Ceglédi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

145

Ezen az oldalon a Cegléden megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Budapesttől 70 km-re a Pest-Szolnok, és a Budapest-Szeged vasútvonal mentén helyezkedik el, melyeknek köszönhetően már 1847 óta jelentős forgalmi csomópont. Cegléd Kossuth városa néven is ismertté vált, ugyanis Kossuth Lajos innen indította toborzó körútját, melynek hagyományát a ceglédiek mind a mai napig méltón őrzik. A főtéri Kossuth-szobor nemzeti ünnepek alkalmával megemlékezések méltó helyszíne. Cegléd iskolavárosként is ismert, a Ceglédi Termálfürdő és Szabadidőközpont pedig kellemes kikapcsolódást nyújt. A városban kórház is működik. Panellakást keres? A Széchenyi lakótelep lakásai Önre várnak. Családi házat, telket szeretne vásárolni? A belvárosban és a külső kertvárosban is számtalan lehetőség közül válogathat. Pihenésre vágyik? A termál és gyógyfürdő közelében üdülőket és családi házakat is találhat. A városban 15 óvoda, 3 bölcsőde, 6 általános iskola, 6 középiskola, 1 zeneművészeti iskola és 1 főiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen ceglédi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Kiadó telephely, Cegléd

Cegléd
10

Eladó családi ház, Cegléd

Cegléd
15

Eladó tanya, Cegléd, Cegléd környéke

Cegléd, Cegléd környéke
13

Cegléden, Budai úton

Cegléd, Budai út
31

Cegléd központjában

Cegléd, központ
18

Cegléden hangulatos családi ház

Cegléd

Eladó telephely, Cegléd

Cegléd
6

Cegléden eladó üzletnek,vállalkozásnak

Cegléd
7

Eladó téglalakás, Cegléd, Állómás

Cegléd, Állómás
8

Eladó téglalakás, Cegléd, Állómás

Cegléd, Állómás
4

Eladó építési telek, Cegléd, kereskedelmi, lakó, gazdasági fejlesztési ingatlan

Cegléd, kereskedelmi, lakó, gazdasági fejlesztési ingatlan
8

Eladó családi ház, Cegléd

Cegléd
5

Cegléden, a kertvárosban

Cegléd, kertváros
8

Eladó családi ház, Cegléd, Törteli út

Cegléd, Törteli út
17

Cegléd központjában

Cegléd, központ
6

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség, Pest megye, Cegléd

Cegléd
5

Ceglédi Városközpont

Cegléd