Eladó és kiadó ingatlanok Mátészalkán

Találati lista:

31

Ezen az oldalon a Mátészalkán található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Mátészalka két táj, a Nyírség és a Szatmári-síkság találkozásánál, a hajdani Ecsedi-láp szomszédságában fekszik, Nyíregyházától 53 km-re. A várost átszeli a 49-es főút, mely a csengersimai határátkelőt köti össze az M3-as autópályával. Mátészalka volt Magyarország első villamosított települése, az országban először itt gyulladt fel a villany 1888-ban – New Yorkkal egy időben. Ennek emlékét őrzi egy villanyoszlop, mely az első, eredeti villanyoszlopok közül való és a Lámpagyújtó című szobor, mely egy mécsest tartó fiút ábrázol. Ennek az eseménynek az emlékére rendezik meg minden évben a Mátészalkai Fényes Napok Fesztivált. Legjelentősebb nevezetessége a Szatmári Múzeum, mely Közép-Európa legnagyobb szekérkocsi- és hintógyűjteményének ad otthont. A város jelentős gyűjteménye még a Vasúttörténeti gyűjtemény. Fontos emlékművei és szobrai a Kölcsey emlékmű a költőről elnevezett parkban, a Hét Vezér Díszkút, mely a Millecentenáriumra készült és Szent István lovas szobra, mely a Millenniumra készült. Családi házat keres Mátészalkán? A város központjában, az Északi lakótelepen és a Keleti lakótelepen is számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást vásárolna? A belvárosban biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. A városban 5 óvoda, 6 általános iskola és 4 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget mátészalkai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

8

Eladó családi ház, Mátészalka, Blau tag

Mátészalka, Blau tag
6

Eladó műhely, Mátészalka

Mátészalka
6

Eladó raktár, Mátészalka

Mátészalka
6

Eladó telephely, Mátészalka

Mátészalka
10

Eladó családi ház, Mátészalka, Kalmár utca

Mátészalka, Kalmár utca
9

Mátészalka központjában iroda kiadó.

Mátészalka
15
CSOK ingatlan

Mátészalka, két generációs családi ház eladó vagy cserélhető.

Mátészalka, Újtelep
5

Üzlethelyiség a városközpontban.

Mátészalka, Városközpont
5

Kis alapterületű üzlet Mátészalka központjában

Mátészalka, Városközpont
12

Egyedi stílusú családi ház Mátészalkán.

Mátészalka
4

ÁRCSÖKKENÉS! Családi ház vagy építési telek!

Mátészalka, Móricz zsigmond utca 50.
7

Mátészalka, 49-es fő út mellett építési telek eladó.

Mátészalka, Alkotmány út
CSOK ingatlan

Mátészalka, 3 szobás, egyedi fűtésű lakás eladó.

Mátészalka, Ráczkerti lakótelep
15
CSOK ingatlan

Nagy ház, jó helyen.

Mátészalka, Északi lakótelep
10

AKÁCERDŐ ELADÓ

Mátészalka
10

Mátészalka, építési telek, ajándék házzal eladó.

Mátészalka, Kórház utca 50.
5

Eladó téglalakás, Mátészalka, Alkotmány út

Mátészalka, Alkotmány út
4

Mátészalkai Autószalon eladó

Mátészalka

Erdő eladó

Mátészalka, .