Gyomaendrődi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

76

Ezen az oldalon a Gyomaendrődön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Gyomaendrőd Békés megye északi felében, a Hármas-Körös partján található kisváros. 1982-ben Gyoma és Endrőd Nagyközségek egyesülésével jött létre. A 46. számú főút és a Budapest-Lőkösháza vasútvonal halad rajta keresztül. Észak Békés-megye egyik meghatározó gazdasági, igazgatási és kulturális központja. Külterületén a fejlődő mezőgazdaság biztosítja a lakosság többségének megélhetését. Az ipari területen a cipő és a nyomdaipar meghatározó, de a város legnagyobb munkaadója az önkormányzat, amely egészségügyi, oktatási, szociális, sport és kulturális területen nyújt megélhetést az értelmiség számára és korszerű szolgáltatást a város és térsége lakosainak. A város kiváló közlekedési adottságai, a befektetőknek kínált lehetőségek és feltételek, a vendéglátás, pihenés és szórakozás által nyújtott lehetőségek nemcsak a gazdasági élet szereplői számára, hanem a turisták számára is vonzóvá teszi e várost. Gyomaendrődöt a Holtágak városának is nevezik. A folyó és a holtágak remek kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak a horgászat és a vízisportok kedvelőinek. A város termálfürdője az Erzsébet liget szépen parkosított környezetében található. Vizét 1960-ban gyógyvízzé nyilvánították. Nevezetességei a Kner Nyomdaipari Múzeum, a Soczó Elek tulajdonában lévő Motorkerékpár Múzeum, a városi képtárban és az Endrődi Tájház. A város számtalan rendezvénynek ad otthont, ezek közül a legjelentősebbek a Sajt- és Túrófesztivál, valamint júliusban a hazai és külföldi festőművészek, grafikusok és szobrászok találkozója a gyomaendrődi művésztáborban. Horgászni, pihenni szeretne a Holtágak városában? Vásároljon üdülőt, telket Gyomaendrődön. Családi házat keres? A belvárosban és a Ligetfürdő mellett számtalan lehetőség közül válogathat. A városban 6 óvoda, 4 általános iskola és 2 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen gyomaendrődi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

11

Eladó családi ház, Gyomaendrőd

Gyomaendrőd
5

Eladó üzlet, Gyomaendrőd

Gyomaendrőd
10

Eladó családi ház, Gyomaendrőd, strand közelében, Gyomaendrőd, Hársfa utca

Gyomaendrőd, strand közelében, Gyomaendrőd, Hársfa utca
10

Eladó családi ház, Gyomaendrőd, Gyoma, Tanács

Gyomaendrőd, Gyoma, Tanács
11

Eladó családi ház, Gyomaendrőd, Endrőd, Gyomaendrőd Vaszkó u.

Gyomaendrőd, Endrőd, Gyomaendrőd Vaszkó u.
12

Eladó sorház, Gyomaendrőd, Kertváros

Gyomaendrőd, Kertváros
6

Gyomaendrőd kertvárosi kétszintes sorház

Gyomaendrőd, Lidl közelében
10

Gyomaendrőd Bónom-zugban jól megközelíthető vízparti ingatlan eladó!

Gyomaendrőd, Bónom-zug, Bónom-zug
16

Utolsó áron, sürgősen vízparti nyaraló a Holt-Körösön eladó

Gyomaendrőd
25

Családi ház fürdővárosban áron alul eladó!

Gyomaendrőd, Gyomaendrőd, Csillagos utca
15

Az Endrődi városrészen,csendes utcában eladó

Gyomaendrőd, Endrőd
10

Ház eladó Gyomaendrődön

Gyomaendrőd
8

Eladó családi ház, Gyomaendrőd, thermal kút utcájában

Gyomaendrőd, thermal kút utcájában
21

Szépen felújított tégla ház Endrődön eladó

Gyomaendrőd, Endrőd, Dózsa utca
12

Gyomaendrődön csendes környezetben felújított családi ház eladó!

Gyomaendrőd, gyomai
9

Gyomaendrődön jól megközelíthető vízparti ingatlan eladó!

Gyomaendrőd, Bogárzó-zug
2

ház-telek eladó

Gyomaendrőd, endrőd, zrinyi ilona 7-11

Gyomaendrődön a Fűzfás zugban hétvégi ház eladó

Gyomaendrőd
8

Kertes családi házat lakótelepi lakásra cserélnénk ( szocpol júl.01-től)

Gyomaendrőd, Gyoma
3

Nyaraló Gyomaendrőd-Danzugon

Gyomaendrőd