Kisteleki eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

63

Ezen az oldalon a Kisteleken megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Kistelek Szegedtől és Kiskunfélegyházától egyenlő távolságra fekszik. Létrejöttében fontos szerepe volt az egykori budai országútnak. A városon áthaladó 5-ös főút Szegedet köti össze Budapesttel. Az elmúlt néhány év alatt a város élete felpezsdült, bérlakásokat építettek, új gyermekorvosi rendelőt, mentőállomást és rendőrkapitányságot, EU Irodát, Teleházat és Tourinform Irodát adtak át, utakat, körforgalmat építettek, parkosítottak és felújították az iskolákat. Felújításra került a Kocsó-kápolna és Kálvária is és megnyílt a Kisteleki Helytörténeti Gyűjtemény. Felépítették Közép-Európa legnagyobb ragasztott-fa szerkezetű sportcsarnokát, amely a hagyományos sportok kedvelői mellett az extrém sportok kedvelőit is várja. A jövőben egy régi álmot szeretnének megvalósítani a Kisteleki Termálfürdő létrehozásával. Látnivalói közül érdemes kiemelni a Kocsó Kápolnát és Kálváriát. A város kirándulóhelyei a várostól délre elterülő \'Müllerszék\'. Ez a náddal szegélyezett, helyi védelem alatt álló tó, melybe egy félsziget ékelődik be, több ritka madár költőhelye. Szintén helyi védettség alatt áll a város nyugati végében található Bíbic-tó. A város évente megrendezésre kerülő rendezvényei a Kisteleki Sajtfesztivál, a Tavaszi Sportfesztivál, és a hagyományos Aratóünnep. Kistelekre szeretne költözni? A belvárosban találhat téglalakásokat és családi házakat egyaránt. Szántóföldet, legelőt, tanyát keres? A város külterületén megtalálhatja megfelelő ingatlant jövendő gazdaságához. A városban 2 óvoda, 1 általános iskola és 1 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen kisteleki ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

12

Kényelmes otthon Kisteleken

Kistelek
12

Ajánlat nagycsaládosoknak, összeköltözőknek Kisteleken

Kistelek
8

Vállalkozásra alkalmas ingatlan Kistelek központjában

Kistelek
8

Összkomfortos magánház közel a központhoz

Kistelek
11

Különbejáratú, 1+2 szobás tégla lakás az 1. emeleten

Kistelek, 6760 Kistelek
13

Kétszinten szinte minden.

Kistelek
12

Jó elosztású, kisteleki ház!

Kistelek
20

Melegkonyhás vendéglátó egység eladó !!

Kistelek, 6760 Kistelek
12

Cégek Figyelem!!!.

Kistelek
12

Tökéletes otthon, ahova csak költözni kell!

Kistelek
10

Kisteleki Ház

Kistelek
10

Kisteleki Tégla Lakás!

Kistelek
14

M 5

Kistelek, 6760 Kistelek
27

Klinika, hol gyógyíthat!

Kistelek, Kistelek, Kossuth L. u.
14

Alkudjon nálunk kétszintes téglaházra, gazdálkodásra is alkalmas telken, közel a központhoz!

Kistelek, 6760 Kistelek
3

Eladó egyéb mezőgazdasági ingatlan, Kistelek

Kistelek
18

Kistelek fő utcáján, vállalkozásra, gazdálkodásra alkalmas ingatlan eladó!

Kistelek, Kistelek Petőfi utca
4

Eladó építési telek Kistelek központjában !

Kistelek
9

Eladó Zártkert

Kistelek
2

Eladó vendéglátó egység Kisteleken!

Kistelek