Hajdúböszörményi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

123

Ezen az oldalon a Hajdúböszörményben megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Hajdúböszörmény Debrecentől 20 km-re, a Nyírség és a Hajdúság találkozásánál helyezkedik el. Területén áthalad a 35-ös főút, mely Debrecennel és Miskolccal köti össze. Vasúttal a Debrecen-Tiszalök vonalon érhető el, Budapest felől pedig az M35-ös autópályán közelíthető meg. Legjelentősebb látnivalója a Bocskai téri református templom, mely a város erődtemploma volt, eredetileg gótikus stílusban épült, s erődfallal, sarokbástyával volt körülvéve. 1880 és 1882 között átépítették romantikus stílusban. A megye legrégibb középülete a Hajdúsági Múzeum, az egykori Hajdúkerületi székház, melyben a múzeum és a városi bíróság talált otthonra. A város legrégibb műemléke a Zeleméri csonkatorony, egy késő gótikus stílusban épült középkori templommaradvány, melyet 1332-ben említenek először. Jelentős nevezetessége még a Városháza, mely késő eklektikus stílusban épült 1907-ben. További látnivalói a Hajdúböszörményi Tájházak, a Zsinagóga és a Bocskai-szobor, mely a város jelképévé vált. Hajdúböszörményben és környékén több a természetvédelmi terület, mint például a Nyárfás-lapos, a Gyertyános tölgyes, a Gyöngyvirágos tölgyes, a pródi gyepek és a Bagota -puszta élővilága, valamint a belvárosban a Dorogi úti hársfasor és a II. Rákóczi Ferenc utcai és az Újvárosi utcai platánsor. További érdekessége, hogy a város határában 21 kunhalom is található. Családi házat szeretne vásárolni Hajdúböszörményben? A város kertvárosi részén számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást keres? A város központjában biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Üzletet szeretne nyitni? A belvárosban, frekventált helyen eladó és kiadó üzlethelyiségeket talál. A városban 5 óvoda, 8 általános iskola, 3 középiskola, valamint a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kara működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen hajdúböszörményi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

15

Hajdúböszörmény központi részén eladó kiváló adottságú üzlet helyiség

Hajdúböszörmény, Domb
8

Bodaszőlőn 45 nm-es, 1+1 fél szobás ház eladó.

Hajdúböszörmény, Bodaszőlő
8

Belvároshoz közeli családi ház

Hajdúböszörmény
7

Azonnal költözhető szép ikerház eladó

Hajdúböszörmény
10

Újabb építésű böszörményi tégla lakás

Hajdúböszörmény
10

Bodaszőlőn a központban,1 szoba konyhás kis ház nagy kertel eladó.

Hajdúböszörmény
22

Eladó családi ház, Hajdúböszörmény

Hajdúböszörmény
14

Hajdúböszörmény-Bodaszőlőn, kétgenerációs vállalkozásra is kiválóan alkalmas tetőteres családi ház e

Hajdúböszörmény, 4224 Hajdúböszörmény

Böszörményi építési telek eladó!

Hajdúböszörmény, Belváros
13

Műemlék jellegű épület eladó!

Hajdúböszörmény, Belváros
7

Hb. 4 szobás belvárosi ház üzlettel eladó

Hajdúböszörmény, belváros
7

Hajdúviden kertes ház eladó vagy cserélhető

Hajdúböszörmény, hajdúvid
5

Hajdúböszörményi Cukrászda ELADÓ

Hajdúböszörmény, belváros
15

Középkerti kertes ház tulajdonostól ELADÓ

Hajdúböszörmény, középkert
8

Hb.Középkerti 3 szobàs ház

Hajdúböszörmény, Középkert
13

Hb. 2 szobás kertes ház

Hajdúböszörmény, Kisböszörmény
5

Vidéki idill!

Hajdúböszörmény

Eladó

Hajdúböszörmény

Üzleti komplexum eladó

Hajdúböszörmény, Belváros
15

Eladó ikerház, Hajdúböszörmény, Lórántffykert

Hajdúböszörmény, Lórántffykert