Komáromi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

199

Ezen az oldalon a Komáromban található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Komárom a Csallóköz, a Komárom-Esztergomi-síkság és a Mátyusföld találkozásánál, a Duna két partján épült település. Nagyobb, bal parti része Komarno /Észak-Komárom/ Szlovákiához tartozik. Komárom, az erődök városa, előnyös közlekedés-földrajzi helyzete, vízi útja folytán már a régmúltban is jelentős gazdasági, kereskedelmi, honvédelmi és kulturális szerepet töltött be. A várost átszeli a Budapestet Béccsel összekötő 1-es főút, melyről Tatabánya és Győr is elérhető. Tatabánya a várostól 35, Győr 47, Budapest pedig 90 km-re fekszik. A 49 km-re fekvő Doroggal pedig a 10-es főút köti össze. Budapest és Bécs a város mellett elhaladó M1-es autópályáról is megközelíthető. A városhoz tartozik Koppánymonostor, Komárom üdülő övezete és a rómaiak alapította Brigetio helyén kialakult Szőny. Komárom legjelentősebb látnivalója a Komáromi erődrendszer, melynek részei a Csillag erőd, az Igmándi erőd és a Monostori erőd. A Monostori erőd - Közép-Európa legnagyobb újkori erődje - 1850 és 1871 között épült. Az UNESCO Világörökségi Várományosi Listáján szerepel. A város egyéb jelentős nevezetessége az 1747-ben épült református templom és a Klapka György Múzeum, melyben többek között a Római Kőtár és a Magyar Tengerészeti történeti Gyűjtemény tekinthető meg. Komárom egyik legnagyobb idegenforgalmi vonzereje a Komáromi Gyógyfürdő. Téglalakást keres Komáromban? A belvárosban és a Tó parton is megtalálhatja az Önnek megfelelőt. Családi házat vásárolna? A központban, Szőnyben, Koppánymonostoron és a Tó parton is számtalan ingatlan közül válogathat. Építési telket, földet keres? Szőnyben és Koppánymonostoron biztosan talál. A városban 9 óvoda, 7 általános iskola és 6 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget komáromi ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

14

Eladó 3 szobás lakás, közel a központhoz!

Komárom
4

Vállalkozzon itt!

Komárom
3

Komárom legszebb helyén építési telek eladó!

Komárom, Rüdiger-tó környéke
15

Két generációs családi ház eladó !

Komárom

Csendes helyen építési telek eladó!

Komárom
20

Komáromban központhoz közel 2 szobás lakás eladó

Komárom
24

L/V/430 Esztergom-kertváros Szalézi út

Komárom, Esztergom megye
3

Komárom molaj lakótelepen garázssoron garázs eladó!

Komárom, Szőny
7

Eladó téglalakás, Komárom, Lovarda tér 3

Komárom, Lovarda tér 3
18

Eladó családi ház, Komárom, Koppánymonostor, Csendes környék

Komárom, Koppánymonostor, Csendes környék
16

Eladó Családi ház, Komárom, Nincs megadva, 83nm, 24900000 Ft

Komárom, Nincs megadva
20

Eladó Ikerház, Komárom, Nincs megadva, 47nm, 4900000 Ft

Komárom, Nincs megadva
14

Eladó Családi ház, Komárom, Nincs megadva, 69nm, 14800000 Ft

Komárom, Nincs megadva
23

Eladó Családi ház, Komárom, Nincs megadva, 96nm, 18000000 Ft

Komárom, Nincs megadva
12

Eladó Családi ház, Komárom, Nincs megadva, 85nm, 13000000 Ft

Komárom, Nincs megadva
8

Eladó Családi ház, Komárom, Nincs megadva, 146nm, 4900000 Ft

Komárom, Nincs megadva
8

Eladó családi ház, Komárom, Kis utca

Komárom, Kis utca
3

Telephely , raktár, udvar kiadó Komáromban

Komárom, Komárom
22

Eladó családi ház, Komárom, városközpont közeli

Komárom, városközpont közeli
13

Eladó téglalakás, Komárom, Belváros, Városközpont

Komárom, Belváros, Városközpont