Ceglédi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

134

Ezen az oldalon a Cegléden megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Budapesttől 70 km-re a Pest-Szolnok, és a Budapest-Szeged vasútvonal mentén helyezkedik el, melyeknek köszönhetően már 1847 óta jelentős forgalmi csomópont. Cegléd Kossuth városa néven is ismertté vált, ugyanis Kossuth Lajos innen indította toborzó körútját, melynek hagyományát a ceglédiek mind a mai napig méltón őrzik. A főtéri Kossuth-szobor nemzeti ünnepek alkalmával megemlékezések méltó helyszíne. Cegléd iskolavárosként is ismert, a Ceglédi Termálfürdő és Szabadidőközpont pedig kellemes kikapcsolódást nyújt. A városban kórház is működik. Panellakást keres? A Széchenyi lakótelep lakásai Önre várnak. Családi házat, telket szeretne vásárolni? A belvárosban és a külső kertvárosban is számtalan lehetőség közül válogathat. Pihenésre vágyik? A termál és gyógyfürdő közelében üdülőket és családi házakat is találhat. A városban 15 óvoda, 3 bölcsőde, 6 általános iskola, 6 középiskola, 1 zeneművészeti iskola és 1 főiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen ceglédi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

Eladó családi ház, Cegléd

Cegléd

Eladó egyéb mezőgazdasági ingatlan, Cegléd

Cegléd
4

Eladó építési telek, Cegléd, kereskedelmi, lakó, gazdasági fejlesztési ingatlan

Cegléd, kereskedelmi, lakó, gazdasági fejlesztési ingatlan
5

Ceglédi Városközpont

Cegléd
12

Eladó családi ház, Cegléd

Cegléd
9

Eladó panellakás, Cegléd, Kórház környéje

Cegléd, Kórház környéje
8

Eladó családi ház, Cegléd

Cegléd
5

Eladó családi ház, Cegléd, Belváros

Cegléd, Belváros
5

Eladó családi ház, Cegléd, Kőrösi út

Cegléd, Kőrösi út
6

Cegléden eladó üzletnek,vállalkozásnak

Cegléd
6

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség, Pest megye, Cegléd

Cegléd
12

Cegléden, a kertvárosban

Cegléd
23

Családi ház, söröző

Cegléd
19

Eladó családi ház, Cegléd, Alszegi út közelében

Cegléd, Alszegi út közelében

Kiadó telephely, Cegléd

Cegléd,
13

Eladó családi ház, Cegléd

Cegléd

Eladó telephely, Cegléd

Cegléd,
11

Eladó családi ház, Cegléd

Cegléd