Gyomaendrődi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

88

Ezen az oldalon a Gyomaendrődön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Gyomaendrőd Békés megye északi felében, a Hármas-Körös partján található kisváros. 1982-ben Gyoma és Endrőd Nagyközségek egyesülésével jött létre. A 46. számú főút és a Budapest-Lőkösháza vasútvonal halad rajta keresztül. Észak Békés-megye egyik meghatározó gazdasági, igazgatási és kulturális központja. Külterületén a fejlődő mezőgazdaság biztosítja a lakosság többségének megélhetését. Az ipari területen a cipő és a nyomdaipar meghatározó, de a város legnagyobb munkaadója az önkormányzat, amely egészségügyi, oktatási, szociális, sport és kulturális területen nyújt megélhetést az értelmiség számára és korszerű szolgáltatást a város és térsége lakosainak. A város kiváló közlekedési adottságai, a befektetőknek kínált lehetőségek és feltételek, a vendéglátás, pihenés és szórakozás által nyújtott lehetőségek nemcsak a gazdasági élet szereplői számára, hanem a turisták számára is vonzóvá teszi e várost. Gyomaendrődöt a Holtágak városának is nevezik. A folyó és a holtágak remek kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak a horgászat és a vízisportok kedvelőinek. A város termálfürdője az Erzsébet liget szépen parkosított környezetében található. Vizét 1960-ban gyógyvízzé nyilvánították. Nevezetességei a Kner Nyomdaipari Múzeum, a Soczó Elek tulajdonában lévő Motorkerékpár Múzeum, a városi képtárban és az Endrődi Tájház. A város számtalan rendezvénynek ad otthont, ezek közül a legjelentősebbek a Sajt- és Túrófesztivál, valamint júliusban a hazai és külföldi festőművészek, grafikusok és szobrászok találkozója a gyomaendrődi művésztáborban. Horgászni, pihenni szeretne a Holtágak városában? Vásároljon üdülőt, telket Gyomaendrődön. Családi házat keres? A belvárosban és a Ligetfürdő mellett számtalan lehetőség közül válogathat. A városban 6 óvoda, 4 általános iskola és 2 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen gyomaendrődi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Jól működő "falu végi kurta kocsma" Körös holtág mellett

Gyomaendrőd
2

Gyomaendrődi 16000 nm-es ipari terület.

Gyomaendrőd, Gyomaendrőd
20

Eladó üdülő, nyaraló, Gyomaendrőd, Dan-zug

Gyomaendrőd, Dan-zug
2

Eladó zártkert, Gyomaendrőd, Siratói Holtág

Gyomaendrőd, Siratói Holtág
14

Eladó téglalakás, Gyomaendrőd, Október 6. utca

Gyomaendrőd, Október 6. utca
18

Gyomaendrőd 2+2 félszobás téglaépítésű családi ház

Gyomaendrőd, Gyomaendrőd Bajcsy Zsilinszky utca
13

Eladó családi ház, Gyomaendrőd, Juhász Gyula utca

Gyomaendrőd, Juhász Gyula utca
15

Gyomán gyönyörű vendégház új üzemeltetőre vár

Gyomaendrőd, Belvárosi I-s övezet
9

Eladó családi ház, Gyomaendrőd, szarvasi úton

Gyomaendrőd, szarvasi úton
16

Egyedi lehetőség, családi ház eladó Gyomaendrődön

Gyomaendrőd
11

Eladó családi ház, Gyomaendrőd, központhoz közel

Gyomaendrőd, központhoz közel
9

Eladó családi ház, Gyomaendrőd, Gyoma déli részén

Gyomaendrőd, Gyoma déli részén

Vízparti nyaraló a Bónom-zugban

Gyomaendrőd
7

Gyomaendrődön piachoz közel 3 szobás, erkélyes, első emeleti lakás bútorozottan eladó!

Gyomaendrőd, gyomai
25

Családi ház fürdővárosban áron alul eladó!

Gyomaendrőd, Gyomaendrőd, Csillagos utca
16

Eladó családi ház, Gyomaendrőd, Fő utca

Gyomaendrőd, Fő utca
10

Gyomaendrőd endrődi városrészen 100m2-es kockaház eladó

Gyomaendrőd, ...

Családi ház

Gyomaendrőd

Gyomaendrődön vízpartra nyúló telken kis faház

Gyomaendrőd, Danzug
9

Eladó családi ház, Gyomaendrőd, szarvasi úton

Gyomaendrőd, szarvasi úton