Eladó és kiadó ingatlanok Délegyházán

Találati lista:

151

Itt találhatóak a délegyházai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Délegyháza község Budapesttől 27 km-re, a Ráckevei-Soroksári Duna ágtól balra helyezkedik el. Vonattal a Budapest–Kelebia-vasútvonalon, közúton, a település közelében elhaladó 51-es főútról közelíthető meg legegyszerűbben. Érdekesség, hogy itt található az országban elsőként létesített naturista strand és kemping. Délegyháza legidősebb épülete a századfordulón épült Kölcsey Művelődési Ház, ami Piróth István földbirtokos kúriája volt. A község egyéb nevezetességei: a Délegyházi Református Templom, a Magyarok Nagyasszonya Római Katolikus Templom, a Sárossy család kőkeresztje, a Szent Erzsébet szobor, a község alapításának 60. évfordulójára állított Kopjafa és a Szent István szobor. A település természeti értékei: a Kristóffy-féle fekete fenyők, a védett juharfa sor és a 400 éves védett vadkörtefa. Építési telket keres Délegyházán? A VI. tónál 40 db új parcellázású építési telek közül válogathat. Családi házat vásárolna? A vízparton vagy a központban is megtalálhatja új otthonát. A főváros zaja után Délegyházán szeretne kikapcsolódni? A tavak partján családi házak, ikerházak, üdülők, nyaralók várják. A Vadvirág lakóparkba szeretne költözni? Itt ikerházak, családi házak és téglalakások között is válogathat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget délegyházai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

Délegyházán nyugodt, kellemes helyen lévő 2 generációs családi ház eladó!

Délegyháza
25

Eladó üdülő, nyaraló, Délegyháza, Üdülő övezet

Délegyháza, Üdülő övezet
4

Eladó családi ház, Délegyháza, Napsugár utca 52

Délegyháza, Napsugár utca 52
14

Délegyházán jó állapotú családi ház 1080 nm-es telekkel eladó

Délegyháza
22

Eladó ikerház, Délegyháza

Délegyháza
17

Délegyházán tóparti ház eladó

Délegyháza, Délegyháza
17

Eladó családi ház, Délegyháza

Délegyháza
3

Eladó fejlesztési terület, Délegyháza

Délegyháza
30

FARM ház, Délegyháza, Majosházi elágazás

Délegyháza
19

Délegyházán partközeli családi ház eladó!

Délegyháza, Gizellatelep
10

Borostyán

Délegyháza
21

Központhoz közeli

Délegyháza
27

Bányász sor

Délegyháza
14

Úszómedencés sorházi szélső.

Délegyháza
14

Úszómedencés sorházi szélső.

Délegyháza
10

Borostyán

Délegyháza
11

Költözzön Délegyházára a nyugalom szigetére

Délegyháza
7

Eladó üdülő, nyaraló, Délegyháza

Délegyháza
14

Eladó családi ház, Délegyháza

Délegyháza