Makói eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

501

Ezen az oldalon a Makón megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Makó az ország délkeleti részén, a román határ közelében, a Maros jobb partján, Szegedtől 30 km-re, keletre fekszik. Területén áthalad a 43-as számú főút és az M43-as autópálya, melyek hazánkat Romániával kötik össze. A kormány 1998-ban Makót és térségét vállalkozási övezetté nyilvánította. A makói kistérség az ország délkeleti kapuja, ezért az ide települő vállalkozások jelentős pénzügyi- és adókedvezményt kaphatnak. A város főteréről, a Széchenyi térről Féja Géza a következőket írta: \"oly szép, széles ömlésű, mintha nagy tó volna. A nagy alföldi lélegzet nyújtózkodik szét benne.\" A főtéren található a Korona szálló impozáns épülete, előtte az első világháborúban elesett hősi halottak emlékére emelt emlékművel, valamint a Bérpalota, a neobarokk bérház, mely a város legreprezentatívabb lakóháza. Makó főterén található még a város két híres szülöttének, Pulitzer Józsefnek és Galamb Józsefnek a szobra. József Attila itt töltötte gimnáziumi éveit, Makót szellemi szülőföldjének tekintette, a makói gimnázium róla kapta nevét. Bartók Béla szobra a róla elnevezett általános iskola előtt áll. Makó a híres zeneszerző szülővárosához, Nagyszentmiklóshoz legközelebb eső magyarországi város. Makó legnevezetesebb templomai a Szent István téren található Római Katolikus Plébániatemplom és a Református Ótemplom, múzeumai a József Attila Múzeum és az Espersit ház. A város legnagyobb rendezvénye az évente megtartott Hagymafesztivál. A helybeliek és a turisták kikapcsolódását a Hagymatikum Fürdő és a Maros Kalandpark biztosítja. Családi házat keres Makó belvárosában? Számtalan ingatlan közül válogathat. Panellakást, téglalakást szeretne vásárolni? A belvárosban, a Ráday-lakótelepen és a Bajcsy-Zsilinszky-lakótelepen is találhat. A városban 5 óvoda, 7 általános iskola és 5 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen makói ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

5

Eladó üzlet, Makó

Makó

Makón Lesiben zártkerti ingatlan eladó

Makó

Lakás csendes környezetben

Makó, Belváros, Petőfi park

Belvárosi téglaház

Makó, Belváros, Erdélyi püspök utca

Energiatakarékos ház

Makó, Belváros, Toldi utca

Gázfűtéses lakás

Makó, Bajcsy-Zs. ltp.

Makó belvárosában igényesen felújított családi ház luxuskényelemmel ellátva

Makó, Belváros, Aradi utca

Vállalkozásra alkalmas családi ház

Makó, Belváros, Aradi utca

Belterületi kert konyhakerti földműveléshez

Makó, Jángor
2

Nyugalomra vágyók figyelmébe ajánlott

Makó, Rákosi út

Gazdálkodásra alkalmas parasztház

Makó, Belváros, Irányi utca
2

Minden igényt kielégítő kisportájú családi ház

Makó, Klapka utca

Családi ház minden kényelmet biztosÍt

Makó, Belváros, Nagycsillag utca
19

Száraz Tégla ház, nagyon jó helyen! fix áron!

Makó, belváros, Iskola
14

Árcsökkenés!! Kiváló helyen, önálló házrész, saját udvar, saját bejárat!

Makó, belváros, Kossuth utca
18

Ne keresse tovább megtalálta, álmai házát, csak költözni kell!!!

Makó, belváros, Kont
17

Makó, Gerizdesen 3 szobás előkertes, száraz tégla ház eladó!

Makó, gerizdes, Lisztes utca

Igényesen felújított lakás a belvárosban

Makó, Belváros, Hunyadi utca

Téliesített üdülő a Maros-parton

Makó, Maros-part

Vállalkozók illetve befektetők előnyben

Makó, Maros-part