Eladó és kiadó ingatlanok Isaszegen

Találati lista:

130

Itt találhatóak a isaszegi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Isaszeg a Gödöllő-Ceglédberceli-dombság részét képező Felső- és Alsó-Tápió és a Rákos-völgy közötti dombvidéken terül el. A Budapesttől 30 km-re fekvő települést átszeli a Budapest-Hatvan vasútvonal, közúton legegyszerűbben a 9 km-re fekvő Gödöllőről érhető el. Isaszeg történelmi jelentőségű város, legtöbb látnivalója az egykori tavaszi hadjárat sikeres csatájának emlékét őrzi. A Szobor-hegyen (Szabadság-hegyen), a csata színterén áll a Honvéd-emlékmű. Az Isaszegi Történelmi Napok a város legjelentősebb rendezvénye, itt huszárparádé és csatajáték is feleleveníti a győztes csata emlékét. A város legrégebbi műemlék épülete a XIII. századi alapokon XV. században épített római katolikus templom. A Szent Márton tiszteletére felszentelt templom mellől páratlan panoráma tárul elénk. A Falumúzeumban néprajzi, régészeti és történeti gyűjtemény tekinthető meg. A Rákos-patakon található „tőzeges” horgásztavak a horgászok számára nyújtanak kellemes kikapcsolódást. Isaszeg másik jelentős rendezvénye a Pünkösdi ízcsata – városi főzőverseny. Családi házat keres Isaszegen? A város központjában, az állomáshoz közel, vagy akár csendes mellékutcában is megtalálhatja álmai otthonát. Téglalakást vásárolna? Keresgéljen a központ, vagy a lakótelep eladó lakásai között. Építési telket keres? Isaszeg új parcellázású részén számtalan telek között válogathat. Szántót, legelőt, ipari telket vásárolna? Szent György pusztán biztosan megtalálja. A városban 3 óvoda, 3 általános iskola és 1 gimnázium és szakközépiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget isaszegi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

7

Eladó építési telek, Isaszeg, Isaszeg

Isaszeg, Isaszeg
18

Eladó családi ház, Isaszeg, Kassai utca

Isaszeg, Kassai utca
7

Isaszeg mellett építési terület (3%-os) eladó

Isaszeg
13

Eladó családi ház, Isaszeg, Nap utca

Isaszeg, Nap utca
3

Eladó szántó Isaszegen

Isaszeg
10

Eladó, újszerű családi ház utcai bejáratos üzlethelyiséggel Isaszegen

Isaszeg, Isaszeg

Isaszegen szántó eladó

Isaszeg
15

Energiatakarékos, elegáns családi ház Isaszegen

Isaszeg
10

Eladó családi ház, Isaszeg, Központhoz közel

Isaszeg, Központhoz közel
2

Eladó, művelt szántó Isaszeg mellett

Isaszeg
6

Ikerházfél Isaszegen

Isaszeg
2

Isaszegi építési telek

Isaszeg
4

Építési telek Isaszegen

Isaszeg, Ilkamajor
4

Legelő, szántó a Silver-tavaknál

Isaszeg
7

Kétgenerációs családi ház Isaszegen

Isaszeg
38

Eladó ikerház, Isaszeg, Isaszeg

Isaszeg, Isaszeg
4

Számtalan lehetőséget kínáló szántó Isaszegen

Isaszeg, Isaszeg
8

Eladó családi ház, Isaszeg, Toldi Miklós utca

Isaszeg, Toldi Miklós utca