Egerszalóki eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

137

Ezen az oldalon a Egerszalókon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Egerszalók a Mátra és a Bükk között, a Laskó-patak völgyében Egertől mindössze 5 km-re fekvő település. Idegenforgalmi vonzerejét természeti adottságai nyújtják, része az Egri Kistérség Kőtúra útvonalának, természeti szépségei, finom borai és gyógyvize évről-évre rengeteg turistát vonz. A 750 éves település Búcsújáróhely, így vendéglátása a régmúltra visszavezethető, a minden évben megrendezésre kerülő Ifjúsági Lelkigyakorlatok során előfordult, hogy több volt a vendég, mint a község lakossága. Igazi fellendülését azonban a több mint 50 évvel ezelőtt felfedezett hévízforrása hozta meg, mely a település legjelentősebb nevezetessége. A föld mélyéből feltörő több ezer éves gyógyvízforrás, melyből a domboldalon lefolyva, a hirtelen lehűlés hatására mészkő válik ki, egy sódombot épített és épít folyamatosan. Az egyedülálló látványt nyújtó sódomb mellett nyitotta meg kapuit a Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel. A falu másik jelentős nevezetességei a kaptárkövek, melyekbe kunyhót vágtak, kő fekhellyel és polcokkal, valamint a riolittufába vágott barlanglakások, melyek helytörténeti múzeumként üzemelnek. A szintén riolittufába vájt borospincék minőségi borokkal várják vendégeiket, az itt termesztett szőlő a híres Egri Bikavérnek is kiváló alapja. Kedvelt kirándulóhely a Laskó-patakon felduzzasztott horgásztó, mely igazi horgászparadicsom. Legjelentősebb rendezvényei a Boros-Toros, a pünkösdi Tor-Túra, a Bor-Túra szüreti felvonulással és a Márton napi mulatságok. Családi házat, nyaralót keres Egerszalókon? A fürdőhöz és a központhoz közel biztosan megtalálja álmai otthonát. Üdülőtelket, építési telket szeretne vásárolni? Az Öreg-hegyen számtalan ingatlan között válogathat.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen egerszalóki ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

16

Eladó építési telek, Egerszalók

Egerszalók
14

Eladó építési telek, Egerszalók, Nefelejcs utca 2

Egerszalók, Nefelejcs utca 2
2

Eladó építési telek, Egerszalók, Fűzfa utca 4

Egerszalók, Fűzfa utca 4
3

Eladó építési telek, Egerszalók, Fűzfa utca 7

Egerszalók, Fűzfa utca 7
15

Eladó családi ház, Egerszalók

Egerszalók
15

5 szoba + nappalis családi ház Egerszalókon

Egerszalók
24

Eladó családi ház, Egerszalók

Egerszalók

Eladó családi ház, Egerszalók

Egerszalók
13

Eladó családi ház, Egerszalók

Egerszalók
11

Eladó családi ház, Egerszalók

Egerszalók
15

Eladó családi ház, Egerszalók

Egerszalók
8

Egerszalókon 3 szobás családi ház eladó!

Egerszalók
9

Eladó üzlet, Egerszalók

Egerszalók
7

Egerszalókon 912 nm-es építési telek eladó

Egerszalók
11

Eladó vendéglő, étterem, Egerszalók, Széchenyi István út 4

Egerszalók, Széchenyi István út 4
30

Eladó családi ház, Egerszalók

Egerszalók
3

Egerszalókon sarki telek építési engedéllyel eladó

Egerszalók, Fűzfa utca 2
18

Eladó családi ház, Egerszalók, Jókai Mór utca 5

Egerszalók, Jókai Mór utca 5
29

Eladó családi ház, Egerszalók, családi házas

Egerszalók, családi házas
6

Eladó föld, Egerszalók

Egerszalók