Eladó és kiadó ingatlanok Diósdon

Találati lista:

410

Itt találhatóak a diósdi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Diósd közvetlenül Érd és Budapest mellett fekszik, az M0-ás körgyűrű és a 7-es főút csomópontja közvetlenül a település határában található, vasúton a Nagytétény-Diósd vonalon érhető el. A település természeti értékei a kaptárkövek, melyek védelem alatt állnak, és a Diósdi Kőbánya-Geológiai park – az egykori kőbánya - melyet az utóbbi években rendeztek és parkosítottak, és a diósdiak kedvelt pihenő és szórakozóhelyévé vált. Legismertebb nevezetessége a Rádió -és Televíziómúzeum, mely a rádióállomás egykori adótermében nyílt meg. A község egyik legszebb borospincéjéből alakították ki a Tájházat, melyben helytörténeti múzeum kapott otthont. Diósd köztéri alkotásai közül említésre méltó a Szent Flórián-szobor, melyet az 1852. május 4-i tűzvész áldozatainak emlékére állítottak és a Barátság-emlékmű és „Barátság-kút\", melyet a megbékélés és a megbocsátás jegyében a diósdi németek kitelepítésének 50. évfordulóján avattak fel. Családi házat keres Diósdon? Csendes, nyugodt környezetben fekvő, panorámás ingatlanok közül válogathat. Szeretne bevásárlóközpont közelében lakni? Az Interspar közelében ikerházak, családi házak és eladó telkek várják. Építési telket vásárolna? Diósdligeten, a Ráchegyen, vagy Sashegyen biztosan megtalálja jövendő otthonának helyét. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget diósdi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

2

Kiadó iroda, irodaház, Diósd

Diósd
5

Eladó családi ház, Diósd

Diósd

Eladó építési telek, Diósd, Naphegy

Diósd, Naphegy
20

Eladó családi ház, Diósd, Diósdliget

Diósd, Diósdliget
5

Eladó társasházi lakás, Diósd, Diósdliget

Diósd, Diósdliget
3

Eladó társasházi lakás, Diósd, Diósdliget

Diósd, Diósdliget
15

Csodás négyszobás ikerház Diósdon

Diósd, Diósd
6

Diósdligeten minimál stílusú újépítésű garázsos ikerházi lakások eladók!

Diósd, Diósdliget
3

Diósdligeti 113 nm 4 szobás ikerházi lakások eladók

Diósd, Diósdliget

Diósdi telek eladó!

Diósd, Sashegy
11

DIÓSDON PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ

Diósd
16

Eladó családi ház, Diósd

Diósd
8

Eladó ikerház, Diósd

Diósd
7

Eladó ikerház, Diósd, Csendes zsákutcában

Diósd, Csendes zsákutcában
13

DIÓSDON MODERN, EGYSZINTES CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

Diósd

Érden kisház eladó

Diósd, Diósd, Holló utca
9

Eladó panellakás, Diósd, Diósd

Diósd, Diósd
10

Eladó családi ház, Diósd, Ráchegy

Diósd, Ráchegy
14

Eladó ikerház, Diósd, Sashegy

Diósd, Sashegy