Dömösi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

64

Ezen az oldalon a Dömösön található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Dömös a Dunakanyarban, a Duna jobb partján, Visegrád és Pilismarót közt található település. Esztergomtól 16, Visegrádtól 5, Budapest 45 km-re helyezkedik el. Közúton a 11-es számú főúton, vasúton, a réven átkelve a Duna bal partján húzódó Budapest–Vác–Szob vonalon közelíthető meg. Legfontosabb nevezetessége az innen induló Rám-szakadék, melynek szurdok völgyében felmászva Dobogókőre, vagy a Lukács-árokba érhetünk, a sziklamederben állandóan csörgedezik egy kis vízfolyás, mely hóolvadáskor és nagyobb esőzésekkor patakká duzzad. Magyarország legnehezebben járható turista útján, a Pilisi Parkerdő Zrt. felújításának köszönhetően rozsdamentes acél létrák segítik a túrázókat. Szintén Dömösről indul a Vadálló-kövekhez és a Prédikálószékhez vezető turistaút. Utóbbi egy hatalmas andezit szikla a Visegrád környéki hegycsoport legmagasabb tagja, oldalában találhatjuk a Vadálló-köveket, ezek a különleges formájú sziklák a formájuk után kapták elnevezésüket. Mindkettő a Duna-Ipoly Nemzeti Park fokozottan védett része, a Bioszféra Rezervátum magterülete. Nevezetes műemléke a román stílusú prépostsági altemplom, melyet a XII. század elején Könyves Kálmán öccse, Álmos herceg alapított. Dömösre szeretne költözni? A településen központi, vagy örökpanorámás családi házak, építési telkek között válogathat. A településen 1 óvoda működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget dömösi ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát a városban a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

9

Eladó üdülő, nyaraló, Dömös, Hétvégi házak

Dömös, Hétvégi házak
21

Nagy ház, nagy telekkel Dömösön

Dömös
16

Szép ház kis udvarral Dömös központjában

Dömös
17

Eladó Dömösön erdőszéli, panorámás családi ház

Dömös
12

Dömös főutcáján eladó ház

Dömös
16

Gyönyörű panorámával rendelkező nyaraló

Dömös, Kövespatak u.
11

Panorámás építési telek Dömösön

Dömös, Kossuth Lajos
12

Panoráma minden mennyiségben

Dömös, Cukor-hegy
15

Eladó ház Dömös

Dömös
18

Dömöd családi ház

Dömös
17

Csendes hétvégi ház Dömösön

Dömös
12

Eladó ház Dömösön

Dömös
9

Eladó ház Dömösön

Dömös
9

Eladó Dömösön panorámás nyaraló

Dömös
10

Nyaraló nagy udvarral Dömösön

Dömös, Táncsics út
3

Dömösön panorámás telek eladó

Dömös
3

Dömösön panorámás telek eladó

Dömös
15

Két családnak is kényelmes ház Dömösön

Dömös
14

Önálló udvaros kis parasztház Dömösön

Dömös
10

Eladó ház Dömös

Dömös