Eladó és kiadó ingatlanok Kistarcsa

Találati lista:

180

Itt találhatóak a kistarcsai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Budapest, Kerepes, Csömör és Nagytarcsa között helyezkedik el. Határában húzódik az M0-ás körgyűrű, területén áthalad a 3-as főút és a Gödöllői HÉV. Idegenforgalmára jellemző az idényszerűség, elsősorban a helyben és a környező településeken megrendezett nagyobb rendezvények idején látogatják a várost. Ilyen rendezvények például a mogyoródi Forma 1, Csömörön az Úrnapi Körmenet, vagy a Kistarcsai Napok, az Őszi Kulturális Hét és a Görhönyfesztivál. Színvonalas uszodája is kedvez a sportturizmusnak. Legjelentősebb építészeti emléke a Rózsafüzér Királynője római katolikus templom, melynek elődjét a X–XIII. század között emelhették. A templom valószínűleg erődítmény is volt egyben, erre utalnak vastag falai és kerítő fala is. További látnivalói a Szlovák Néprajzi Gyűjtemény, mely a Civil-Házban kapott helyet, Simándy József szobra, melyet a művész 90. születésnapja alkalmából állíttattak és a művész egyik legnagyobb alakítását, a Bánk bánban játszott szerepét jeleníti meg, valamint Szent Imre herceg szobra. Családi házat keres Kistarcsán? A lakóparkokban, Fenyves-ligetben, vagy HÉV-hez, kórházhoz közel biztosan megtalálja. Téglalakást vásárolna? A lakóparkokban, kórházhoz, HÉV-hez közel számtalan ingatlan közül válogathat. Építési telket szeretne? A fenyves-liget telkei közt biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Panellakást keres? A kórház mögött, Cserepes lakótelepen biztosan megtalálja. A településen 2 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget kistarcsai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Eladó családi ház, Kistarcsa

Kistarcsa
2

Bontandó ház Kistarcsán

Kistarcsa
3

Fenyvesligetben egyszintes ikerház

Kistarcsa
15

Kétgenerációs ház Kistarcsán

Kistarcsa
10

Kistarcsán HÉV megálló közelében

Kistarcsa
2

Simándy-ligetben

Kistarcsa
33

Eladó Ház, Kistarcsa

Kistarcsa, Zsófialiget
22

Kiváló környezetben, több generációnak is alkalmas.

Kistarcsa
18

Eladó családi ház, Kistarcsa

Kistarcsa
17

Eladó családi ház, Kistarcsa

Kistarcsa
9

Eladó ikerház, Kistarcsa

Kistarcsa
11

Eladó panellakás, Kistarcsa

Kistarcsa
17

Eladó családi ház, Kistarcsa

Kistarcsa
14

Eladó családi ház, Kistarcsa

Kistarcsa
7

2 garÁzs egymÁs mellett!

Kistarcsa
3

Irodaként üzemelt eddig

Kistarcsa
9

Pest megye, Kistarcsa - Eladó önálló ház

Kistarcsa