Eladó és kiadó ingatlanok Csobánkán

Találati lista:

158

Itt találhatóak a csobánkai ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Csobánka község a Pilis-hegységben, az Oszoly-csúcs, a Csúcs-hegy, a Kis-Kevély, a Csobánkai-nyereg és a Hosszú-hegy csoportja által határolt medencében fekszik. Sajátos szub-alpin klímája, kiváló a légzőszervi betegségekben szenvedők számára. Közúton Pilisvörösvár és Pomáz felől közelíthető meg, mellékutakon. Csobánka az 1840-es évek óta búcsújáróhely, katolikus temploma a Szent Anna plébánia templom 1839 és 1856 között épült késő klasszicista stílusban. A plébániához tartozik a szentkúti erdei kápolna, melyet Sarlós Boldogasszony tiszteletére emeltek. A szentkúti búcsút minden évben Sarlós Boldogasszony napján tartják. A község legimpozánsabb műemlék épülete a Margitligeti-kastély, melyet Martin Sándor orvos 1897-98 között épített szanatóriumként a Dera-patak völgyének legszebb szakaszán. Az épületet 1909-ben Wettenstein József, a tüdővész elleni szérum feltalálója megvásárolta és átalakította tüdőszanatóriummá. Jelenleg az erdélyi Dévai Szent Ferenc Alapítvány tulajdonában van és Prohászka Ottokár Élet Háza néven gyermekotthonként üzemel. Csobánka másik jelentős műemléke az 1905-ben emelt neogótikus Hubertus kápolna. Csobánkán ifjúsági és iskolai csoportok részére kínál szállás- és táborhelyet a Közép-európai Cserkészpark, mely a Dera patak mentén, az Oszoly erdő mellett helyezkedik el. A parkot cserkészek üzemeltetik, de nem csak cserkészek részére. A községben végzett ásatások során római kori leleteket találtak, ezek közül egy oltárkődarab a katolikus templom előkertjében tekinthető meg. Családi házat keres Csobánkán? A Cseresznyéskertben csend és nyugalom várja, míg Hanflandon luxus ingatlanok között válogathat, az Oszoly-sziklánál, vagy a Margit-ligetnél pedig csodálatos panorámában gyönyörködhet. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget csobánkai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

18

Eladó családi ház, Csobánka, Csobánka

Csobánka, Csobánka
3

Eladó építési telek, Csobánka, Csobánka, Pipacs utca

Csobánka, Csobánka, Pipacs utca
27

Eladó családi ház, Csobánka, Csobánka

Csobánka, Csobánka
8

Eladó családi ház, Csobánka, Csobánka

Csobánka, Csobánka
2

Csobánkán építési telek eladó

Csobánka
18

Eladó családi ház, Csobánka, Csobánka

Csobánka, Csobánka
6

Eladó családi ház, Csobánka, Ősz utca

Csobánka, Ősz utca
2

Eladó építési telek, Csobánka, Üdülök útja

Csobánka, Üdülök útja
13

Eladó családi ház, Csobánka, Csobánkai Lovarda

Csobánka, Csobánkai Lovarda
7

Eladó építési telek, Csobánka, Tátika utca

Csobánka, Tátika utca
8

Eladó építési telek, Csobánka, Muskátli

Csobánka, Muskátli
25

Eladó családi ház, Csobánka, Csobánka

Csobánka, Csobánka

Eladó építési telek, Csobánka, Központ

Csobánka, Központ
4

Panorámás építési telek eladó Csobánkán

Csobánka
12

Csobánkán eladó többgenerációs felújítandó családi ház

Csobánka

Csobánkán építési telek eladó

Csobánka, Hanfland
10

Eladó családi ház, Csobánka, Ősz utca

Csobánka, Ősz utca
11

Eladó építési telek, Csobánka, Jó telek, jó helyen, szép panorámával

Csobánka, Jó telek, jó helyen, szép panorámával
12

Eladó Ház, Csobánka

Csobánka