Eladó és kiadó ingatlanok Balatonlellén

Találati lista:

520

Ezen az oldalon a Balatonlellén található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Balatonlelle a Balaton déli partján, Balatonföldvár és Fonyód közt terül el. Vonattal a Székesfehérvár–Gyékényes vasútvonalon, közúton az M7-es autópályán és a 7-es főúton érhető el. A környék egyik legkiválóbb bortermelő vidéke a Kishegyen található, mely Lellétől 3 km-re fekszik. Itt található a Szent Donátnak a szőlősgazdák védőszentjének tiszteletére emelt kápolna. Vele szemben, látható a Jankovich család vincellérháza, mely jelenleg csárdaként üzemel. A Kishegy másik nevezetessége a Parkerdő, ahol kellemes sétát tehet az idelátogató. A város legrégebbi műemléke a Rádpusztán található Árpádkori romtemplom, mely a XIII. században épült. A rádpusztai Balaton Pincében nyílt meg 2014 elején a Magyar Borok Pincéje Gasztro élménybirtok, A 40 darab hatalmas tölgyfahordóban- melyek több százezer liter bor tárolására alkalmasak- kialakított vitrinekben mutatják be a 22 hazai borvidéket és a legjellemzőbb borokat. A Szabadidő Centrum kedvelt csapatépítő programja a „Pusztaolimpia”, a „Rádi lovas délután”-on pedig hagyományőrző lovasbemutatót tekinthetnek meg az érdeklődők. A városban megtekinthető múzeumok a Kapoli Múzeum & Galéria, mely a két leghíresebb pásztor fafaragó művész, idősebb és ifjabb Kapoli Antal kiállításának, Ligeti Miklós, szobrász kiállításának és kortárs képzőművészeti alkotók kiállításának ad otthont. Az Afrika Múzeum pedig Gróf Somssich Pongrácz és Soltész István Afrika-gyűjteményét mutatja be. A Napfény strand igazi tengerparti hangulatot idéző homokos partszakasszal és élményfürdővel várja vendégeit. A szabadstrandon pedig a Balatonon kívül kalandpark és óriás csúszda szolgálja a remek kikapcsolódást. Az irmapusztai halastavak a horgászat szerelmeseinek nyújt kellemes kikapcsolódási lehetőséget. A város legnépszerűbb rendezvényei a Júliális, és a Lellei Borhét Fesztivál. Vízparti ingatlant vásárolna Balatonlellén? Üdülők, családi házak, téglalakások és építési telkek között egyaránt válogathat. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonlellei ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

9

Családi ház Balatonlellén

Balatonlelle
8

Balatonlellén kínálom önöknek eladásra ezt a 2 hálószobás,nappalis apartmant a Napfény strandtól 10

Balatonlelle, Központ
10

Étterem Balatonlelle központjában

Balatonlelle
15

Eladó üdülő, nyaraló, Balatonlelle, Központ, Balatonlellén vízparti társas üdülő

Balatonlelle, Központ, Balatonlellén vízparti társas üdülő
7

Balaton déli partján közvetlen vízparti üdülőkomplexum eladó

Balatonlelle, Közvetlen vízpart
5

Balatonlellei földszintes, 100nm-es családiház eladó! 18 M.Ft

Balatonlelle
29

Kiadó üdülő, nyaraló, Balatonlelle, Pipacs sor

Balatonlelle, Pipacs sor
25

Balatonlellei dupla családi ház ...

Balatonlelle, Balatonlelle
10

Eladó sorház, Balatonlelle

Balatonlelle
12

Eladó családi ház, Balatonlelle, Vasúti villa sor

Balatonlelle, Vasúti villa sor
17

Eladó téglalakás, Balatonlelle, Balatonhoz közeli

Balatonlelle, Balatonhoz közeli
7

Eladó téglalakás, Balatonlelle, Hullám utca

Balatonlelle, Hullám utca
13

Kiadó üdülő, nyaraló, Balatonlelle, Hullám utca

Balatonlelle, Hullám utca
18

Kiadó üdülő, nyaraló, Balatonlelle, Hullám utca

Balatonlelle, Hullám utca
13

Kiadó üdülő, nyaraló, Balatonlelle, Hullám utca

Balatonlelle, Hullám utca
13

Kiadó üdülő, nyaraló, Balatonlelle, Hullám utca

Balatonlelle, Hullám utca
7

Balatonlelle, Eladó családi ház, 180nm-es, 6 szobás családi ház eladó! 19,9M.Ft

Balatonlelle, vízközeli
18

Eladó üdülő, nyaraló, Balatonlelle, Balatonlelle

Balatonlelle, Balatonlelle
9

Balatonlellén eladó lakóház

Balatonlelle
20

Kiadó üdülő, nyaraló, Balatonlelle, Boglárka utca

Balatonlelle, Boglárka utca