Kisteleki eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

48

Ezen az oldalon a Kisteleken megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Kistelek Szegedtől és Kiskunfélegyházától egyenlő távolságra fekszik. Létrejöttében fontos szerepe volt az egykori budai országútnak. A városon áthaladó 5-ös főút Szegedet köti össze Budapesttel. Az elmúlt néhány év alatt a város élete felpezsdült, bérlakásokat építettek, új gyermekorvosi rendelőt, mentőállomást és rendőrkapitányságot, EU Irodát, Teleházat és Tourinform Irodát adtak át, utakat, körforgalmat építettek, parkosítottak és felújították az iskolákat. Felújításra került a Kocsó-kápolna és Kálvária is és megnyílt a Kisteleki Helytörténeti Gyűjtemény. Felépítették Közép-Európa legnagyobb ragasztott-fa szerkezetű sportcsarnokát, amely a hagyományos sportok kedvelői mellett az extrém sportok kedvelőit is várja. A jövőben egy régi álmot szeretnének megvalósítani a Kisteleki Termálfürdő létrehozásával. Látnivalói közül érdemes kiemelni a Kocsó Kápolnát és Kálváriát. A város kirándulóhelyei a várostól délre elterülő \'Müllerszék\'. Ez a náddal szegélyezett, helyi védelem alatt álló tó, melybe egy félsziget ékelődik be, több ritka madár költőhelye. Szintén helyi védettség alatt áll a város nyugati végében található Bíbic-tó. A város évente megrendezésre kerülő rendezvényei a Kisteleki Sajtfesztivál, a Tavaszi Sportfesztivál, és a hagyományos Aratóünnep. Kistelekre szeretne költözni? A belvárosban találhat téglalakásokat és családi házakat egyaránt. Szántóföldet, legelőt, tanyát keres? A város külterületén megtalálhatja megfelelő ingatlant jövendő gazdaságához. A városban 2 óvoda, 1 általános iskola és 1 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen kisteleki ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

12

Kisteleki családi ház nagy telekkel eladó

Kistelek
9

Eladó Zártkert

Kistelek
20

Melegkonyhás vendéglátó egység eladó !!

Kistelek, Kistekek
20

Eladó családi ház, Kistelek, Sörház utca 14

Kistelek, Sörház utca 14
7

Kistelek melletti Bekerített Tanya Eladó!

Kistelek
17

Eladó Kertes ház

Kistelek, Zrínyi utca
12

5 szobás családi ház Kisteleken!

Kistelek
12

Cégek Figyelem!!!.

Kistelek
11

Családi ház nagy telekkel,Török Csongor

Kistelek
7

Vállakozásra alkalmas műhely, ipari méretű telken eladó Kisteleken.

Kistelek
14

M 5

Kistelek, Kistelek, M 5 lejárónál
3

Eladó egyéb mezőgazdasági ingatlan, Kistelek

Kistelek
27

Klinika, hol gyógyíthat!

Kistelek, Kistelek, Kossuth L. u.
18

Kistelek fő utcáján, vállalkozásra, gazdálkodásra alkalmas ingatlan eladó!

Kistelek, Kistelek Petőfi utca
12

Felújítandó kisteleki ház eladó

Kistelek
4

Eladó építési telek Kistelek központjában !

Kistelek
21

Eladó családi ház, Kistelek, Belterület

Kistelek, Belterület
2

Kistelek mellett 1ha föld eladó

Kistelek
6

Befejezésre váró családi ház Kisteleken!

Kistelek
12

Szép családi ház eladó Kisteleken!

Kistelek