Komáromi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

206

Ezen az oldalon a Komáromban található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Komárom a Csallóköz, a Komárom-Esztergomi-síkság és a Mátyusföld találkozásánál, a Duna két partján épült település. Nagyobb, bal parti része Komarno /Észak-Komárom/ Szlovákiához tartozik. Komárom, az erődök városa, előnyös közlekedés-földrajzi helyzete, vízi útja folytán már a régmúltban is jelentős gazdasági, kereskedelmi, honvédelmi és kulturális szerepet töltött be. A várost átszeli a Budapestet Béccsel összekötő 1-es főút, melyről Tatabánya és Győr is elérhető. Tatabánya a várostól 35, Győr 47, Budapest pedig 90 km-re fekszik. A 49 km-re fekvő Doroggal pedig a 10-es főút köti össze. Budapest és Bécs a város mellett elhaladó M1-es autópályáról is megközelíthető. A városhoz tartozik Koppánymonostor, Komárom üdülő övezete és a rómaiak alapította Brigetio helyén kialakult Szőny. Komárom legjelentősebb látnivalója a Komáromi erődrendszer, melynek részei a Csillag erőd, az Igmándi erőd és a Monostori erőd. A Monostori erőd - Közép-Európa legnagyobb újkori erődje - 1850 és 1871 között épült. Az UNESCO Világörökségi Várományosi Listáján szerepel. A város egyéb jelentős nevezetessége az 1747-ben épült református templom és a Klapka György Múzeum, melyben többek között a Római Kőtár és a Magyar Tengerészeti történeti Gyűjtemény tekinthető meg. Komárom egyik legnagyobb idegenforgalmi vonzereje a Komáromi Gyógyfürdő. Téglalakást keres Komáromban? A belvárosban és a Tó parton is megtalálhatja az Önnek megfelelőt. Családi házat vásárolna? A központban, Szőnyben, Koppánymonostoron és a Tó parton is számtalan ingatlan közül válogathat. Építési telket, földet keres? Szőnyben és Koppánymonostoron biztosan talál. A városban 9 óvoda, 7 általános iskola és 6 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget komáromi ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

12

Eladó panellakás, Komárom, Csillag lakótelep

Komárom, Csillag lakótelep
7

Eladó téglalakás, Komárom, Frekventált

Komárom, Frekventált
14

Eladó panellakás, Komárom, Arany János utca

Komárom, Arany János utca
10

Ideális otthon akár több generációnak!

Komárom, Központ
10

Komáromban Hotel-étterem Eladó!

Komárom, Központ
3

Komárom legszebb helyén építési telek eladó!

Komárom, Rüdiger-tó környéke
10

Komáromban két generációs ház!

Komárom, Komárom Esztergom
10

Komárom-Koppány monostoron 1000nm-es telken hat szobás családi ház

Komárom, Koppánymonostor

Tiszta levegő, nyugodt környék!

Komárom, Szőny-déli

Csendes helyen építési telek eladó!

Komárom
10

Első emeleti, két szoba-hallos erkélyes lakás! !

Komárom, Komárom
6

Komáromban 1600nm-es telken 153nm-es családi ház

Komárom, Komárom
10

Egy szobás téglaépítésű lakás Eladó!

Komárom, Belváros
10

Eladó családi ház, Komárom, 250 nm, 145.8 millió Ft

Komárom, Komárom Esztergom megye
10

Két generációs családi ház eladó !

Komárom
12

Eladó családi ház, Komárom, kertváros

Komárom, kertváros
19

Eladó családi ház, Komárom, Vasút út

Komárom, Vasút út
11

Eladó panellakás, Komárom, Kelemen László utca

Komárom, Kelemen László utca
17

Eladó téglalakás, Komárom, Csillag lakótelep

Komárom, Csillag lakótelep
4

Vállalkozzon itt!

Komárom