Csanádpalotai eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

16

Ezen az oldalon a Csanádpalotán megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Csanádpalota Csongrád megye délkeleti részén, Makótól 20 km-re, a román határ mellett fekszik, a Maros törmelékkúpján kialakult lösztáblán. Földje kitűnő, humuszban gazdag mezőségi talaj. A közel 600 éves település története 1421-ig nyúlik vissza, amikor Palota néven említik és a nagylaki uradalomhoz tartozott. A vasúti forgalomba 1884-ben kapcsolódott be, ártézi kút 1893-tól van a településen. Legjelentősebb nevezetessége a Kelemen László Emlékpark, ahol Kelemen László, az első magyar színigazgató nyugszik, aki élete vége felé Csanádpalotán telepedett le. A temető a Szentháromság tiszteletére épült 1863-ban kápolnával, stációval, középkereszttel, a hősi panteonnal, 1848, 1914 és 1944 halottainak emlékhelyével. Másik jelentős látnivalója a Tájház, mely a templom oldalán található. Létrehozása Asztalos P. Kálmán parasztköltő, autodidakta néprajzkutató érdeme. A kiállított tárgyak között ritkaságnak számít a mosógép fából készült elődje. A városi fúvószenekar évről-évre egyre nagyobb hírnévre tesz szert, nemcsak városi rendezvényeken vesznek részt, hanem környékbeli településekről is gyakran kapnak meghívást, és külföldön is koncerteztek már. A város jelentős eseménye a Palotai búcsú, melyet minden évben a május 16-hoz legközelebb eső vasárnap tartanak a templom felszentelésének tiszteletére. Családi házat keres Csanádpalotán? Esetleg termőföldet szeretne erre vásárolni? A városban számtalan ingatlan közül válogathat. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen csanádpalotai ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

Eladó Kertes ház

Csanádpalota, Rákóczi utca
8

Eladó egy 4 szobás 1986-ban épült tetőteres téglaház Csanádpalotán!

Csanádpalota
7

Csanádpalota 3 szobás ház!

Csanádpalota
10

Eladó Kertes ház

Csanádpalota
13

Eladó Kertes ház

Csanádpalota, Sirály utca

Eladó családi ház, Csanádpalota, Szabadság utca

Csanádpalota, Szabadság utca

Csanádpalota parasztház eladóóóó!!!!!

Csanádpalota, Szabadság utca
15

Csanádpalotán a muskátli utcában igényes nagy ház gyönyörű parkosított kerttel eladó!

Csanádpalota
13

Csanádpalotán, 3 szobás, száraz tégla ház !

Csanádpalota
9

Csanádpalotán telephely, üzlethelyiség, irodaház áron alul eladó!

Csanádpalota
13

Eladó családi ház, Csanádpalota, Muskátli u.

Csanádpalota, Muskátli u.
9

biztos megélhetést nyújtó vidéki ház

Csanádpalota, Asztalos P. Kálmán utca 30.
2

Eladó családi ház, Csanádpalota, Muskátli utca

Csanádpalota, Muskátli utca

Eladó családi ház, Csanádpalota, Gyöngy utca

Csanádpalota, Gyöngy utca

Eladó családi ház, Csanádpalota, Hattyú utca

Csanádpalota, Hattyú utca
7

Eladó családi ház, Csanádpalota

Csanádpalota