Eladó és kiadó ingatlanok Biatorbágyon

Találati lista:

178

Itt találhatóak a biatorbágyi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Biatorbágy a Budai-hegység által övezett Zsámbéki-medencében helyezkedik el, keleti része pedig a Budaörsi-medencébe nyúlik át. A Pest megye nyugati , Fejér megyével határos részén elterülő településen áthalad az 1-es főút és az M1-es autópálya, melyek itt csatlakoznak az M0-ás körgyűrűre. Vasúton pedig a Budapest-Hegyeshalom-Rajka vonalon közelíthető meg. A város jelképe a két vasúti hídból álló Viadukt, mely a Füzes-patak völgyét hidalja át. Biatorbágy legrégebbi építészeti emléke a 13. század végéről származó Szent Kereszt-kápolna, melyet sokszor átépítettek. A város legjelentősebb műemlék épülete a Sándor-Metternich-kastély, melyet a kutatások szerint Promberger Keresztély barokk kori kastélyának helyén építtetett 1823-ban gróf Sándor Vince. A volt vasútállomás épülete ma Faluházként működik, a színházteremmel kibővített épület a település kulturális centruma. Biatorbágy természeti értéke a Nyakaskő, melynek lábánál végzett ásatások során egy ősi tenger maradványaira bukkantak. Üdülőt, nyaralót keres Biatorbágyon? A Katalin hegyen, az Ürge-hegyen, vagy a Peca-tónál biztosan megtalálja álmai nyaralóját. Családi házat vásárolna? Bia városrészben régebbi, a Zöld Sziget lakóparkban új építésű ingatlanok között válogathat. Építési telket keres? A lakópark mellett családi ház építésére alkalmas, a Peca-tónál üdülő építésére alkalmas telkeket találhat. A városban 5 óvoda és 4 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget biatorbágyi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

5

Eladó raktár, Biatorbágy, Biatorbágy

Biatorbágy, Biatorbágy
5

Eladó üdülőtelek, Biatorbágy, x

Biatorbágy, x
3

Eladó Építési telek, Biatorbágy, Nincs megadva, 6062nm, 49000000 Ft

Biatorbágy, Nincs megadva
5

Eladó Családi ház, Biatorbágy, Nincs megadva, 390nm, 62000000 Ft

Biatorbágy, Nincs megadva

Biatorbágyon másfél szobás lakás kiadó

Biatorbágy, -
16

Eladó családi ház, Biatorbágy

Biatorbágy
2

Önálló épület! forgalmas körforgalmi részen!

Biatorbágy
7

Kertészkedjen hétvégén!

Biatorbágy

Eladó családi ház, Biatorbágy

Biatorbágy
14

Eladó családi ház, Biatorbágy

Biatorbágy
8

Lakópark építésére alkalmas

Biatorbágy, Sóskúti út

Üzlet és családi ház egyben!

Biatorbágy
2

Széles utcafront

Biatorbágy
9

Biatorbágyon a biai oldalon családi ház eladó. 234,9Mft

Biatorbágy, Bia, Kolozsvár u.
8

Biatorbágyon a biai oldalon családi ház eladó. 34,-Mft

Biatorbágy, Bia, Kolozsvár u.

Biatorbágyon a biai oldalon családi ház eladó. 24,9Mft

Biatorbágy, Bia, Május 1 u.
7

Eladó egyéb lakás, Biatorbágy

Biatorbágy
3

Eladó téglalakás, Biatorbágy, Bia

Biatorbágy, Bia
8

Eladó üdülő, nyaraló, Biatorbágy, Iharos, Harkály utca

Biatorbágy, Iharos, Harkály utca
10

Eladó családi ház, Biatorbágy, Kossuth Ferenc utca 24

Biatorbágy, Kossuth Ferenc utca 24