Kisteleki eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

58

Ezen az oldalon a Kisteleken megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Kistelek Szegedtől és Kiskunfélegyházától egyenlő távolságra fekszik. Létrejöttében fontos szerepe volt az egykori budai országútnak. A városon áthaladó 5-ös főút Szegedet köti össze Budapesttel. Az elmúlt néhány év alatt a város élete felpezsdült, bérlakásokat építettek, új gyermekorvosi rendelőt, mentőállomást és rendőrkapitányságot, EU Irodát, Teleházat és Tourinform Irodát adtak át, utakat, körforgalmat építettek, parkosítottak és felújították az iskolákat. Felújításra került a Kocsó-kápolna és Kálvária is és megnyílt a Kisteleki Helytörténeti Gyűjtemény. Felépítették Közép-Európa legnagyobb ragasztott-fa szerkezetű sportcsarnokát, amely a hagyományos sportok kedvelői mellett az extrém sportok kedvelőit is várja. A jövőben egy régi álmot szeretnének megvalósítani a Kisteleki Termálfürdő létrehozásával. Látnivalói közül érdemes kiemelni a Kocsó Kápolnát és Kálváriát. A város kirándulóhelyei a várostól délre elterülő \'Müllerszék\'. Ez a náddal szegélyezett, helyi védelem alatt álló tó, melybe egy félsziget ékelődik be, több ritka madár költőhelye. Szintén helyi védettség alatt áll a város nyugati végében található Bíbic-tó. A város évente megrendezésre kerülő rendezvényei a Kisteleki Sajtfesztivál, a Tavaszi Sportfesztivál, és a hagyományos Aratóünnep. Kistelekre szeretne költözni? A belvárosban találhat téglalakásokat és családi házakat egyaránt. Szántóföldet, legelőt, tanyát keres? A város külterületén megtalálhatja megfelelő ingatlant jövendő gazdaságához. A városban 2 óvoda, 1 általános iskola és 1 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen kisteleki ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

9

Eladó Zártkert

Kistelek
20

Melegkonyhás vendéglátó egység eladó !!

Kistelek, 6760 Kistelek
2

Eladó vendéglátó egység Kisteleken!

Kistelek
17

Eladó Kertes ház

Kistelek, Zrínyi utca
10

Kisteleken gyógyszertár, családi ház akár kétgenerációs családi ház eladó

Kistelek, Belterület
10

Kistelek főutcáján eladó ez a családi ház, nagy telekkel.

Kistelek
3

Eladó egyéb mezőgazdasági ingatlan, Kistelek

Kistelek
14

M 5

Kistelek, 6760 Kistelek
3

Eladó ipari telek, Kistelek, Kistelek környéke

Kistelek, Kistelek környéke
9

Felújított családi ház Kisteleken eladó

Kistelek
27

Klinika, hol gyógyíthat!

Kistelek, Kistelek, Kossuth L. u.
9

2 az 1-ben

Kistelek
8

Többgenerációs családi ház tágas lakóterekkel

Kistelek
14

Téglaház, gazdálkodásra is alkalmas telken, közel a központhoz!

Kistelek, 6760 Kistelek
18

Kistelek fő utcáján, vállalkozásra, gazdálkodásra alkalmas ingatlan eladó!

Kistelek, Kistelek Petőfi utca
16

Több generációnak

Kistelek
30

SZUPER ÁR!!Eladó családi ház Kisteleken!

Kistelek
5

Kisteleken központi részen családi ház eladó!!

Kistelek, Belváros
9

Lakás Kistelek Központjában...

Kistelek
13

Kétszinten szinte minden.

Kistelek