Mórahalmi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

115

Ezen az oldalon a Mórahalmon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mórahalom Szegedtől 20 km-re, a megyeszékhelyet Bajával összekötő 55-ös út mentén fekszik, áthalad még rajta a Zákányszéket Röszkével összekötő út. Baja felől Mórahalomra érkezve a híres-neves vásárok helyszínével találkozik először a látogató, ahol színes forgatag, gazdag kínálat vonzza a sokadalmat. Ha Röszke felől közelítünk, egy bivalyrezervátumot, a nemrégiben alapított, de máris sikeres művésztelep felújított épületeit, a sportpályát és az ipari park befektetőket vonzó csarnokait láthatjuk. Szeged felől a turulmadár és a háborús kopjafa köszönti a városba látogatót. A Hild-érmes város központjában pedig a katolikus templomot láthatjuk. A város legfontosabb idegenforgalmi vonzerejét azonban az Erzsébet Fürdő jelenti, ahová a főtér szobrokkal és emlékművekkel díszített parkjából juthatunk. Fontos szempont ha befektetési szándékkal kíván lakást vásárolni. A város egyéb nevezetességei még a Homokháti Emlékház, amelyben egy Klebelsberg Kunó munkásságát bemutató emlékszoba látogatható, a Babagyűjtemény, a Rétesház, ahol nyáron hétvégente zenés estéket tartanak, a Borház, a Nagyszéksós-tó, ahol megtekinthető a bivalygulya és csónakázni is lehet, valamint a Zöld Közösségi Ház és Erdei Iskola, ahol számtalan túraútvonal közül választhatnak a kirándulni vágyók. További kikapcsolódási lehetőséget ígér a Futó-Dobó Lovasközpont, ahol kezdő és haladó szinten Póni és Futószáras lovaglásra, osztály lovaglása, vagy tereplovaglásra is lehetőség nyílik. A város jövendőbeni idegenforgalmi fejlesztése a Szent János térség, ahol minta-tanyaközpont, lovascentrum, a Nagy-Magyarország műemlékeit megjelenítő miniskanzen és egy zarándokúthoz kapcsolódó kápolna is helyet kap majd. Családi házat szeretne vásárolni Mórahalmon? A központban az Erzsébet fürdő közelében biztosan megtalálja álmai otthonát. Tanyát keres? A város külterületén számos ingatlan közül válogathat. A városban 1 óvoda, és 2 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen mórahalomi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Mórahalmi, új építési telkek a Kissori úti lakóparkban, változó telekméretekkel, alkalmi áron eladóak

Mórahalom, Belterület
8

Tanya eladó Mórahalom térségében fizetéskönnyítéssel

Mórahalom
6

Eladó családi ház

Mórahalom
9

Mórahalmi 110 nm-es, 2 szobás tanya, 4153 nm-es területtel, központtól 3 km-re műút mellett, alkalmi áron eladó

Mórahalom, Külterület

Telek

Mórahalom
8

Eladó mórahalmi tanya nagy telekkel !

Mórahalom

Mórahalmi, 733 nm-es építési telek, központhoz közel eladó

Mórahalom, Belterület
10

Szerkezetileg jó állapotú vályogház eladó

Mórahalom
8

Eladó telephely, Mórahalom

Mórahalom
17

Mórahalmi kényelem

Mórahalom
22

Családi Ház Mórahalmon...

Mórahalom
8

Mórahalmon 2008-ban épült lakás eladó

Mórahalom
12

Gazdálkodók részére! - családi ház Mórahalom

Mórahalom
11

Mórahalmi csendélet - eladó családi ház Mórahalom

Mórahalom
10

Mórahalomon hangulatos családi ház eladó!

Mórahalom, Köztársaság utca
12

Mórahalom központi helyén

Mórahalom, Mórahalom központi helyén

Lehetőségek tárháza

Mórahalom
12

Mórahalmi családi ház

Mórahalom
13

Mórahalmon 3 szobás családi ház eladó.

Mórahalom