Komáromi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

209

Ezen az oldalon a Komáromban található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Komárom a Csallóköz, a Komárom-Esztergomi-síkság és a Mátyusföld találkozásánál, a Duna két partján épült település. Nagyobb, bal parti része Komarno /Észak-Komárom/ Szlovákiához tartozik. Komárom, az erődök városa, előnyös közlekedés-földrajzi helyzete, vízi útja folytán már a régmúltban is jelentős gazdasági, kereskedelmi, honvédelmi és kulturális szerepet töltött be. A várost átszeli a Budapestet Béccsel összekötő 1-es főút, melyről Tatabánya és Győr is elérhető. Tatabánya a várostól 35, Győr 47, Budapest pedig 90 km-re fekszik. A 49 km-re fekvő Doroggal pedig a 10-es főút köti össze. Budapest és Bécs a város mellett elhaladó M1-es autópályáról is megközelíthető. A városhoz tartozik Koppánymonostor, Komárom üdülő övezete és a rómaiak alapította Brigetio helyén kialakult Szőny. Komárom legjelentősebb látnivalója a Komáromi erődrendszer, melynek részei a Csillag erőd, az Igmándi erőd és a Monostori erőd. A Monostori erőd - Közép-Európa legnagyobb újkori erődje - 1850 és 1871 között épült. Az UNESCO Világörökségi Várományosi Listáján szerepel. A város egyéb jelentős nevezetessége az 1747-ben épült református templom és a Klapka György Múzeum, melyben többek között a Római Kőtár és a Magyar Tengerészeti történeti Gyűjtemény tekinthető meg. Komárom egyik legnagyobb idegenforgalmi vonzereje a Komáromi Gyógyfürdő. Téglalakást keres Komáromban? A belvárosban és a Tó parton is megtalálhatja az Önnek megfelelőt. Családi házat vásárolna? A központban, Szőnyben, Koppánymonostoron és a Tó parton is számtalan ingatlan közül válogathat. Építési telket, földet keres? Szőnyben és Koppánymonostoron biztosan talál. A városban 9 óvoda, 7 általános iskola és 6 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget komáromi ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

Komárom legszebb helyén építési telek eladó!

Komárom, Rüdiger-tó környéke

Csendes helyen építési telek eladó!

Komárom
4

Vállalkozzon itt!

Komárom
7

Eladó téglalakás, Komárom, Lovarda tér 3

Komárom, Lovarda tér 3
8

Eladó családi ház, Komárom, Kis utca

Komárom, Kis utca
4

Eladó üzlet, Komárom, Dömsöd

Komárom, Dömsöd
13

Eladó panellakás, Komárom, Belváros, Csendes környék

Komárom, Belváros, Csendes környék
8

Eladó ikerház, Komárom, Koppánymonostor, Koppánymonostoron

Komárom, Koppánymonostor, Koppánymonostoron
10

Eladó panellakás, Komárom, Belváros, Belváros

Komárom, Belváros, Belváros
18

Pálffy utca

Komárom
10

Eladó téglalakás, Komárom, Vegyész utca

Komárom, Vegyész utca
19

Eladó téglalakás, Komárom, Belváros, Komáromban gyönyörű lakás eladó

Komárom, Belváros, Komáromban gyönyörű lakás eladó
17

Komáromban szép, földszinti lakás eladó

Komárom
14

Eladó téglalakás, Komárom, Városközponthoz közel

Komárom, Városközponthoz közel
7

Eladó üzlethelyiség......

Komárom
11

Zártkert eladó......

Komárom
8

Kiadó Társasházi lakás, Komárom, Nincs megadva, 47nm, 60000 Ft

Komárom, Nincs megadva
10

Eladó családi ház, Komárom, Pálffy Miklós utca 35

Komárom, Pálffy Miklós utca 35

Eladó egyéb lakás, Komárom

Komárom