Gyomaendrődi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

69

Ezen az oldalon a Gyomaendrődön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Gyomaendrőd Békés megye északi felében, a Hármas-Körös partján található kisváros. 1982-ben Gyoma és Endrőd Nagyközségek egyesülésével jött létre. A 46. számú főút és a Budapest-Lőkösháza vasútvonal halad rajta keresztül. Észak Békés-megye egyik meghatározó gazdasági, igazgatási és kulturális központja. Külterületén a fejlődő mezőgazdaság biztosítja a lakosság többségének megélhetését. Az ipari területen a cipő és a nyomdaipar meghatározó, de a város legnagyobb munkaadója az önkormányzat, amely egészségügyi, oktatási, szociális, sport és kulturális területen nyújt megélhetést az értelmiség számára és korszerű szolgáltatást a város és térsége lakosainak. A város kiváló közlekedési adottságai, a befektetőknek kínált lehetőségek és feltételek, a vendéglátás, pihenés és szórakozás által nyújtott lehetőségek nemcsak a gazdasági élet szereplői számára, hanem a turisták számára is vonzóvá teszi e várost. Gyomaendrődöt a Holtágak városának is nevezik. A folyó és a holtágak remek kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak a horgászat és a vízisportok kedvelőinek. A város termálfürdője az Erzsébet liget szépen parkosított környezetében található. Vizét 1960-ban gyógyvízzé nyilvánították. Nevezetességei a Kner Nyomdaipari Múzeum, a Soczó Elek tulajdonában lévő Motorkerékpár Múzeum, a városi képtárban és az Endrődi Tájház. A város számtalan rendezvénynek ad otthont, ezek közül a legjelentősebbek a Sajt- és Túrófesztivál, valamint júliusban a hazai és külföldi festőművészek, grafikusok és szobrászok találkozója a gyomaendrődi művésztáborban. Horgászni, pihenni szeretne a Holtágak városában? Vásároljon üdülőt, telket Gyomaendrődön. Családi házat keres? A belvárosban és a Ligetfürdő mellett számtalan lehetőség közül válogathat. A városban 6 óvoda, 4 általános iskola és 2 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen gyomaendrődi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Eladó családi ház, Gyomaendrőd, Gyoma, Idősek otthona közelében

Gyomaendrőd, Gyoma, Idősek otthona közelében
6

Eladó családi ház, Gyomaendrőd, Központban

Gyomaendrőd, Központban
25

Családi ház fürdővárosban áron alul eladó!

Gyomaendrőd, Gyomaendrőd, Csillagos utca
6

Gyomaendrődön szállás kiadó Gyomaendrőd

Gyomaendrőd
2

Eladó zártkert, Gyomaendrőd, Siratói Holtág

Gyomaendrőd, Siratói Holtág
9

Eladó Gyárépület, Gyomaendrőd, 60nm, 18000000 Ft

Gyomaendrőd
10

Eladó Üdülő, nyaraló, Gyomaendrőd, 30nm, 3700000 Ft

Gyomaendrőd
10

Eladó Gyárépület, Gyomaendrőd, 30nm, 39000000 Ft

Gyomaendrőd
9

Eladó családi ház Gyomaendrődön a gyógyfürdőtől 5 percre

Gyomaendrőd
7

Eladó családi ház, Gyomaendrőd, központ közeli

Gyomaendrőd, központ közeli
10

Gyomaendrőd Bónom-zugban jól megközelíthető vízparti ingatlan eladó!

Gyomaendrőd, Bónom-zug, Bónom-zug
7

Gyomaendrőd vásártéri ltp-n eladó egy 2 szobás, erkélyes lakás!

Gyomaendrőd
3

Eladó Családi Ház Gyomaendrődön!

Gyomaendrőd
3

Eladó Családi Ház Gyomaendrődön!

Gyomaendrőd, Endrőd
9

Családi ház eladó Gyomaendrődön

Gyomaendrőd, Endrőd, Mikes Kelemen u.
15

Eladó családi ház, Gyomaendrőd, Endrőd

Gyomaendrőd, Endrőd
15

CSENDES HELYEN FÜRDŐHÖZ KÖZEL ÉS A VÍZPARTOT KEDVELŐKNEK!

Gyomaendrőd, Gyoma
14

Gyomai városrészen, csendes utcában eladó, társasházzá nyilvánított összkomfortos

Gyomaendrőd, Gyoma

Gyomai Siratónál vízparti telek eladó.

Gyomaendrőd, Sirató
14

Eladó házrész, Gyomaendrőd, Gyoma, Fő utca

Gyomaendrőd, Gyoma, Fő utca