Mindszenti eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

56

Ezen az oldalon a Mindszenten megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Mindszent Hódmezővásárhely és Szentes között, a Tisza bal partján, a Kurca folyó torkolatánál fekszik. Vízparti településként fontos szerepe van a Tiszának, ahol nyáron a strand várja a fürdőzni és pihenni vágyókat üdülőkkel és kempinggel. A város fokozott figyelmet fordít a turizmus fejlesztésére, a Tiszában rejlő turisztikai adottságokat népszerűsítik a rendszeresen megrendezésre kerülő Mindszenti Napok rendezvénysorozatával is. A város központjában, platánfákkal tarkított parkban helyezkedik el a Polgármesteri Hivatal, a Bankpalota és az iskolasor, melynek épületei immáron több mint száz évesek. A Keller Lajos Városi Könyvtár és Kulturális Központban található a Helytörténeti Gyűjtemény, amely értékes emlékeket őriz Mindszent történelméből. A város nevét a mindenszentekről elnevezett katolikus templom után kapta, melynek érdekessége, hogy homlokzatán két, falba szorult ágyúgolyó látható, melyeket a Vörös Hadsereg lőtt ki 1919-ben a templomra. Lakást keres Mindszenten? A város központjában panel- és téglalakást egyaránt találhat, családi házat vásárolna? A központhoz közel számtalan ingatlan közül válogathat. Pihenésre vágyik? Vásároljon üdülőt a Tisza partján, közel a strandhoz. A városban 1 óvoda és 2 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen mindszenti ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

11

Mindszenten felújított családi ház kedvező áron eladó vagy cserélhető!

Mindszent, Mindszent
12

Eladó családi ház, Mindszent, Mindszent

Mindszent, Mindszent
13

Eladó családi ház, Mindszent, Somogy utca

Mindszent, Somogy utca
13

Eladó Kertes ház

Mindszent
10

Eladó Kertes ház

Mindszent, Iskola utca
14

Eladó iroda, irodaház, Mindszent

Mindszent
4

Mindszenten, családi ház, áron alul, sürgősen eladó!

Mindszent
9

Eladó Egyéb kereskedelmi ingatlan

Mindszent
6

Eladó Egyéb kereskedelmi ingatlan

Mindszent
15

Eladó Kertes ház

Mindszent, Szőlőpart
22

Eladó Kertes ház

Mindszent
14
CSOK ingatlan

Eladó Társasházi lakás

Mindszent, Köztársaság tér
9

Eladó Kertes ház

Mindszent, Kápolna utca
7

Eladó Kertes ház

Mindszent
9

Eladó Kertes ház

Mindszent
10

Eladó Nincs meghatározva

Mindszent, Üdülőövezet
13

Mindszent központja közelében, 2 utcára nyíló, 2400 mn- es telken, 400 nm-es épület

Mindszent, Szabadság tér közelében
19

Központtól pár lépésre a Tiszapart felé, 100 nm-es családi ház

Mindszent, Mindszent, Szabadság tér közelében
12

Eladó Kertes ház

Mindszent
6

Eladó Nincs meghatározva

Mindszent