Gyomaendrődi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

75

Ezen az oldalon a Gyomaendrődön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Gyomaendrőd Békés megye északi felében, a Hármas-Körös partján található kisváros. 1982-ben Gyoma és Endrőd Nagyközségek egyesülésével jött létre. A 46. számú főút és a Budapest-Lőkösháza vasútvonal halad rajta keresztül. Észak Békés-megye egyik meghatározó gazdasági, igazgatási és kulturális központja. Külterületén a fejlődő mezőgazdaság biztosítja a lakosság többségének megélhetését. Az ipari területen a cipő és a nyomdaipar meghatározó, de a város legnagyobb munkaadója az önkormányzat, amely egészségügyi, oktatási, szociális, sport és kulturális területen nyújt megélhetést az értelmiség számára és korszerű szolgáltatást a város és térsége lakosainak. A város kiváló közlekedési adottságai, a befektetőknek kínált lehetőségek és feltételek, a vendéglátás, pihenés és szórakozás által nyújtott lehetőségek nemcsak a gazdasági élet szereplői számára, hanem a turisták számára is vonzóvá teszi e várost. Gyomaendrődöt a Holtágak városának is nevezik. A folyó és a holtágak remek kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak a horgászat és a vízisportok kedvelőinek. A város termálfürdője az Erzsébet liget szépen parkosított környezetében található. Vizét 1960-ban gyógyvízzé nyilvánították. Nevezetességei a Kner Nyomdaipari Múzeum, a Soczó Elek tulajdonában lévő Motorkerékpár Múzeum, a városi képtárban és az Endrődi Tájház. A város számtalan rendezvénynek ad otthont, ezek közül a legjelentősebbek a Sajt- és Túrófesztivál, valamint júliusban a hazai és külföldi festőművészek, grafikusok és szobrászok találkozója a gyomaendrődi művésztáborban. Horgászni, pihenni szeretne a Holtágak városában? Vásároljon üdülőt, telket Gyomaendrődön. Családi házat keres? A belvárosban és a Ligetfürdő mellett számtalan lehetőség közül válogathat. A városban 6 óvoda, 4 általános iskola és 2 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen gyomaendrődi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

Eladó üdülő, nyaraló, Gyomaendrőd, Simai-zug

Gyomaendrőd, Simai-zug
3

Eladó üdülő, nyaraló, Gyomaendrőd, Papp-zug

Gyomaendrőd, Papp-zug
11

Eladó családi ház, Gyomaendrőd, Gyomaendrőd

Gyomaendrőd, Gyomaendrőd
5

Eladó üzlet, Gyomaendrőd, Gyomaendrőd

Gyomaendrőd, Gyomaendrőd
15

Eladó családi ház, Gyomaendrőd, Endrőd, Selyem utca

Gyomaendrőd, Endrőd, Selyem utca
25

Családi ház fürdővárosban áron alul eladó!

Gyomaendrőd, Gyomaendrőd, Csillagos utca
4

Családi ház eladó Gyomaendrődön

Gyomaendrőd
21

Szépen felújított tégla ház Endrődön eladó

Gyomaendrőd, Endrőd, Dózsa utca
6

Eladó családi ház, Gyomaendrőd, Köröshöz közel

Gyomaendrőd, Köröshöz közel
6

Eladó családi ház, Gyomaendrőd, Óvoda közelében

Gyomaendrőd, Óvoda közelében
14

Gyomaendrőd Bónom-zugban jól megközelíthető szép gyümölcsös hétvégi házzal eladó!

Gyomaendrőd, Harcsás-zug
14

Csendes környéken felújított családi ház 2 fűthető grázzsal eladó!

Gyomaendrőd, Gyomai
9

Eladó családi ház, Gyomaendrőd

Gyomaendrőd
5

Gyomaendrődön, holtág partján 6 lakásos társasházban 69 m2-es 2. emeleti lakás eladó.

Gyomaendrőd
10

Gyomaendrőd Bónom-zugban jól megközelíthető vízparti ingatlan eladó!

Gyomaendrőd, Bónom-zug, Bónom-zug

Gyomaendrőd Gyomai részén 55 nm-es , 2 szobás, erkélyes klímás t

Gyomaendrőd, Vásártéri ltp
10

Ház nyaraló telek ingatlan Gyomaendrőd külterület eladó

Gyomaendrőd
4

Eladó téglalakás, Gyomaendrőd, Endrőd

Gyomaendrőd, Endrőd
9

Eladó borozó, söröző, büfé, Gyomaendrőd

Gyomaendrőd
6

Endrődön családi ház

Gyomaendrőd