Eladó és kiadó ingatlanok Deszken

Találati lista:

115

Itt találhatóak a deszki ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Deszk a Maros folyótól délre, Szeged-Szőregtől mindössze 3 kilométerre fekvő település. Közúton a Szegedet Makóval összekötő 43-as főúton, vonattal a Békéscsaba–Kétegyháza–Mezőhegyes–Újszeged-vasútvonalon érhető el. Deszk elsősorban a volt Gerliczy kastélyban működő Mellkasi Betegségek Szakkórházáról és gazdag szerb kultúrájáról, hagyományairól híres település. Habár az egykor teljesen szerb lakosú községben mára mindössze 3-4% a szerbek aránya, néptánccsoportjai és népdalkörei a szerb kultúra fellegvárává teszik a települést. A falu az utóbbi években Szegedhez való közelségének és jó közlekedési adottságainak köszönhetően dinamikusan fejlődött, ezt bizonyítja a Szegedtől Klárafalváig kiépített kerékpárútja, nemzetközi méretű sportcsarnoka, új szerb oktatási és hitéleti központja, szabadidő parkja és faluháza, melyben könyvtár, művelődési ház, valamint mozi és színházterem is található. Az 1849-es szőregi csatában égett le a falu egykori görögkeleti szerb temploma, mely helyett 1859-ben emeltek új templomot. A kastély mellett épült fel a település római katolikus temploma 1904-ben. Deszk legjelentősebb rendezvénye a Falunapok keretében megtartott Polgármesterek Főzőversenye, ahol nemcsak a hazai polgármesterek, hanem Deszk testvértelepüléseinek polgármesterei is összemérik főzőtudományukat. Családi házat keres Deszken? A település központjában, csendes nyugodt mellékutcákban vagy az új osztás melletti területen is megtalálhatja álmai otthonát. Téglalakást vásárolna? Az új osztásban új építésű társasházakban, igényes téglalakások várják. Építkezni szeretne Szeged közelében? A falu központjában és kertvárosi környezetben is találhat építési telkeket. A Marosmenti lakóparkba szeretne költözni? Itt családi házakat és építési telkeket egyaránt találhat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget deszki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Eladóvá vált Deszken ez a 4 és fél szobás családi ház.

Deszk
8

Jó elrendezésű

Deszk, Maros menti lakópark
19

Eladó családi ház Deszken.

Deszk, Deszk, szanatórium mellett található utca
12

Deszki családi ház elad!ó, akár CSOK -kal

Deszk, Deszk
17

Eladó téglalakás, Deszk

Deszk
8

Eladó családi ház, Deszk

Deszk
5

Kellemes környezetben, eladó építési telek Deszken

Deszk
2

Építési telek Deszk központjában

Deszk
3

TELEK

Deszk
4

Deszki építési telek

Deszk
12

Családi ház, üzlet helyiség eladó Deszken!

Deszk
5

Vállalkozásra, több generáció részére is alkalmas, családi ház eladó!

Deszk, Deszk József A. utca.
15

A közponzhoz közeli, jó kialakítású rendezett magánház eladó!

Deszk, József Attila utca
8

Eladó egy összközműves telek Deszken, halastóval erdőrésszel

Deszk

Deszk belterület, 891 nm-es sarok telek

Deszk, Deszk, belterület
17

Befejezésre váró családi ház Deszk központjában

Deszk, 6772 Deszk, Május 1 utca
12

Minőségi családi ház jó áron.

Deszk
12

Deszken családi ház eladó

Deszk
11

A régi idők szerelmeseinek

Deszk
19

Deszken lakva építkezhet, újból az újba !

Deszk, 6772 Deszk