Makói eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

432

Ezen az oldalon a Makón megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Makó az ország délkeleti részén, a román határ közelében, a Maros jobb partján, Szegedtől 30 km-re, keletre fekszik. Területén áthalad a 43-as számú főút és az M43-as autópálya, melyek hazánkat Romániával kötik össze. A kormány 1998-ban Makót és térségét vállalkozási övezetté nyilvánította. A makói kistérség az ország délkeleti kapuja, ezért az ide települő vállalkozások jelentős pénzügyi- és adókedvezményt kaphatnak. A város főteréről, a Széchenyi térről Féja Géza a következőket írta: \"oly szép, széles ömlésű, mintha nagy tó volna. A nagy alföldi lélegzet nyújtózkodik szét benne.\" A főtéren található a Korona szálló impozáns épülete, előtte az első világháborúban elesett hősi halottak emlékére emelt emlékművel, valamint a Bérpalota, a neobarokk bérház, mely a város legreprezentatívabb lakóháza. Makó főterén található még a város két híres szülöttének, Pulitzer Józsefnek és Galamb Józsefnek a szobra. József Attila itt töltötte gimnáziumi éveit, Makót szellemi szülőföldjének tekintette, a makói gimnázium róla kapta nevét. Bartók Béla szobra a róla elnevezett általános iskola előtt áll. Makó a híres zeneszerző szülővárosához, Nagyszentmiklóshoz legközelebb eső magyarországi város. Makó legnevezetesebb templomai a Szent István téren található Római Katolikus Plébániatemplom és a Református Ótemplom, múzeumai a József Attila Múzeum és az Espersit ház. A város legnagyobb rendezvénye az évente megtartott Hagymafesztivál. A helybeliek és a turisták kikapcsolódását a Hagymatikum Fürdő és a Maros Kalandpark biztosítja. Családi házat keres Makó belvárosában? Számtalan ingatlan közül válogathat. Panellakást, téglalakást szeretne vásárolni? A belvárosban, a Ráday-lakótelepen és a Bajcsy-Zsilinszky-lakótelepen is találhat. A városban 5 óvoda, 7 általános iskola és 5 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen makói ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

5

Központól nem messze eladó egy építési telek!

Makó, Toldi u. 56
3

Eladó családi ház, Makó, Eötvös utca

Makó, Eötvös utca
6

Ipari ingatlan Makó

Makó, Makó Ipari park
13

Vállalkozás a Hagymatikum közelében!

Makó, Makó, Belváros

Hunyadi utcán felújított, bútorozott 2. em.-i lakás akár garázzsal is kiadó!

Makó, központ
8

Felújítandó családi ház a Hagymatikum közelében!

Makó, Makó, Belváros
5

Eladó családi ház, Makó, Városközpont

Makó, Városközpont
14

Eladó családi ház, Makó, Városközpont

Makó, Városközpont
5

Eladó üzlet, Makó

Makó
3

Makói vasútállomás melletti irodák, raktárak

Makó, Makó Vasútállomás
2

Makó központban eladó telek!

Makó
3

Eladó családi ház, Makó, Nagycsillag utca

Makó, Nagycsillag utca
11

Major 3 hektár területen eladó a lelei út mellett!

Makó
8

Üstökös utcai parasztház eladó!

Makó
5

A makói piacon üzlet eladó!

Makó
11

Makói húsüzem

Makó, Makó
11

Bérpalotában eladó ez a szépen felújított lakás! A Hagymatikum tőszomszédságában!

Makó
12

Eladó családi ház, Makó, Városközpont

Makó, Városközpont
23

Befektetők figyelmébe, kiváló,nádtetős, szuper komfortos tanya eladó!

Makó