Eladó és kiadó ingatlanok Nagykállón

Találati lista:

139

Ezen az oldalon a Nagykállón található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Nagykálló Nyíregyházától 14 km-re, a román határtól 47 km-re, az ukrán határtól pedig 70 km-re fekvő település. A városon keresztülhalad az M3-as autópálya, amely Budapesttel, míg a 4-es főút Nyíregyházával és az ukrán határral köti össze a várost. Vasúton a Nyíregyháza–Mátészalka–Zajta vonalon közelíthető meg a település. Nagykálló legismertebb műemlék épületegyüttese az 1913-ban épült Magyar Királyi Mezőgazdasági Szakiskola, mely helyi védelem alatt áll. Másik nevezetes épülete a Megyeháza barokk palotája. Az előtte elterülő tér szabadtéri színpada számos városi rendezvénynek ad otthont. A téren még három műemléképület található, az Ámos képtár, Korányi Frigyes szülőháza, és a „Múltunk háza”, melyben helytörténeti gyűjtemény kapott helyet. A város szélén fekvő Harangod egy dombos, erdős, ligetes táj, egy mesterséges tóval, ahol lehetőség nyílik horgászatra, csónakázásra. A kilencvenes évek óta itt rendezik meg a Téka-táborokat és a népművészeti-táncos találkozókat, ahol többek között néptánc- és népdaltanítás, kézműves foglalkozások, falusi disznóvágás, Havas hétvége Harangodon, Fiatalok Vidám Farsangi Mulatsága, Akácvirágzás, Nyírségi Ízek Fesztiválja és a Méz Ünnepe, Kemencés – kézműves hétvégék, Csipkeverő Tábor és a Kállai Kettős Néptáncfesztivál kerül megrendezésre. Családi házat keres Nagykállóban? A város központjában és teljes területén számtalan ingatlan között válogathat. A városban 2 óvoda, 1 általános iskola és 2 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget nagykállói ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

5

Nagykállóban családi ház eladó

Nagykálló, Vadkert utca
5

Nagykállóban 27 nm-es lakás eladó

Nagykálló, Központ
14

Gazdálkodásra Is Alkalmas Ház Eladó Nagykállóban

Nagykálló
19

Eladó téglalakás, Nagykálló, Nagykálló

Nagykálló, Nagykálló
8

Eladó családi ház, Nagykálló, Szakolyi út

Nagykálló, Szakolyi út
16

Eladó téglalakás, Nagykálló, Árpád utca

Nagykálló, Árpád utca
6

Nagykállóban Családi Ház Alkalmi Áron!

Nagykálló
7

Nagykállóban Családi Ház !

Nagykálló

Családi ház

Nagykálló
7

Eladó családi ház, Nagykálló, Debreceni út

Nagykálló, Debreceni út
25

Eladó családi ház, Nagykálló, Nagykálló

Nagykálló, Nagykálló
8

Nagykállóban 76 nm-es jó állapotú családi ház eladó

Nagykálló, Belterület
19

Nagykálló csendes utcájában, Debreceni út közelében 140 nm-es családi ház sürgősen eladó

Nagykálló, Debreceni út közelében
10

Nagykálló központjában családi ház sürgősen eladó

Nagykálló, Központ
5

Nagykálló központjához közel családi ház eladó

Nagykálló, Nagykálló központhoz közel
6

Eladó építési telek, Nagykálló, Városközpontban remek telek!

Nagykálló, Városközpontban remek telek!
12

Nagykálló Központhoz Közeli Utcában Családi Ház

Nagykálló
5

Igényesen Felújított Családi Ház Nagykállóban

Nagykálló

Nagykálló Frekventált Részén 130 Nm - Es Felújított Ház

Nagykálló