Eladó és kiadó ingatlanok Domaszéken

Találati lista:

102

Ezen az oldalon a domaszéki ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések láthatóak. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Domaszék Szegedtől mindössze 12 km-re fekszik a Baját Szegeddel összekötő 55-ös számú út mentén. A település kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, hiszen az M5-ös autópályáról is épült lehajtója. A település 1952-ben önállósult, a környező falvak közt a legfiatalabb, közlekedés földrajzi helyzetéből és Szegedhez való közelségéből adódóan azonban a legdinamikusabban fejlődő település. Ennek köszönhetően a ’80-as évektől kezdődően sok szegedi értelmiségi választotta új lakhelyének, ezt az alapvetően mezőgazdasági termelésből, szőlő-, gyümölcs- és zöldségtermesztésből élő községet, mely ma már nemzetközi szabványméretű sportcsarnokkal is rendelkezik. A fiatal település nemigen büszkélkedhet számottevő építészeti emlékekkel, inkább csak a tanyavilágra jellemző keresztek és viharharangok találhatóak meg mindenütt. Két jelentős épület azonban mégis van a községben. Az 1985-88 között épült modern Szent Kereszt templom, már Szeged felől látható az 55-ös útról, másik temploma az 1938-ban épült Zöldfás templom. Domaszéken 1927-től 1975-ig működött egy keskeny nyomtávú gazdasági vasút. Állomásépületét felújították, benne néprajzi- és a kisvasúttal kapcsolatos kiállítás látható. Ha megtekintettük Domaszék nevezetességeit, borospincéiben tájjellegű homoki borokat kóstolhatunk, a horgásztónál horgászhatunk, vagy a lovardákban lovagolhatunk. Domaszék legjelentősebb rendezvényei a Falunap, a Búcsú, a Böllérnap és a Katalin Bál. Tanyát vásárolna Domaszéken? A falu külterületén gazdálkodásra alkalmas tanyákat, gyönyörűen felújított kúriát, zártkerteket, gyümölcsöst, szőlőt és szarvasmarha tenyésztésre alkalmas telephelyet is találhat. Családi házat keres? A település központjában és az új osztásban is megtalálhatja álmai otthonát. Építkezni szeretne? A központban és a külterületen egyaránt találhat építési telkeket. Vállalkozást indítana? A faluban számtalan eladó telephely között válogathat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget domaszéki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

Eladó családi ház, Domaszék

Domaszék
16

Családi ház Domaszék külterületén

Domaszék
12

Domaszéki Nyaraló...

Domaszék
20

Domaszéki családi ház

Domaszék
12

Domaszéki kiskert eladó

Domaszék
29

Befektetők Figyelem!

Domaszék
13

Domaszéki nagy ház

Domaszék
8

Anya itt egy brutál jóóóóóóóóóóóóó Tanya

Domaszék
3

Eladó építési telek, Domaszék, Tanya

Domaszék, Tanya
4

Kiváló adottságokkal ellátott tanya eladó Domaszéken.

Domaszék
15

Családi otthon Domaszéken!

Domaszék
24

Domaszéki családi ház

Domaszék
23

Domaszéki felújítandó családi ház

Domaszék
9

Telephely

Domaszék, 55-ös főút, Domaszék
14

Eladó zárt kert Domaszéken

Domaszék, Domaszék
8

Luxus és kényelem! -eladó családi ház Domaszéken !

Domaszék
22

Domaszéken meglátni és beleszeretni!

Domaszék, Domaszék
7

Ikerház Domaszéken

Domaszék, Domaszék
11

Domaszéki zárt kert eladó!

Domaszék
15

Igényes, otthonos családi ház Domaszéken

Domaszék, Domaszék