Eladó és kiadó ingatlanok Celldömölkön

Találati lista:

107

Itt találhatóak a celldömölki ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Celldömölk város a Kemenesalja kistáj természetes központja, az egykor vulkánként működő Ság-hegy lábánál fekszik, mely a Balaton-felvidéki tanúhegyek legnyugatibb tagja. Vonattal a Székesfehérvár–Szombathely- és a Győr–Celldömölk-vasútvonalon közelíthető meg. Celldömölk az egykori tűzhányó, a Ság-hegy lábánál fekvő település, vallási központ, búcsújáró és zarándokhely. A Ság-hegy Vas megye első és Magyarország egyik legkisebb tájvédelmi körzete, nevezetessége az egykori tűzhányóból megmaradt kettős csonkakúp, és a bányászat során kialakult kráter. A Ság-hegy egyben része történelmi borvidékeinknek is. A város központjában a kegytemplom, a bencés apátság épülete és a kálvária barokk épületegyüttese tárul a látogató elé. A Kegytemplom mellett található látványosság a Zsolnai-Kút. Celldömölk egyik városrésze Kis-Cell, az itt található csodatévő Mária-képéről híressé vált búcsújáróhely, Kismáriacell, az ausztriai Máriacell után kapta nevét. A város legrégebbi templomai a XIII. században épült Romtemplom és az Alsósági Szent Miklós Római Katolikus Plébániatemplom. Eötvös Loránd emlékére a Ság-hegyen emlékoszlopot állítottak. A városban a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő, nyújt felüdülést, a Kemenes Vulkánpark interaktív kiállításán a tűzhányók működését ismerhetik meg az érdeklődők, a Celldömölki-tó, pedig a horgászoknak nyújt kikapcsolódást. Családi házat vásárolna Celldömölkön? A város központjában, kertvárosi részen, fürdőhöz közel, vagy akár a Ság-Hegyen is megtalálhatja az Önnek megfelelő ingatlant. Téglalakást keres? A belvárosban és nyugodt, csendes környezetben is találhat ingatlanokat. Üdülőt, nyaralót vásárolna? A Ság-Hegyen gyönyörű panorámával rendelkező ingatlanok között válogathat. A városban 4 óvoda, 2 általános iskola, 1 gimnázium és 1 szakközépiskola és szakiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget celldömölki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

3 szobás nappalis családi ház

Celldömölk, 9500 Celldömölk
4

Szőlő, gyümülcs a Ság-hegyen

Celldömölk, 9500 Celldömölk
10

Celldömölki kertes családi ház eladó !

Celldömölk, Celldömölk, Ostffy tér 8.sz
6

Üzleti ingatlan eladó.

Celldömölk, 9500 Celldömölk
10

Kiváló állapotú lakás Celldömölkön

Celldömölk, 9500 Celldömölk
10

2 szoba + nappalis lakás a városközpontban 62 m2-en.

Celldömölk, 9500 Celldömölk
14

Eladó téglalakás, Celldömölk, Celldömölk

Celldömölk, Celldömölk
19

Eladó téglalakás, Celldömölk, Celldömölk

Celldömölk, Celldömölk
29

Celldömölkön belvárosi családi ház eladó

Celldömölk
12

Pizzéria, üzlet és lakóház egyben Celldömölk belvárosában!

Celldömölk
17

Nem pénz érte

Celldömölk
5

Jó befektetés, jó helyen !

Celldömölk
7

Eladó üdülő, nyaraló, Celldömölk, Celldömölk

Celldömölk, Celldömölk
11

Eladó családi ház, Celldömölk, Celldömölk

Celldömölk, Celldömölk
7

Családi ház Celldömölkön

Celldömölk
8

Nyugodt környezeti társasházi lakás Celldömölkön!

Celldömölk
17

Kihagyhatatlan ajánlat! Családi ház Celldömölkön.

Celldömölk
12

Zöldövezeti családi ház, pincével

Celldömölk, 9500 Celldömölk
11

Jó állapotú családi ház eladó

Celldömölk, 9500 Celldömölk
10

Itt a kastély, hol a kastély...

Celldömölk