Eladó és kiadó ingatlanok Felsőörsön

Találati lista:

97

Itt találhatóak a felsőörsi ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Felsőörs a Balaton-felvidéken, Balatonalmáditól és Alsóörstől északra a Felsőörsi-lejtőn fekszik, a tó partjától mindössze 4 kilométerre. Közúton a Veszprémet Balatonfüreddel összekötő 73-as főúton közelíthető meg legegyszerűbben. Legismertebb nevezetessége az az Árpád-kori prépostsági templom, mely a Balaton környékének legjelentősebb román stílusú épülete. A falu területén bányászott permi vörös homokkő és fehér dolomit teszi igazán egyedivé ennek a templomnak a megjelenését. Felsőörsön a Batthyány kultusz olyannyira él, hogy 2011-ben a templomot hivatalosan is Batthyány-zarándokhellyé nyilvánították. A település másik jelentős nevezetessége a Felsőörsi lejtőn található Geológiai bemutatóhely. Az egykori kőnyerő helyen nemzetközi jelentőségű földtani, őslénytani és rétegtani érdekességeket tárt fel Böckh János geológus a XIX. század végén. A településen továbbá megtekinthetők az Öreg-hegy Korpádi dűlőben egy római kori villa maradványai. Felsőörs építészeti és geológiai kincsein kívül még kiváló borairól is nevezetes. Családi házat keres Felsőörsön? A település központjában és a csendesebb mellékutcákban is számtalan ingatlan között válogathat. Üdülőt, nyaralót vásárolna? Vízpart közeli, Balatonra panorámás és a környező hegyekben elhelyezkedő üdülőket egyaránt találhat. Szőlőt, gyümölcsöst, pincét keres? Felsőörs Öreghegyen mindezeket megtalálja, sőt még zártkerti ingatlanokat hétvégi házakat is találhat. A településen 1 óvoda működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget felsőörsi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

8

Pince , panoráma, szőlő !

Felsőörs
7

Panorámás zártket Felsőörsön

Felsőörs
11

Bor, mámor, Balaton...

Felsőörs
4

Festői környezet a felsőörsi dombok között

Felsőörs
18

Erdő mellett nyaraló !

Felsőörs
12

Páratlan környezet, páratlan lehetőség

Felsőörs
10

Közel a Balatonhoz

Felsőörs
12

Vállalkozás és lakhatás egy helyen!

Felsőörs
12

Pihenés szép kilátással

Felsőörs
17

...Csak be kell fejezni!

Felsőörs
4

Panorámás építési telek Felsőörsön

Felsőörs
9

Lovagolni a saját birtokon

Felsőörs
19

Hangulatos birtok

Felsőörs
20

1700-1800-as évek ódon patinája

Felsőörs
16

Patinás kúria a Balaton északi partján

Felsőörs
10

Pocca dűlőben 3%-ban beépíthető panorámás telek eladó Felsőörsön!

Felsőörs, Pocca dűlő
12

Gazdálkodásra is alkalmas!

Felsőörs
8

Balatoni panorámás külterületi telek !

Felsőörs
23

Távol mindentől, ami káros!

Felsőörs
3

Egy kis gyümölcsös a falu mellett

Felsőörs