Biharkeresztesi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

25

Ezen az oldalon a Biharkeresztesen megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Biharkeresztes Hajdú-Bihar megye délkeleti részén, Debrecentől 50, a román határtól 6, Nagyváradtól 15 km-re fekszik, az ország egyik legkisebb városa. Közúton a 42-es számú főúton, vonattal a Püspökladány–Berettyóújfalu–Biharkeresztes – (országhatár) – Nagyvárad vonalon érhető el, vasútállomása egyben határállomás is. Mind a mezőgazdasági, mind az ipari termelése a Nagyváradi piacra irányult. A térség gazdasági és kulturális központja ekkor Nagyvárad volt, így a település életében jelentős törést jelentett, mikor a trianoni döntés után elszakították Nagyváradtól. Ettől kezdve a határforgalom kiszolgálása volt a város feladata, ez a szerepe máig megmaradt, a lakosság döntő része a határforgalom mellett a mezőgazdaságban van foglalkoztatva. Látnivalói közül a legrégebbi a református templom, melynek alapja egy XIII. században épült Árpád-kori templom volt, az épületet műemlékké nyilvánították. Másik jelentős nevezetessége a várostól 10 km-re található Nagykereki várkastély, mely a Bocskai családi központja volt. Egyéb nevezetességei: Bocskai István erdélyi fejedelem mellszobra, Szent László szobra, Osváth Pál mellszobra és egész alakos szobra, az első és a második világháború áldozatainak emlékműve, az 1956-os Forradalom és Szabadságharc Emlékműve és a helytörténeti gyűjtemény. A város környékén a Bihar hegység várja a kirándulókat, melynek területén, közel 800 feltárt cseppkőbarlang található. Legjelentősebb rendezvénye a Határ menti Kiállítás és Vásár, ezen kívül említésre méltó még a BIHart - református művészeti fesztivál, és a város hete programsorozat. Családi házat vásárolna Biharkeresztesen? A központhoz közel, csendes utcákban olcsón találhat megfelelő ingatlant. A városban 1 óvoda, 1 általános iskola és 1 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen biharkeresztesi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Eladó családi ház, Biharkeresztes, Hunyadi utca

Biharkeresztes, Hunyadi utca
6

Eladó családi ház, Biharkeresztes

Biharkeresztes
9

Eladó családi ház, Biharkeresztes, Kossuth utca

Biharkeresztes, Kossuth utca
6

Biharkeresztes központjában üzlethelyiség eladó

Biharkeresztes
6

Eladó téglalakás, Biharkeresztes, Szacsvay u.

Biharkeresztes, Szacsvay u.
11

Eladó 100.00m² családi ház, Biharkeresztes

Biharkeresztes
2

Eladó Családi ház 16 000 000 Ft

Biharkeresztes
12

Eladó 137.00m² családi ház, Biharkeresztes

Biharkeresztes

Biharkeresztes

Biharkeresztes
12

Eladó családi ház, Biharkeresztes, Szigligeti u.

Biharkeresztes, Szigligeti u.
15

Eladó családi ház, Biharkeresztes, Széchenyi u.

Biharkeresztes, Széchenyi u.
4

eladó olcsó ház biharkeresztes központban

Biharkeresztes
10

Eladó családi ház, Biharkeresztes

Biharkeresztes
10

Eladó családi ház, Biharkeresztes, Kossuth utca 7

Biharkeresztes, Kossuth utca 7
11

Eladó családi ház, Biharkeresztes, Vas Gereben u.

Biharkeresztes, Vas Gereben u.
7

Eladó családi ház, Biharkeresztes

Biharkeresztes
10

Eladó családi ház, Biharkeresztes, Széchenyi utca 138

Biharkeresztes, Széchenyi utca 138
15

Eladó családi ház, Biharkeresztes, Kossuth u.

Biharkeresztes, Kossuth u.
14
CSOK ingatlan

Gyönyörű kerttel, Biharkeresztes központjában

Biharkeresztes, központ, Kossuth u 7
6

Eladó családi ház, Biharkeresztes

Biharkeresztes