Eladó és kiadó ingatlanok Balatonlellén

Találati lista:

461

Ezen az oldalon a Balatonlellén található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Balatonlelle a Balaton déli partján, Balatonföldvár és Fonyód közt terül el. Vonattal a Székesfehérvár–Gyékényes vasútvonalon, közúton az M7-es autópályán és a 7-es főúton érhető el. A környék egyik legkiválóbb bortermelő vidéke a Kishegyen található, mely Lellétől 3 km-re fekszik. Itt található a Szent Donátnak a szőlősgazdák védőszentjének tiszteletére emelt kápolna. Vele szemben, látható a Jankovich család vincellérháza, mely jelenleg csárdaként üzemel. A Kishegy másik nevezetessége a Parkerdő, ahol kellemes sétát tehet az idelátogató. A város legrégebbi műemléke a Rádpusztán található Árpádkori romtemplom, mely a XIII. században épült. A rádpusztai Balaton Pincében nyílt meg 2014 elején a Magyar Borok Pincéje Gasztro élménybirtok, A 40 darab hatalmas tölgyfahordóban- melyek több százezer liter bor tárolására alkalmasak- kialakított vitrinekben mutatják be a 22 hazai borvidéket és a legjellemzőbb borokat. A Szabadidő Centrum kedvelt csapatépítő programja a „Pusztaolimpia”, a „Rádi lovas délután”-on pedig hagyományőrző lovasbemutatót tekinthetnek meg az érdeklődők. A városban megtekinthető múzeumok a Kapoli Múzeum & Galéria, mely a két leghíresebb pásztor fafaragó művész, idősebb és ifjabb Kapoli Antal kiállításának, Ligeti Miklós, szobrász kiállításának és kortárs képzőművészeti alkotók kiállításának ad otthont. Az Afrika Múzeum pedig Gróf Somssich Pongrácz és Soltész István Afrika-gyűjteményét mutatja be. A Napfény strand igazi tengerparti hangulatot idéző homokos partszakasszal és élményfürdővel várja vendégeit. A szabadstrandon pedig a Balatonon kívül kalandpark és óriás csúszda szolgálja a remek kikapcsolódást. Az irmapusztai halastavak a horgászat szerelmeseinek nyújt kellemes kikapcsolódási lehetőséget. A város legnépszerűbb rendezvényei a Júliális, és a Lellei Borhét Fesztivál. Vízparti ingatlant vásárolna Balatonlellén? Üdülők, családi házak, téglalakások és építési telkek között egyaránt válogathat. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonlellei ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

18

Kiadó üdülő, nyaraló, Balatonlelle, Hullám utca

Balatonlelle, Hullám utca
13

Kiadó üdülő, nyaraló, Balatonlelle, Hullám utca

Balatonlelle, Hullám utca
13

Kiadó üdülő, nyaraló, Balatonlelle, Hullám utca

Balatonlelle, Hullám utca
10

Étterem Balatonlelle központjában

Balatonlelle
4

Központi elhelyezkedésű telek eladó Balatonlellén!

Balatonlelle
20

Kiadó üdülő, nyaraló, Balatonlelle, Boglárka utca

Balatonlelle, Boglárka utca
15

BALATONLELLE KÖZPONTJÁBAN, RÉSZBEN FELÚJÍTOTT, TÉLIESÍTETT CSALÁDI NYARALÓ, REÁLIS ÁRON ELADÓ!!!

Balatonlelle
5

Balatonlellei földszintes, 100nm-es családiház eladó! 18 M.Ft

Balatonlelle
16

Eladó családi ház, Balatonlelle, Üdülőtelep, BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE AJÁNLOM!

Balatonlelle, Üdülőtelep, BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE AJÁNLOM!
12

Eladó vendéglő, étterem, Balatonlelle, Üdülőtelep, TÉLEN-NYÁRON NYITVA LEHET!

Balatonlelle, Üdülőtelep, TÉLEN-NYÁRON NYITVA LEHET!
10

Eladó családi ház, Balatonlelle, Arany János utca

Balatonlelle, Arany János utca
12

Eladó családi ház, Balatonlelle, családi házas

Balatonlelle, családi házas
12

Eladó családi ház, Balatonlelle, Maort telep

Balatonlelle, Maort telep
14

Felújítandó, nagy lehetőséget rejtő ingatlan Balatonlellén!

Balatonlelle

Nagy építési telek Balatonlellén, a víztől 400 méterre!

Balatonlelle
17

Eladó családi ház, Balatonlelle, Május 1. utca

Balatonlelle, Május 1. utca
7

Balatonlelle, Eladó családi ház, 180nm-es, 6 szobás családi ház eladó! 19,9M.Ft

Balatonlelle, vízközeli
5

Eladó téglalakás, Balatonlelle, Eladó lakás Balatonlellén

Balatonlelle, Eladó lakás Balatonlellén
10

Újszerű társasházi lakás Balatonlellén a strandtól 150 méterre!

Balatonlelle
8

Ragyogó befektetés Balatonlellén

Balatonlelle