Kerekegyházi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

50

Ezen az oldalon a Kerekegyházán megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Kerekegyháza Bács-Kiskun megye északnyugati részén, a Duna-Tisza közi Homokhátságon fekszik, Kecskeméttől 19 km-re. Az 52-es út felől, valamint az M5-ös autópályán Lajosmizse felől is megközelíthető. Az állattenyésztés mellett az alumíniumipar (a Kőnig Kft európai hírű), a könnyűipar és az idegenforgalom szerepe meghatározó a foglalkoztatásban. A település egyik legjelentősebb ágazata az idegenforgalom. A város külterületén, Kunpusztán kiépített idegenforgalmi létesítmények rövid idő alatt országos hírnévre tettek szert, ezek a felújított tanya épületek nemcsak szálláslehetőséget, de számtalan sportolási és kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak. Lehetőség van például lovaglásra, kocsikázásra, teniszezésre, golfozásra, kerékpározásra. A területen ökotúra útvonalakat alakítottak ki, melyek mentén az ide látogatók megismerhetik, az itt élő emberek szokásait, hagyományait, természeti és kulturális örökségeit, megkóstolhatják a magyar konyha alföldi specialitásait. A területen látogatható a Rendek Tanyamúzeum, a Kunpusztai református templom, a Halász tanya, a római katolikus templom, a Langó-kápolna és a Kondor-tó. Valamint felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást nyújt a Kerekerdő Kalandpark. Az ide látogatók tavasszal megtekinthetik az országos távlovagló bajnokságot, ősszel pedig szüreti felvonulás várja az érdeklődőket. Falusi turizmussal szeretne foglalkozni? Kerekegyházán vendéglátásra alkalmas tanyákat talál. Gazdálkodni szeretne? A város külterületén eladó földek és erdők között biztosan megtalálja leendő gazdaságának az ideális helyet. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen kerekegyházai ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

22

2 szobás családi ház nagy telekkel

Kerekegyháza
12

Gazdálkodás, turisztika,lakás céljára alkalmas tanya

Kerekegyháza
15

Hangulatos, felújított tanya a nyugalom szigetén!

Kerekegyháza
8

Amerikai stílusú, új építésű családi ház eladó Kerekegyházán

Kerekegyháza, Új
6

Ipari telek kedvező áron

Kerekegyháza
4

kertvárosi telek a belvárosban

Kerekegyháza
9

Eladó tanya, Kerekegyháza, Kerekegyháza környéke

Kerekegyháza, Kerekegyháza környéke
12

Kis pénz, nagy szerencse!

Kerekegyháza
10

Eladó tanya, Kerekegyháza, MESEBELI OTTHON A TANYÁN!

Kerekegyháza, MESEBELI OTTHON A TANYÁN!
7

2 szobás családi ház nagy telekkel

Kerekegyháza
6

Kerekegyháza eladó tanya szántó!

Kerekegyháza
7

Eladó családi ház, Kerekegyháza

Kerekegyháza

Eladó családi ház, Kerekegyháza, 100 nm, 11 millió Ft

Kerekegyháza, Belváros
7

2 szobás családi ház nagy telekkel

Kerekegyháza
10

Kiváló minőségben megépített, szépen karbantartott családi ház eladó!

Kerekegyháza, jó környéken
8

Eladó családi ház, Kerekegyháza, Kerekegyháza környéke

Kerekegyháza, Kerekegyháza környéke
10

Eladó családi ház, Kerekegyháza, Kerekegyháza környéke

Kerekegyháza, Kerekegyháza környéke