Eladó és kiadó ingatlanok Bükön

Találati lista:

64

Itt találhatóak a büki ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Bük az Alpokalja és a Kisalföld találkozásánál, a Répce-folyó síkságán fekvő település. Idegenforgalmi vonzerejét elsősorban a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum adja, mely hazánk 2. legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője. Másik legjelentősebb idegenforgalmi nevezetessége a golfklub, mely hazánk első és nemzetközi szintű pályával rendelkező golfklubja. Nevezetes műemlékei a Szapáry- kastély, mely egy XVI. századi eredetű, udvarház átépítésével jött létre a XVII. században, és a gótikus Szent Kelemen plébániatemplom, mely 1408-ban épült. Másik nevezetes épülete a Kóczán ház, Kóczán Ferenc egykori lakóháza, mely a tájegység utolsó zsúpfedésű, csapott oromzatú, vályogfalú parasztháza. Természeti értéke a Répcementi tanösvény, mely a Répce folyó élővilágát bemutató interaktív kiállítás. Büköt méltán nevezhetnénk az aktív turizmus fellegvárának, hiszen a Felnőttjátszótér kültéri fittness gépeivel, a mozgáskorlátozottak számára létrehozott fittness eszközökkel, és a gyerekek részére épült egyedi játszótérrel várja vendégeit. A Napsugár Játszópark a Magyarországon egyedülálló SPIN FRIZZ henger és az egész évben nyitva tartó korcsolyapálya mellett, még számtalan élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Csepreggel, Locsmánddal, Zsirával és Bővel kerékpárutak kötik össze. A Kristály Toronyban pedig a hazánkban egyedülálló kristályszerkezetű, háromszintes mászó és kalandpályát próbálhatják ki az idelátogatók. Bükfürdőn szeretne pihenni? Vásároljon téglalakást a Birdland villaparkban, üdülőt, nyaralót a fürdőhöz közel, vagy családi házat a belvárosban, vagy a fürdőhöz közel. Turizmussal szeretne foglalkozni? Apartmanházakkal bővített családi házakat, hoteleket és panziókat is talál a gyógyfürdő közelségében. A városban 1 óvoda, 1 általános iskola és 1 szakiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget büki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

Eladó családi ház, Bük, Bük

Bük, Bük
10

Eladó üdülő, nyaraló, Bük, Bükfürdő

Bük, Bükfürdő
10

Eladó családi ház, Bük, Bük

Bük, Bük
27

Eladó hotel, panzió, Bük, Bük

Bük, Bük
13

Eladó ikerház, Bük, Bük

Bük, Bük
23

Eladó családi ház, Bük, Bük

Bük, Bük
8

Eladó 4*Superior Wellness szálloda Bükfürdőn!

Bük, Bük
10

Eladó hotel, panzió, Bük, Bük

Bük, Bük
17

Eladó családi ház, Bük, Bük, Nagy Pál utca

Bük, Bük, Nagy Pál utca
11

Eladó ikerház, Bük, Bük

Bük, Bük
14

Bükön újszerű családi ház apartmannal eladó!

Bük
19

Befektetők, vállalkozók figyelem!

Bük

Eladó családi ház, Bük, Kossuth utca 54/b

Bük, Kossuth utca 54/b
10

Eladó családi ház, Bük, Bük

Bük, Bük
3

Bükfürdői apartman bérleti joga eladó

Bük, Bükfürdő
19

Állandó vendégkörrel panzió eladó Bükön!

Bük
21

Üdülő paradicsom

Bük
5

207 szobás wellness szálloda eladó!

Bük, Bükfürdő

Befektetőt keresünk, bükfürdői gyógyszálló építésének folytatására!

Bük, Felső-Répcementi kistérség
11

Étterem Bükön eladó!

Bük