Eladó és kiadó ingatlanok Nagykállón

Találati lista:

135

Ezen az oldalon a Nagykállón található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Nagykálló Nyíregyházától 14 km-re, a román határtól 47 km-re, az ukrán határtól pedig 70 km-re fekvő település. A városon keresztülhalad az M3-as autópálya, amely Budapesttel, míg a 4-es főút Nyíregyházával és az ukrán határral köti össze a várost. Vasúton a Nyíregyháza–Mátészalka–Zajta vonalon közelíthető meg a település. Nagykálló legismertebb műemlék épületegyüttese az 1913-ban épült Magyar Királyi Mezőgazdasági Szakiskola, mely helyi védelem alatt áll. Másik nevezetes épülete a Megyeháza barokk palotája. Az előtte elterülő tér szabadtéri színpada számos városi rendezvénynek ad otthont. A téren még három műemléképület található, az Ámos képtár, Korányi Frigyes szülőháza, és a „Múltunk háza”, melyben helytörténeti gyűjtemény kapott helyet. A város szélén fekvő Harangod egy dombos, erdős, ligetes táj, egy mesterséges tóval, ahol lehetőség nyílik horgászatra, csónakázásra. A kilencvenes évek óta itt rendezik meg a Téka-táborokat és a népművészeti-táncos találkozókat, ahol többek között néptánc- és népdaltanítás, kézműves foglalkozások, falusi disznóvágás, Havas hétvége Harangodon, Fiatalok Vidám Farsangi Mulatsága, Akácvirágzás, Nyírségi Ízek Fesztiválja és a Méz Ünnepe, Kemencés – kézműves hétvégék, Csipkeverő Tábor és a Kállai Kettős Néptáncfesztivál kerül megrendezésre. Családi házat keres Nagykállóban? A város központjában és teljes területén számtalan ingatlan között válogathat. A városban 2 óvoda, 1 általános iskola és 2 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget nagykállói ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

9

Eladó családi ház, Nagykálló, Dózsa G y

Nagykálló, Dózsa G y
8

Eladó családi ház, Nagykálló, központban

Nagykálló, központban
8

Eladó családi ház, Nagykálló, Szakolyi út

Nagykálló, Szakolyi út
15

Eladó családi ház, Nagykálló, Nagykálló

Nagykálló, Nagykálló
21

Eladó családi ház, Nagykálló, Báthori utca

Nagykálló, Báthori utca
17

Nagykálló, Vasvári Pál u. 17. alatt lakás eladó

Nagykálló, Központ, Vasvári Pál utca u.17. földszint
5

Nagykállóban 27 nm-es lakás eladó

Nagykálló, Központ
7

Eladó családi ház, Nagykálló, belváros

Nagykálló, belváros
8

Eladó családi ház, Nagykálló, Állomáshoz közel

Nagykálló, Állomáshoz közel
10

Eladó családi ház, Nagykálló, Belváros

Nagykálló, Belváros
3

Eladó családi ház, Nagykálló, Nagykertiszőlő

Nagykálló, Nagykertiszőlő
6

Eladó családi ház, Nagykálló, Főúthoz közel

Nagykálló, Főúthoz közel
5

Eladó építési telek, Nagykálló, Nagykerti szőlő

Nagykálló, Nagykerti szőlő
7

Eladó családi ház, Nagykálló, Debreceni út

Nagykálló, Debreceni út
16

Eladó téglalakás, Nagykálló, Árpád utca

Nagykálló, Árpád utca

Nagykállóban 100 Nm-Es Családi Ház Eladó.

Nagykálló

Nagykállóban Felújított Családi Ház Eladó.

Nagykálló

Nagykállóban 97 Nm-Es Családi Ház Eladó.

Nagykálló

Nagykállóban 3 Szobás Családi Ház Eladó.

Nagykálló
7

Eladó családi ház, Nagykálló, Simonyi József utca

Nagykálló, Simonyi József utca