Eladó és kiadó ingatlanok Nadapon

Találati lista:

40

Ezen az oldalon a nadapi ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések láthatóak. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Nadap a Velencei hegység keleti végének lankáin, Sukorótól északra, a Velencei-tótól 2 km-re elhelyezkedő település. Megközelíthető az M7-es autópályát Velencénél elhagyva, a Velencét Csákvárral összekötő mellékúton. 1800. december 3-án, Nadapon keresztelték Vörösmarty Mihályt, ezért a település legtöbb nevezetessége a költő nevéhez fűződik. A templomot, melyben keresztelték 1903-ban elbontották, hogy helyére nagyobb templomot emelhessenek, de az új, neogótikus templom mögött egy falmaradvány őrzi emlékét. A község mellszobrot is állított a költőnek, mely a Millenniumi Parkban megtekinthető. A település legérdekesebb látnivalója a Nadapi szintezési ősjegy, mely a térképészet és az építészet egyik legfontosabb meghatározójának, a magasság mérésének a legfőbb viszonyító pontja. Nadapon két ilyen szintezési ősjegy is található, és Magyarországon mindkettő használatban van. Az egyik az Adria feletti szint, a másik a Balti szint Fő alappontja. Családi házat keres Nadapon? A Velencei tó mellett, csendes panorámás környezetben, a település új építésű részén vagy a központban egyaránt számtalan ingatlan között válogathat. Építkezni szeretne? A központban és az új építésű részeken is, panorámás környezetben számtalan építési telek várja. A településen 1 óvoda működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget nadapi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Nadap,új építésű, gyermekbarát részén

Nadap
12

Eladó üdülő, nyaraló, Nadap

Nadap
13

Nadap,új építésű, gyermekbarát részén

Nadap
8

Ismeretlen utca

Nadap
22

Béke utca

Nadap, Béke utca
12

Eladó családi ház, Nadap

Nadap
12

Eladó családi ház, Nadap

Nadap

Velencei-tóra részben panoromás telek

Nadap
24

Béke utca

Nadap

Eladó építési telek, Nadap

Nadap
15

Eladó családi ház, Nadap

Nadap
13

Nyugalmas, gyermekbarát, új építésű házakkal

Nadap
19

új beépítésű környéken

Nadap
18

Nyugalmas, gyermekbarát, új építésű házakkal

Nadap
12

Főút közeli

Nadap
5

Eladó üdülőtelek, Nadap, Külterület

Nadap, Külterület
10

Eladó családi ház, Nadap, Sukorói út

Nadap, Sukorói út
10

Eladó családi ház, Nadap, Barackos utca 7

Nadap, Barackos utca 7
2

Eladó szántóföld, legelő, Nadap

Nadap
5

új építésű házak szomszédságában

Nadap