Keszüi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

34

Ezen az oldalon a Keszün megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Keszü Pécstől 7 km-re, délnyugatra fekszik. A megyeszékhely közelsége mindig, de különösen a XX. század második felében alapvetően meghatározta Keszü sorsát, Keszü ma már Pécsnek nemcsak a szorosan vett vonzáskörzetéhez tartozik, hanem szinte részének tekinthető. Az oklevelekben 1192-ben jelent meg először a falu Kesiu elnevezéssel, temploma helyén ekkor még Árpád-kori kápolna állt. A mostani templomot 1781-ben építtették Szent Anna tiszteletére. Az 1950-es években elkezdődött a falu elöregedése, elnéptelenedése, ugyanis a fiatalok Pécsre jártak dolgozni, tanulni. A mezőgazdasági munka becsülete ez idő tájt már egyáltalán nem volt jelentős. A rendszerváltás után azonban mindez megváltozott. Az önkormányzat felismerte, hogy a Pellérdhez kötődő társközösségi státust meg kell szüntetni, és telkeket kell értékesíteni, lehetőséget kell biztosítani a városból való kiköltözésre. A falu és a Malomvölgyi-tó közötti szántók felvásárlásával létrejött egy 25 hektáros terület, melyet 220 telekre osztottak fel. A területet Cserepes-dűlőnek nevezték el. Nevezetessége a katolikus templom, mely 1781-ben épült, műemlék jellegű épület. Az előtte látható keresztet 1863-ban emelték, az akkori temető közepére. Pécsett dolgozik, de unja már a nagyváros zaját? Vásároljon Keszüben családi házat. Bicsérden csendes környezetben talál családi házakat, a Szőlőhegy-dülőn pedig panorámás ingatlanok közül válogathat. Mezőgazdasággal szeretne foglalkozni? Keressen eladó földet a Gyódi-dombon.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen keszüi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

15

Kiváló elosztású, újszerű állapotú, igényes ház garázzsal Keszüben

Keszü, Újtelep
7

Eladó családi ház, Keszü, Petőfi utca

Keszü, Petőfi utca
20

Eladó családi ház, Keszü, KESZÜ - MENYECSKE-VÖLGY

Keszü, KESZÜ - MENYECSKE-VÖLGY
21

Eladó egyéb telek, Keszü, Papkert utca

Keszü, Papkert utca
6

Eladó telek, Keszü, Petőfi út

Keszü, Petőfi út
12

Eladó családi ház, Keszü, Szőlőhegyi út

Keszü, Szőlőhegyi út
8

Eladó egyéb telek, Keszü, Szőlőhegy utca

Keszü, Szőlőhegy utca
15

Eladó üdülő, nyaraló, Keszü, Szőlőhegy

Keszü, Szőlőhegy
10

Eladó családi ház, Keszü, Keszüi út

Keszü, Keszüi út
18

Eladó családi ház, Keszü, Árpád Fejedelem utca

Keszü, Árpád Fejedelem utca
5

Eladó építési telek, Keszü, Szent István krt.

Keszü, Szent István krt.
8

Eladó egyéb telek, Keszü, Gárdonyi köz

Keszü, Gárdonyi köz
14

Újszerű 160nm es ház Keszüben eladó.

Keszü, Keszü
14

Eladó ikerház, Keszü, Zrinyi Miklós út

Keszü, Zrinyi Miklós út
19

Eladó családi ház, Keszü, Malomvölgyi tó

Keszü, Malomvölgyi tó
6

Eladó telek, Keszü, Petőfi utca

Keszü, Petőfi utca
10

Újszerű kiváló állapotú és elosztású családi ház Keszüben -eladó

Keszü
8

Keszüben panorámás zártkerti telek eladó!

Keszü, Ürmös dűlő
9

Eladó családi ház, Keszü

Keszü
14

CSALÁDIHÁZ

Keszü, Fő u.