Komáromi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

205

Ezen az oldalon a Komáromban található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Komárom a Csallóköz, a Komárom-Esztergomi-síkság és a Mátyusföld találkozásánál, a Duna két partján épült település. Nagyobb, bal parti része Komarno /Észak-Komárom/ Szlovákiához tartozik. Komárom, az erődök városa, előnyös közlekedés-földrajzi helyzete, vízi útja folytán már a régmúltban is jelentős gazdasági, kereskedelmi, honvédelmi és kulturális szerepet töltött be. A várost átszeli a Budapestet Béccsel összekötő 1-es főút, melyről Tatabánya és Győr is elérhető. Tatabánya a várostól 35, Győr 47, Budapest pedig 90 km-re fekszik. A 49 km-re fekvő Doroggal pedig a 10-es főút köti össze. Budapest és Bécs a város mellett elhaladó M1-es autópályáról is megközelíthető. A városhoz tartozik Koppánymonostor, Komárom üdülő övezete és a rómaiak alapította Brigetio helyén kialakult Szőny. Komárom legjelentősebb látnivalója a Komáromi erődrendszer, melynek részei a Csillag erőd, az Igmándi erőd és a Monostori erőd. A Monostori erőd - Közép-Európa legnagyobb újkori erődje - 1850 és 1871 között épült. Az UNESCO Világörökségi Várományosi Listáján szerepel. A város egyéb jelentős nevezetessége az 1747-ben épült református templom és a Klapka György Múzeum, melyben többek között a Római Kőtár és a Magyar Tengerészeti történeti Gyűjtemény tekinthető meg. Komárom egyik legnagyobb idegenforgalmi vonzereje a Komáromi Gyógyfürdő. Téglalakást keres Komáromban? A belvárosban és a Tó parton is megtalálhatja az Önnek megfelelőt. Családi házat vásárolna? A központban, Szőnyben, Koppánymonostoron és a Tó parton is számtalan ingatlan közül válogathat. Építési telket, földet keres? Szőnyben és Koppánymonostoron biztosan talál. A városban 9 óvoda, 7 általános iskola és 6 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget komáromi ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

14

Eladó családi ház, Komárom, Szőny, Kossuth Lajos

Komárom, Szőny, Kossuth Lajos
12

Csillag lakótelep

Komárom, Csillag lakótelep

Átminősíthető mezőgazdasági terület!

Komárom
10

Eladó családi ház, Komárom, Babits Mihály utca 30

Komárom, Babits Mihály utca 30
3

Komárom legszebb helyén építési telek eladó!

Komárom, Rüdiger-tó környéke
15

Két generációs családi ház eladó !

Komárom

Csendes helyen építési telek eladó!

Komárom

Komárom központjában termálfürdőhöz közel 2. emeleti 1 szobás lakás eladó

Komárom, Komárom központ
13

Rizling utca

Komárom, Rizling utca
7

Eladó téglalakás, Komárom, Lovarda tér 3

Komárom, Lovarda tér 3
4

Eladó üzlet, Komárom, Dömsöd

Komárom, Dömsöd
13

Rizling utca

Komárom
8

Eladó családi ház, Komárom, Kis utca

Komárom, Kis utca
26

Eladó családi ház, Komárom, Koppányvezér út 221

Komárom, Koppányvezér út 221
15

Eladó családi ház, Komárom, Sport utca 23

Komárom, Sport utca 23
10

Komárom-Szőny eladó családi ház....

Komárom, Szőny
4

Vállalkozzon itt!

Komárom
10

Eladó téglalakás, Komárom, Vegyész utca

Komárom, Vegyész utca
15

Eladó panellakás, Komárom, Molaj lakótelep, Molaj

Komárom, Molaj lakótelep, Molaj