Ceglédi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

153

Ezen az oldalon a Cegléden megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Budapesttől 70 km-re a Pest-Szolnok, és a Budapest-Szeged vasútvonal mentén helyezkedik el, melyeknek köszönhetően már 1847 óta jelentős forgalmi csomópont. Cegléd Kossuth városa néven is ismertté vált, ugyanis Kossuth Lajos innen indította toborzó körútját, melynek hagyományát a ceglédiek mind a mai napig méltón őrzik. A főtéri Kossuth-szobor nemzeti ünnepek alkalmával megemlékezések méltó helyszíne. Cegléd iskolavárosként is ismert, a Ceglédi Termálfürdő és Szabadidőközpont pedig kellemes kikapcsolódást nyújt. A városban kórház is működik. Panellakást keres? A Széchenyi lakótelep lakásai Önre várnak. Családi házat, telket szeretne vásárolni? A belvárosban és a külső kertvárosban is számtalan lehetőség közül válogathat. Pihenésre vágyik? A termál és gyógyfürdő közelében üdülőket és családi házakat is találhat. A városban 15 óvoda, 3 bölcsőde, 6 általános iskola, 6 középiskola, 1 zeneművészeti iskola és 1 főiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen ceglédi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

12

Eladó ikerház, Cegléd, posta

Cegléd, posta
14

Eladó ikerház, Cegléd, posta

Cegléd, posta
9

Cegléd központjában

Cegléd
9

Cegléd belvárosában

Cegléd, Központ
20

Hangulatos tanya 3,9ha földterülettel

Cegléd, külterület
13

Cegléden, a kertvárosban

Cegléd
5

Cegléden, a kertvárosban

Cegléd, kertváros
19

Cegléden, központhoz közel

Cegléd
23

Családi ház, söröző

Cegléd
24

Cegléden, főúthoz közel

Cegléd
18

Jó állapotú családi ház

Cegléd, Főútvonal mellett
6

Cegléden termőföld

Cegléd, külterület
8

Budai út

Cegléd, Budai út
26

Cegléden, csendes környezetben

Cegléd
20

Cegléd környéki tanya

Cegléd, külterület
17

Cegléd központjában

Cegléd, központ
20

Cegléden, a központban

Cegléd, Városközpont
31

Cegléd központjában

Cegléd, központ