Eladó és kiadó ingatlanok Balatonvilágoson

Találati lista:

97

Itt találhatóak a balatonvilágosi ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Három megye találkozásánál fekszik a Balatonaligát is magában foglaló Balatonvilágos, mely a Balaton déli partjának első települése. Területén áthalad az M7-es autópálya, melyre határában csatlakozik a 71-es főút, és határában húzódik a 7-es számú főút is. Balatonvilágos legismertebb nevezetessége a Club Aliga üdülőközpont, mely a rendszerváltásig MSZMP üdülőként üzemelt. Az üdülőterületet eredetileg Tóth Ede Balatonfőkajári birtokos létesítette 1902-ben, 1948-ban azonban államosításra került. Az üdülőközpont egy hatalmas arborétum jellegű ősfás területen helyezkedik el, strandja 2 km hosszan húzódik a part mentén. A területén található református templomot 1937-ben szentelték fel, azonban 1952-ben államosították és ekkortól istállónak, fűrészüzemnek és raktárnak is használták. A templomot 1993-ban szentelték fel újra, azóta újra tartanak itt istentiszteleteket. Balatonvilágos legszebb látnivalója a Panoráma-kilátóról nyílik, ahol Mészöly Géza és Csók István festőművészek merítettek ihletet. A község legmagasabb építménye a Millenniumi Szent Korona emlékmű, további látnivalója a Szent István és Gizella tiszteletére emelt díszkút, mely a Szent István parkban található. Közvetlen vízparti nyaralót szeretne a Balatonon? Balatonvilágoson számtalan saját vízparttal rendelkező nyaraló, családi ház várja, de az olcsóbb ingatlanok sincsenek messze a Balatontól, ráadásul csodálatos panorámával rendelkeznek. Téglalakást keres? Balatonvilágoson téglalakást is találhat saját vízparttal, csónakkikötővel. A községben 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonvilágosi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

15

Kiadó lakások Balatonvilágoson

Balatonvilágos, Ady Endre utca 12
19

Csodálatos panoráma az esti séták alkalmával

Balatonvilágos
17

Felújításra szoruló ikerfél kulipintyó

Balatonvilágos
32

Nívós ház balatoni panorámával!

Balatonvilágos
18

Ikerfél faház kiváló állapotban, 300 méterre csodálatos panorámával

Balatonvilágos
5

Eladó családi ház, Balatonvilágos

Balatonvilágos
13

Eladó panorámás nyaraló Balatonvilágoson!

Balatonvilágos

Eladó családi ház, Balatonvilágos

Balatonvilágos

Eladó családi ház, Balatonvilágos

Balatonvilágos
17

Balatonvilágoson vízparti panzió eladó önálló stéggel

Balatonvilágos
11

Átépítés alatt álló nyaraló Balatonvilágoson eladó

Balatonvilágos
28

Kényelem és luxus balatoni panorámával!

Balatonvilágos
4

BALATONKÖZELI ÉPÍTÉSI TELEK!

Balatonvilágos
17

Eladó Balatonvilágos csendes üdülő övezetében igényes galériás 100 nm-es ikernyaraló garázzsal, 36

Balatonvilágos, Balatonvilágos
5

Eladó ház, két lakrészes családi ház eladó balatonvilágoson! 69,8 M.Ft

Balatonvilágos
15

Magasparti látvány a Balatonra

Balatonvilágos
10

Árcsökkenés!!! Eladásra kínálom Balatonvilágoson felújítandó ikerház felét, mely külön-bejáratú szep

Balatonvilágos, Balatonvilágos
13

Balaton

Balatonvilágos, Május 1. utca
2

Építési telek eladó Balatonvilágos csendes részén!

Balatonvilágos

Az én Balaton-partom!

Balatonvilágos