Eladó és kiadó ingatlanok Maglódon

Találati lista:

222

Itt találhatóak a maglódi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Maglód a Gödöllői-dombság és a Pesti-síkság találkozásánál fekvő, Budapesttel határos település. Területén áthalad a 31-es főút, határán húzódik az M0-ás körgyűrű a 31-es M0-ás csomóponttal. Vonattal a Budapest – Újszász vasútvonalon érhető el. Maglód legrégebbi műemlék épülete az 1775 és 1778 között épült evangélikus templom, mely az egykori középkori templom helyén. Másik jelentős építészeti emléke a Wodianer-kastély, mely 1870-ben épült, érdekessége a kert felé néző öntöttvas oszlopos terasz. Az egykori hentesüzlet falán, melyben Petőfi szülei megismerkedtek, látható a Petőfi-emléktábla. Petrovics István a költő édesapja a hentesüzletben volt henteslegény, míg Hrúz Mária, a költő édesanyja a tanítónál dolgozott cselédként. Szintén Petőfi Sándor szüleinek megismerkedésének emlékét őrzi a központban felállított Petőfi-mellszobor, melyet az 1848-as forradalom centenáriumán, 1948-ban állítottak fel. Családi házat, ikerházat, sorházat keres Maglódon? Keresgéljen akár kertvárosi környezet, akár a város központjában itt biztosan megtalálja. A településen 2 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget maglódi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Eladó családi ház, Maglód, Maglód

Maglód, Maglód
16

Eladó sorház, Maglód, Maglód

Maglód, Maglód
15

Eladó családi ház, Maglód, Maglód

Maglód, Maglód
17

Eladó családi ház, Maglód, Maglód

Maglód, Maglód
31

Eladó sorház, Maglód, Maglód

Maglód, Maglód
13

Eladó Ikerház, Maglód, Városközpont, 210nm, 21500000 Ft

Maglód, Városközpont
7

Zöldövezeti

Maglód
11

Majláth utca

Maglód

Eladó ipari telek, Maglód

Maglód
7

Maglódi családi ház

Maglód, Mátyás király utca
10

Eladó családi ház, Maglód, központ

Maglód, központ
15

Eladó családi ház, Maglód, OMV kút

Maglód, OMV kút
2

Eladó Családi ház, Maglód, Városközpont, 80nm, 29900000 Ft

Maglód, Városközpont

Eladó Családi ház, Maglód, Krisztinatelep, 80nm, 29900000 Ft

Maglód, Krisztinatelep
15

Csendes környéken

Maglód

Eladó sorház, Maglód, Frekventált

Maglód, Frekventált

Eladó családi ház, Maglód, OMV kút

Maglód, OMV kút
50

Eladó Ház, Maglód

Maglód, központ, Fő utca
19

Eladó Ház, Maglód

Maglód