Mórahalmi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

110

Ezen az oldalon a Mórahalmon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mórahalom Szegedtől 20 km-re, a megyeszékhelyet Bajával összekötő 55-ös út mentén fekszik, áthalad még rajta a Zákányszéket Röszkével összekötő út. Baja felől Mórahalomra érkezve a híres-neves vásárok helyszínével találkozik először a látogató, ahol színes forgatag, gazdag kínálat vonzza a sokadalmat. Ha Röszke felől közelítünk, egy bivalyrezervátumot, a nemrégiben alapított, de máris sikeres művésztelep felújított épületeit, a sportpályát és az ipari park befektetőket vonzó csarnokait láthatjuk. Szeged felől a turulmadár és a háborús kopjafa köszönti a városba látogatót. A Hild-érmes város központjában pedig a katolikus templomot láthatjuk. A város legfontosabb idegenforgalmi vonzerejét azonban az Erzsébet Fürdő jelenti, ahová a főtér szobrokkal és emlékművekkel díszített parkjából juthatunk. Fontos szempont ha befektetési szándékkal kíván lakást vásárolni. A város egyéb nevezetességei még a Homokháti Emlékház, amelyben egy Klebelsberg Kunó munkásságát bemutató emlékszoba látogatható, a Babagyűjtemény, a Rétesház, ahol nyáron hétvégente zenés estéket tartanak, a Borház, a Nagyszéksós-tó, ahol megtekinthető a bivalygulya és csónakázni is lehet, valamint a Zöld Közösségi Ház és Erdei Iskola, ahol számtalan túraútvonal közül választhatnak a kirándulni vágyók. További kikapcsolódási lehetőséget ígér a Futó-Dobó Lovasközpont, ahol kezdő és haladó szinten Póni és Futószáras lovaglásra, osztály lovaglása, vagy tereplovaglásra is lehetőség nyílik. A város jövendőbeni idegenforgalmi fejlesztése a Szent János térség, ahol minta-tanyaközpont, lovascentrum, a Nagy-Magyarország műemlékeit megjelenítő miniskanzen és egy zarándokúthoz kapcsolódó kápolna is helyet kap majd. Családi házat szeretne vásárolni Mórahalmon? A központban az Erzsébet fürdő közelében biztosan megtalálja álmai otthonát. Tanyát keres? A város külterületén számos ingatlan közül válogathat. A városban 1 óvoda, és 2 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen mórahalomi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Lehetőségek tárháza

Mórahalom
8

Tanya eladó Mórahalom térségében fizetéskönnyítéssel

Mórahalom
12

Mórahalmi családi ház

Mórahalom
13

Mórahalmon 3 szobás családi ház eladó.

Mórahalom
5

Mórahalmon igényes családi ház eladó!

Mórahalom
3

Mórahalmon 2 szintes családi ház eladó

Mórahalom
15

Mórahalmi 5 szobás, 151 nm-es családi ház, 1436 nm-es telken, alkalmi áron eladó

Mórahalom, Belterület
9

Eladó téglalakás, Mórahalom, István király út

Mórahalom, István király út
12

Mórahalmi Ház Szép Kerttel

Mórahalom
6

Mórahalmi eladó tanyás ingatlan

Mórahalom
7

Lakás, üzlethelyiséggel eladó!

Mórahalom, István Király út
28

Mórahalmi igényes birtok!

Mórahalom
2

Eladó mezőgazdasági terület Mórahalmon !

Mórahalom
12

Mórahalom központi helyén

Mórahalom, Mórahalom központi helyén
8

Eladó mórahalmi tanya nagy telekkel !

Mórahalom
15

Mórahalmi 2 generációs, 5 szobás, 192 nm-es emeletes családi ház, 1400 nm-es telken, alkalmi áron eladó

Mórahalom, Belterület
15

Mórahalmi apartmanház, teljes berendezéssel, folyamatos vendégkörrel, alkalmi áron eladó

Mórahalom, Belterület
6

Kis tanya nagy lehetőségekkel

Mórahalom
9

Egyedülálló lehetőség Mórahalmon!

Mórahalom
10

Mórahalmon 2 szobás felújított lakás eladó!

Mórahalom