Dabasi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

771

Ezen az oldalon a Dabason megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Dabas városrészeire, Gyón, Dabasi-Szőlő, Sári és Sári-Besnyő. Dabas a fővárostól 40km-re az 5-ös főút és az M5-ös autópálya mentén fekszik. Nemcsak Budapestről, de Kecskemétről is könnyen megközelíthető, ezért kiválóan alkalmas vállalkozások indítására. Dabas természeti környezete sajátos és különleges a tőzegerdők és ősturjánok ritka és védett növényvilága miatt. Dabas kerékpárút hálózata igen fejlett, így Dabas nevezetességeit városnéző kisvonattal és kerékpárral is megtekintheti. A Szent István téri Kapisztrán-Hunyadi Emléktorony kilátóját 2011-ben adták át Nándorfehérvári győzelem 555. évfordulója alkalmából. Dabast a kúriák városának is nevezik hiszen a 19. században épült több mint harminc nemesi lakóház máig fennmaradt. A 2004-ben átadott Dabasi-Diego Sportcsarnok és Konferencia-központ épülete a sportolni vágyóknak nyújt kikapcsolódási lehetőséget. Dabason szeretné elindítani új vállalkozását? A város központjában biztosan megtalálja az ideális üzlethelyiséget. Mezőgazdasággal foglalkozik? Dabas-Besnyőn és Dabas-Gyónon számtalan szántó közül válogathat. A főváros közelsége miatt szeretne Dabasra költözni? A városközpontban lakások, Dabas-Szőlő kertvárosában családi házak és telkek várják. A településen 3 óvoda, 5 általános iskola, 1 gimnázium, 1 szakközépiskola és 2 művészeti iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen dabasi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Eladó egyéb telek, Dabas

Dabas
6

Eladó családi ház, Dabas, Dabas környéke

Dabas, Dabas környéke
3

Eladó építési telek, Dabas, Dabas környéke

Dabas, Dabas környéke

Eladó családi ház, Dabas, Dabas környéke

Dabas, Dabas környéke

Eladó ipari telek, Dabas, Dabas környéke

Dabas, Dabas környéke
9

Eladó családi ház, Dabas, Dabas környéke

Dabas, Dabas környéke
7

Eladó egyéb kereskedelmi-ipari, Dabas, Fő út

Dabas, Fő út
17

Eladó családi ház, Dabas, nem

Dabas, nem

Eladó egyéb telek, Dabas, Kossuth Lajos út

Dabas, Kossuth Lajos út
14

Eladó családi ház, Dabas, nem

Dabas, nem
15

Eladó családi ház, Dabas, nem

Dabas, nem
5

Eladó ikerház, Dabas

Dabas
14

Eladó családi ház, Dabas, Csendben

Dabas, Csendben
9

Eladó családi ház, Dabas, Takaros parasztház

Dabas, Takaros parasztház
9

Eladó egyéb ház, Dabas, Kossuth Lajos út

Dabas, Kossuth Lajos út
5

Eladó családi ház, Dabas

Dabas
4

Eladó téglalakás, Dabas

Dabas
3

Eladó egyéb telek, Dabas

Dabas
2

Eladó egyéb kereskedelmi-ipari, Dabas, Dabasi ipari parkban földterület eladó!

Dabas, Dabasi ipari parkban földterület eladó!
3

Eladó egyéb telek, Dabas, Hatalmas telek nagyon olcsón!

Dabas, Hatalmas telek nagyon olcsón!