Fertőrákosi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

59

Ezen az oldalon a Fertőrákoson megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Fertőrákos a Fertő-tó partján, a Fertő-Hanság Nemzeti Park területén fekszik, Soprontól 10 kilométerre a Rák-patak szakadékos völgye mentén. Természeti értékeinek gazdag történelmi múltjának és kulturális sokszínűségének köszönhetően 2001-ben a „Világörökség Részé”-vé nyilvánították. Legjelentősebb látnivalói: a Kőfejtő a Fertőrákosi Barlangszínházzal, a Püspöki kastély, a Mithrasz-szentély, a Vasfüggöny Múzeum, a középkori várfal maradvány, a Páneurópai Piknik Emlékhely, a Páneurópai Emlékmű, az 1921-es népszavazási emlékmű, a Villa Racus Kézműves Udvar, a Kalcitkristály Múzeum, a Virágos Major, a Vízimalom napórával, és a Pellengér. A Kőfejtőben kialakított Fertőrákosi Barlangszínházban 1970 óta tartanak komolyzenei, elsősorban opera előadásokat. Ezek az előadások adják a Soproni Ünnepi Hetek gerincét. Fertőrákoson található Magyarország egyetlen köztéren megmaradt pellengére, mely a 17. századból származik. A Fertő-tó és a Fertő-Hanság Nemzeti Park természeti szépségei minden évben rengeteg turistát vonzanak Fertőrákosra. Családi házat, építési telket keres Fertőrákoson? Csodálatos erdőszéli, pataksori és Fertő-tó közeli ingatlanok közül válogathat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen fertőrákosi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

9

Eladó 80.00m² családi ház, Fertőrákos

Fertőrákos
8

Eladó házrész, Fertőrákos, Fertőrákos

Fertőrákos, Fertőrákos
14

Eladó családi ház, Fertőrákos, Fertőrákos

Fertőrákos, Fertőrákos
5

Eladó 1933.00m² építési telek, Fertőrákos

Fertőrákos
10

Fertőrákoson teljesen felújított lakás eladó!

Fertőrákos
13

Eladó családi ház, Fertőrákos, Fertőrákos

Fertőrákos, Fertőrákos
16

Eladó téglalakás, Fertőrákos, Fertőrákos

Fertőrákos, Fertőrákos
10

Fertőrákosi ház nagy lehetőséggel

Fertőrákos
8

Fertőrákoson panzió teljes berendezéssel eladó!

Fertőrákos
13

Fertőrákoson újszerű családi ház eladó!

Fertőrákos
10

Fertőrákoson lakás és befektetés egy helyen!

Fertőrákos
6

Örök panorámás azonnal költözhető bútorozott családi ház eladó!

Fertőrákos

Ez családi házas övezet lesz

Fertőrákos
18

Élet és megélhetés egy helyen

Fertőrákos
4

Dupla szántó

Fertőrákos
12

Fertőrákoson 2 szintes családi ház eladó!

Fertőrákos

Itt terem az igazi Kékfrankos

Fertőrákos
8

Fertőrákosi kis házikó jó természeti környezetben

Fertőrákos

Csodás panorámával

Fertőrákos
11

Panzió és nyugodt fészek

Fertőrákos