Hajdúböszörményi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

117

Ezen az oldalon a Hajdúböszörményben megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Hajdúböszörmény Debrecentől 20 km-re, a Nyírség és a Hajdúság találkozásánál helyezkedik el. Területén áthalad a 35-ös főút, mely Debrecennel és Miskolccal köti össze. Vasúttal a Debrecen-Tiszalök vonalon érhető el, Budapest felől pedig az M35-ös autópályán közelíthető meg. Legjelentősebb látnivalója a Bocskai téri református templom, mely a város erődtemploma volt, eredetileg gótikus stílusban épült, s erődfallal, sarokbástyával volt körülvéve. 1880 és 1882 között átépítették romantikus stílusban. A megye legrégibb középülete a Hajdúsági Múzeum, az egykori Hajdúkerületi székház, melyben a múzeum és a városi bíróság talált otthonra. A város legrégibb műemléke a Zeleméri csonkatorony, egy késő gótikus stílusban épült középkori templommaradvány, melyet 1332-ben említenek először. Jelentős nevezetessége még a Városháza, mely késő eklektikus stílusban épült 1907-ben. További látnivalói a Hajdúböszörményi Tájházak, a Zsinagóga és a Bocskai-szobor, mely a város jelképévé vált. Hajdúböszörményben és környékén több a természetvédelmi terület, mint például a Nyárfás-lapos, a Gyertyános tölgyes, a Gyöngyvirágos tölgyes, a pródi gyepek és a Bagota -puszta élővilága, valamint a belvárosban a Dorogi úti hársfasor és a II. Rákóczi Ferenc utcai és az Újvárosi utcai platánsor. További érdekessége, hogy a város határában 21 kunhalom is található. Családi házat szeretne vásárolni Hajdúböszörményben? A város kertvárosi részén számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást keres? A város központjában biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Üzletet szeretne nyitni? A belvárosban, frekventált helyen eladó és kiadó üzlethelyiségeket talál. A városban 5 óvoda, 8 általános iskola, 3 középiskola, valamint a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kara működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen hajdúböszörményi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

14

Hajdúböszörmény, Rákóczi kert, 60 nm-es ház eladó

Hajdúböszörmény, Rákóczi kert, Rákóczi kert

Üzleti komplexum eladó

Hajdúböszörmény, Belváros

Böszörményi építési telek eladó!

Hajdúböszörmény, Belváros
13

Műemlék jellegű épület eladó!

Hajdúböszörmény, Belváros
22

Eladó családi ház, Hajdúböszörmény

Hajdúböszörmény
15

Hajdúböszörmény központi részén eladó kiváló adottságú üzlet helyiség

Hajdúböszörmény, Domb
8

Bodaszőlőn 45 nm-es, 1+1 fél szobás ház eladó.

Hajdúböszörmény, Bodaszőlő
5

Vidéki idill!

Hajdúböszörmény
15

Eladó ikerház, Hajdúböszörmény, Lórántffykert

Hajdúböszörmény, Lórántffykert
16

Eladó vendéglő, étterem, Hajdúböszörmény, Hajdúböszörmény

Hajdúböszörmény, Hajdúböszörmény
18

6 szobás családi ház, dupla garázs, 2 db Üzlet helyiség

Hajdúböszörmény, Arad utca

Csendes környezetben,családi ház eladó

Hajdúböszörmény, Hajdúböszörmény, H Fekete Péter 91
7

Azonnal költözhető szép ikerház eladó

Hajdúböszörmény
7

Eladó Ikerház, Hajdúböszörmény, Vénkert, 69nm, 11480000 Ft

Hajdúböszörmény, Vénkert

Eladó panellakás, Hajdúböszörmény, Győrössy kert 10

Hajdúböszörmény, Győrössy kert 10
12

Földszinti 1 szobás lakás

Hajdúböszörmény, belváros, Petőfi utca 25
14

Hajdúböszörmény-Bodaszőlőn, kétgenerációs vállalkozásra is kiválóan alkalmas tetőteres családi ház e

Hajdúböszörmény, Hajdúböszörmény
4

Eladó iroda, irodaház, Hajdúböszörmény

Hajdúböszörmény
8

Belvároshoz közeli családi ház

Hajdúböszörmény
10

Újabb építésű böszörményi tégla lakás

Hajdúböszörmény