Gyomaendrődi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

72

Ezen az oldalon a Gyomaendrődön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Gyomaendrőd Békés megye északi felében, a Hármas-Körös partján található kisváros. 1982-ben Gyoma és Endrőd Nagyközségek egyesülésével jött létre. A 46. számú főút és a Budapest-Lőkösháza vasútvonal halad rajta keresztül. Észak Békés-megye egyik meghatározó gazdasági, igazgatási és kulturális központja. Külterületén a fejlődő mezőgazdaság biztosítja a lakosság többségének megélhetését. Az ipari területen a cipő és a nyomdaipar meghatározó, de a város legnagyobb munkaadója az önkormányzat, amely egészségügyi, oktatási, szociális, sport és kulturális területen nyújt megélhetést az értelmiség számára és korszerű szolgáltatást a város és térsége lakosainak. A város kiváló közlekedési adottságai, a befektetőknek kínált lehetőségek és feltételek, a vendéglátás, pihenés és szórakozás által nyújtott lehetőségek nemcsak a gazdasági élet szereplői számára, hanem a turisták számára is vonzóvá teszi e várost. Gyomaendrődöt a Holtágak városának is nevezik. A folyó és a holtágak remek kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak a horgászat és a vízisportok kedvelőinek. A város termálfürdője az Erzsébet liget szépen parkosított környezetében található. Vizét 1960-ban gyógyvízzé nyilvánították. Nevezetességei a Kner Nyomdaipari Múzeum, a Soczó Elek tulajdonában lévő Motorkerékpár Múzeum, a városi képtárban és az Endrődi Tájház. A város számtalan rendezvénynek ad otthont, ezek közül a legjelentősebbek a Sajt- és Túrófesztivál, valamint júliusban a hazai és külföldi festőművészek, grafikusok és szobrászok találkozója a gyomaendrődi művésztáborban. Horgászni, pihenni szeretne a Holtágak városában? Vásároljon üdülőt, telket Gyomaendrődön. Családi házat keres? A belvárosban és a Ligetfürdő mellett számtalan lehetőség közül válogathat. A városban 6 óvoda, 4 általános iskola és 2 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen gyomaendrődi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

Eladó Családi Ház Gyomaendrődön!

Gyomaendrőd
3

Eladó Családi Ház Gyomaendrődön!

Gyomaendrőd, Endrőd
9

Családi ház eladó Gyomaendrődön

Gyomaendrőd, Endrőd, Mikes Kelemen u.
10

Eladó üdülő, nyaraló, Gyomaendrőd, Simai-zug

Gyomaendrőd, Simai-zug
3

Eladó üdülő, nyaraló, Gyomaendrőd, Papp-zug

Gyomaendrőd, Papp-zug
11

Eladó családi ház, Gyomaendrőd, Gyomaendrőd

Gyomaendrőd, Gyomaendrőd
5

Eladó üzlet, Gyomaendrőd, Gyomaendrőd

Gyomaendrőd, Gyomaendrőd
15

Eladó családi ház, Gyomaendrőd, Endrőd

Gyomaendrőd, Endrőd
15

CSENDES HELYEN FÜRDŐHÖZ KÖZEL ÉS A VÍZPARTOT KEDVELŐKNEK!

Gyomaendrőd, Gyoma
14

Gyomai városrészen, csendes utcában eladó, társasházzá nyilvánított összkomfortos

Gyomaendrőd, Gyoma

Gyomai Siratónál vízparti telek eladó.

Gyomaendrőd, Sirató
25

Családi ház fürdővárosban áron alul eladó!

Gyomaendrőd, Gyomaendrőd, Csillagos utca
14

Eladó házrész, Gyomaendrőd, Gyoma, Fő utca

Gyomaendrőd, Gyoma, Fő utca
15

Városközponthoz,fürdőhöz közel csendes helyen

Gyomaendrőd, Gyoma
8

vásárláskor az új „szocpol” is igénybe vehető

Gyomaendrőd, Endrőd
12

Vízparti ingatlan kiváló horgászási lehetőségekkel

Gyomaendrőd, Gyoma

Bontandó épület

Gyomaendrőd, Endrőd, Szabadság út

Eladó családi ház, Gyomaendrőd, Gyoma, Fő út

Gyomaendrőd, Gyoma, Fő út
7

Eladó családi ház, Gyomaendrőd, Körös mellett

Gyomaendrőd, Körös mellett
10

Gyomaendrőd Bónom-zugban jól megközelíthető vízparti ingatlan eladó!

Gyomaendrőd, Bónom-zug, Bónom-zug