Eladó és kiadó ingatlanok Balatonvilágoson

Találati lista:

94

Itt találhatóak a balatonvilágosi ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Három megye találkozásánál fekszik a Balatonaligát is magában foglaló Balatonvilágos, mely a Balaton déli partjának első települése. Területén áthalad az M7-es autópálya, melyre határában csatlakozik a 71-es főút, és határában húzódik a 7-es számú főút is. Balatonvilágos legismertebb nevezetessége a Club Aliga üdülőközpont, mely a rendszerváltásig MSZMP üdülőként üzemelt. Az üdülőterületet eredetileg Tóth Ede Balatonfőkajári birtokos létesítette 1902-ben, 1948-ban azonban államosításra került. Az üdülőközpont egy hatalmas arborétum jellegű ősfás területen helyezkedik el, strandja 2 km hosszan húzódik a part mentén. A területén található református templomot 1937-ben szentelték fel, azonban 1952-ben államosították és ekkortól istállónak, fűrészüzemnek és raktárnak is használták. A templomot 1993-ban szentelték fel újra, azóta újra tartanak itt istentiszteleteket. Balatonvilágos legszebb látnivalója a Panoráma-kilátóról nyílik, ahol Mészöly Géza és Csók István festőművészek merítettek ihletet. A község legmagasabb építménye a Millenniumi Szent Korona emlékmű, további látnivalója a Szent István és Gizella tiszteletére emelt díszkút, mely a Szent István parkban található. Közvetlen vízparti nyaralót szeretne a Balatonon? Balatonvilágoson számtalan saját vízparttal rendelkező nyaraló, családi ház várja, de az olcsóbb ingatlanok sincsenek messze a Balatontól, ráadásul csodálatos panorámával rendelkeznek. Téglalakást keres? Balatonvilágoson téglalakást is találhat saját vízparttal, csónakkikötővel. A községben 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonvilágosi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

20

Csodálatos panoráma az esti séták alkalmával

Balatonvilágos
18

Ikerfél faház kiváló állapotban, 300 méterre csodálatos panorámával

Balatonvilágos
17

Felújításra szoruló ikerfél kulipintyó

Balatonvilágos
3

építési telek Balatonvilágoson

Balatonvilágos
26

Szép ház frekventált helyen Balatonvilágoson!

Balatonvilágos
34

Mintha az enyém lenne...

Balatonvilágos
16

MEDITERRÁN hangulat a BALATONVILÁGOSI csodás parkban!!

Balatonvilágos
15

Remek adottságokkal rendlekező ház

Balatonvilágos
14

édi kis nyaraló

Balatonvilágos
15

Kiváló ár-értékű nyaraló

Balatonvilágos
13

100 méterre a páratlan balatoni panorámától

Balatonvilágos
18

Tipp-topp nyaraló

Balatonvilágos
12

felújított nyaraló

Balatonvilágos
15

Balatonvilágosi lehetőség

Balatonvilágos
7

új utcában építési telek

Balatonvilágos
15

kényelmes élettér

Balatonvilágos
30

Újszerű családi ház Balatonvilágoson

Balatonvilágos
18

Balatonvilágosi családi ház a központban!

Balatonvilágos
9

Eladó üdülő, nyaraló, Balatonvilágos

Balatonvilágos

Eladó építési telek, Balatonvilágos

Balatonvilágos