Eladó és kiadó ingatlanok Mogyoródon

Találati lista:

169

Itt találhatóak a mogyoródi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mogyoród a Gödöllői-dombság völgyeinek egyikében található település, területét keresztülszeli a Csíkvölgyi-forrásból eredő Mogyoródi-patak és határában található a Sződrákosi-patak. A kiváló közlekedési adottságokkal rendelkező település megközelíthető az M3-as autópályáról, a 3-as főútról, Fót és Szada irányából, valamint Budapest és Gödöllő felől HÉV-vel is. Mogyoród hírnevét elsősorban a Forma 1 Magyar Nagydíjnak köszönheti, melyet minden évben a település határában található Hungaroring versenypályán rendeznek meg. Újonnan létesült másik jelentő idegenforgalmi vonzereje az Aquaréna , mely nem csak Magyarország, hanem Közép-Európa egyedülálló csúszdaparkja. 1074-ben itt arattak győzelmet Géza és László Árpád-házi hercegek Salamon király felett, melynek emlékére László bencés apátságot alapított a Klastrom hegyen. Ma az apátság helyén park és emlékmű, a község legmagasabb pontján, a Somlyó-hegyen pedig a Makovecz Imre által tervezett Szent László kilátó-kápolna őrzi a csata emlékét. A Faluházban a község múltja elevenedik meg, a hegyoldalban található pincesoron pedig a helyi borokat kóstolhatja meg az idelátogató. Családi házat keres Mogyoródon? Az Ófaluban, régi családi házas övezetben, vagy Újfaluban, Szentjakab Parkfaluban, vagy a HÉV megálló melletti luxus lakóparkban is megtalálhatja álmai otthonát. Építési telket vásárolna? A hegyen panorámás részen, Szentjakab Parkfaluban, vagy az új parcellázású részeken is számtalan eladó telek között válogathat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget mogyoródi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Eladó családi ház, Mogyoród

Mogyoród
16

Eladó családi ház, Mogyoród

Mogyoród
17

Eladó családi ház, Mogyoród

Mogyoród
15

Eladó családi ház, Mogyoród

Mogyoród
18

Eladó családi ház, Mogyoród

Mogyoród

Eladó építési telek, Mogyoród

Mogyoród
15

Eladó házrész, Mogyoród

Mogyoród
14

Eladó ikerház, Mogyoród, Szentjakab parkfalu

Mogyoród, Szentjakab parkfalu
10

Mogyoródi családi ház új burkolatokkal

Mogyoród, HÉV-állomás és környéke

Mogyoródon lakóövezeti telek eladó!

Mogyoród, Ófalu
10

Újszerű lakás Mogyoródon a HÉV közelében

Mogyoród, Hév állomás környéke

Eladó szántó Mogyoródon

Mogyoród
9

Eladó ikerház, Mogyoród

Mogyoród
6

Eladó egyéb telek, Mogyoród

Mogyoród
21

TELEK beszámítással KÉT GENERÁCIÓS családi ház eladó

Mogyoród
17

Eladó üdülő, nyaraló, Mogyoród, Csendes mellék utcában

Mogyoród, Csendes mellék utcában
16

Eladó családi ház, Mogyoród, Mogyoród

Mogyoród, Mogyoród
13

Eladó családi ház, Mogyoród

Mogyoród
28

Eladó családi ház, Mogyoród, csendes

Mogyoród, csendes