Komáromi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

192

Ezen az oldalon a Komáromban található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Komárom a Csallóköz, a Komárom-Esztergomi-síkság és a Mátyusföld találkozásánál, a Duna két partján épült település. Nagyobb, bal parti része Komarno /Észak-Komárom/ Szlovákiához tartozik. Komárom, az erődök városa, előnyös közlekedés-földrajzi helyzete, vízi útja folytán már a régmúltban is jelentős gazdasági, kereskedelmi, honvédelmi és kulturális szerepet töltött be. A várost átszeli a Budapestet Béccsel összekötő 1-es főút, melyről Tatabánya és Győr is elérhető. Tatabánya a várostól 35, Győr 47, Budapest pedig 90 km-re fekszik. A 49 km-re fekvő Doroggal pedig a 10-es főút köti össze. Budapest és Bécs a város mellett elhaladó M1-es autópályáról is megközelíthető. A városhoz tartozik Koppánymonostor, Komárom üdülő övezete és a rómaiak alapította Brigetio helyén kialakult Szőny. Komárom legjelentősebb látnivalója a Komáromi erődrendszer, melynek részei a Csillag erőd, az Igmándi erőd és a Monostori erőd. A Monostori erőd - Közép-Európa legnagyobb újkori erődje - 1850 és 1871 között épült. Az UNESCO Világörökségi Várományosi Listáján szerepel. A város egyéb jelentős nevezetessége az 1747-ben épült református templom és a Klapka György Múzeum, melyben többek között a Római Kőtár és a Magyar Tengerészeti történeti Gyűjtemény tekinthető meg. Komárom egyik legnagyobb idegenforgalmi vonzereje a Komáromi Gyógyfürdő. Téglalakást keres Komáromban? A belvárosban és a Tó parton is megtalálhatja az Önnek megfelelőt. Családi házat vásárolna? A központban, Szőnyben, Koppánymonostoron és a Tó parton is számtalan ingatlan közül válogathat. Építési telket, földet keres? Szőnyben és Koppánymonostoron biztosan talál. A városban 9 óvoda, 7 általános iskola és 6 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget komáromi ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

Eladó téglalakás, Komárom, Rüdiger-tó közelében

Komárom, Rüdiger-tó közelében
8

Dunaparti panoráma....

Komárom, Koppánymonostor
10

Komáromban Hotel-étterem Eladó!

Komárom, Központ
5

Eladó egyéb kereskedelmi-ipari, Komárom, Komárom közelében

Komárom, Komárom közelében
3

Komárom legszebb helyén építési telek eladó!

Komárom, Rüdiger-tó környéke
10

Komárom-Koppány monostoron 1000nm-es telken hat szobás családi ház

Komárom, Koppánymonostor
10

Komáromban két generációs ház!

Komárom, Komárom Esztergom

Tiszta levegő, nyugodt környék!

Komárom, Szőny-déli

Csendes helyen építési telek eladó!

Komárom
11

Első emeleti, két szoba-hallos erkélyes lakás! !

Komárom, Komárom
6

Komáromban 1600nm-es telken 153nm-es családi ház

Komárom, Komárom
10

Egy szobás téglaépítésű lakás Eladó!

Komárom, Belváros
4

Komáromban 4850nm-telken 1375nm-es ipari csarnok!

Komárom
2

Komáromban 1375nm-es ipari csarnok Eladó, Kiadó!

Komárom
10

Eladó családi ház, Komárom, 250 nm, 145.8 millió Ft

Komárom, Komárom Esztergom megye
10

Két generációs családi ház eladó !

Komárom
9

Eladó panellakás, Komárom, Városközpont

Komárom, Városközpont
5

Eladó hotel, panzió, Komárom

Komárom
11

Komáromban 88 m2-es lakás eladó

Komárom
9

Eladó családi ház, Komárom

Komárom