Az ünnepek alatt is hirdeted otthonod? Így készíts visszafogott mégis lenyűgöző dekorációt!

Ingatlantájoló.hu 2016.12.21 07:32:41

Mindenki tudja, hogy nem ajánlott túldíszíteni otthonunkat, ha karácsonykor is hirdetjük, és az ünnepi időszakban is számíthatunk a lakásnézőbe érkező potenciális vevők megjelenésére. Ugyanakkor, ha gyerekeink vannak, és esetleg vendégeket is várunk, akkor nem mondhatunk le teljesen a karácsonyi dekorációról. Visszafogott mégis lenyűgöző dekorációt szeretnél? Mutatunk néhány ötletet, melyet az év végi hajrában is gyorsan elkészíthetsz.


A visszafogott dekoráció lényege, hogy ne akard az egész házat feldíszíteni. Elég mindössze három területre koncentrálnod, mely feldíszíve egyből ünnepi hangulatot teremt.

Kép forrása: homeincomekitblog.com

Központban a karácsonyfa

A karácsonyfa az ünnep egyik legfontosabb jelképe. Ha gyönyörű mégis visszafogott karácsonyfát szeretnél, amit ráadásul gyorsan feldíszíthetsz, az egyszínű dekorációt neked találták ki. Használhatsz semleges színeket is, így a fa biztosan passzol majd a szoba színeihez. A fémes, csillogó díszek pedig extra csillogást kölcsönöznek majd a dekorációnak.

Ebben a győri családi házban néhány fényes gömb az asztalon hirdeti, hogy nemsoká itt a karácsony.

Még több képért kattints a fotóra!

Hívogató bejárati ajtó

Ha nincs épp karácsony, akkor is különösen odafigyelünk arra, hogy a ház bejáratát hívogatóvá varázsoljuk, amikor el szeretnénk adni. Az ünnepek alatt pedig mindenféle külső díszkivilágítás nélkül, elég csak egy koszorú vagy valamilyen ajtódísz a bejárati ajtóra. Egy hatalmas gömb örökzöldekkel díszítve például tökéletes választás lehet.

Egy szívecske kint, egy koszorú bent. A karácsony apró jelei egy gödöllői családi ház ajtaján.

Még több képért kattints a fotóra!

Asztal ünnepi díszben

Az ünnepekhez hozzátartoznak a hatalmas evések is, így az étkezőasztalnak központi szerep jut ebben az időszakban. A szokásos futó helyett, díszítsd idén az asztalt egy örökzöld girlanddal, mely néhány gyertyával kiegészítve csodálatos ünnepi dekoráció lehet anélkül, hogy hivalkodó lenne.

Asztaldísz aranyban és a hozzáillő karácsonyfa egy rákoshegyi lakásban.

Még több képért kattints a fotóra!

Hozzászólások