, Nagykőrös

Nagykőrös, Nagykőrös
7

Nagykőrös központjában dupla komfortos polgárház eladó

Nagykőrös, Nagykőrös