Eladó és kiadó ingatlanok Délegyházán

Találati lista:

152

Itt találhatóak a délegyházai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Délegyháza község Budapesttől 27 km-re, a Ráckevei-Soroksári Duna ágtól balra helyezkedik el. Vonattal a Budapest–Kelebia-vasútvonalon, közúton, a település közelében elhaladó 51-es főútról közelíthető meg legegyszerűbben. Érdekesség, hogy itt található az országban elsőként létesített naturista strand és kemping. Délegyháza legidősebb épülete a századfordulón épült Kölcsey Művelődési Ház, ami Piróth István földbirtokos kúriája volt. A község egyéb nevezetességei: a Délegyházi Református Templom, a Magyarok Nagyasszonya Római Katolikus Templom, a Sárossy család kőkeresztje, a Szent Erzsébet szobor, a község alapításának 60. évfordulójára állított Kopjafa és a Szent István szobor. A település természeti értékei: a Kristóffy-féle fekete fenyők, a védett juharfa sor és a 400 éves védett vadkörtefa. Építési telket keres Délegyházán? A VI. tónál 40 db új parcellázású építési telek közül válogathat. Családi házat vásárolna? A vízparton vagy a központban is megtalálhatja új otthonát. A főváros zaja után Délegyházán szeretne kikapcsolódni? A tavak partján családi házak, ikerházak, üdülők, nyaralók várják. A Vadvirág lakóparkba szeretne költözni? Itt ikerházak, családi házak és téglalakások között is válogathat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget délegyházai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

2

Délegyházán nagycsaládnak, összeköltözőknek eladó üres, költözhető családi ház!

Délegyháza
2

Délegyházán több generációs, üres családi ház, nagy telekkel eladó!

Délegyháza
30

FARM ház, Délegyháza, Majosházi elágazás

Délegyháza
19

Délegyházán partközeli családi ház eladó!

Délegyháza, Gizellatelep
10

Eladó ipari telek, Délegyháza

Délegyháza
10

Eladó üdülő, nyaraló, Délegyháza

Délegyháza
17

Eladó családi ház, Délegyháza

Délegyháza
11

Eladó Családi ház, Délegyháza, Nincs megadva, 115nm, 24900000 Ft

Délegyháza, Nincs megadva
14

Úszómedencés sorházi szélső.

Délegyháza
10

Költözzön Délegyházára a nyugalom szigetére

Délegyháza
12

Nomád part

Délegyháza
26

Bányász sor

Délegyháza
14

Úszómedencés sorházi szélső.

Délegyháza
9

Délegyháza vízparti

Délegyháza
11

Gizella telep

Délegyháza
21

Központhoz közeli

Délegyháza
16

Rigó utca

Délegyháza
13

Panorámás, vízparti családi ház!

Délegyháza
12

Akácfa utca környéke

Délegyháza
14

Csendes, rendezett utca.

Délegyháza