Eladó és kiadó ingatlanok Balatonfüreden

Találati lista:

583

Itt találhatóak a balatonfüredi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Balatonfüred a Balaton északi partjának fővárosa, lankás dombok által körülölelt területen fekszik. A Veszprémtől 18 km-re fekvő városon halad át a Balaton északi partján végigfutó 71-es főút, vonattal pedig a Budapestről Tapolcára vezető vasútvonalon érhető el. Idegenforgalmi vonzerejét fekvése, forrásainak gyógyhatása és zamatos borai adják. Szénsavas savanyú vizét 1971-ben nyilvánították gyógyvízzé, ekkor gyógyüdülőváros lett, 1987-től pedig a Szőlő és a Bor Nemzetközi városa. Kellemes mediterrán klímáját a Balaton-felvidék előhegyeinek köszönheti, melyek megvédik a Bakony felől érkező hideg szelektől, és állandó levegőcserét, ezáltal pormentes levegőt biztosítanak. Tiszta levegője és savanyú vize gyógyítja a szív és érrendszeri betegségeket. Az itt található Állami Szívkórházban már sok beteg meggyógyult, köztük az indiai Nobel díjas költő, Rabindranath Tagore. A költő egy indiai legenda mintájára, gyógyulásának emlékére egy hársfát ültetett, példáját követte sok politikai, közéleti személyiség, költő és Nobel-díjas, az így kialakult fasor mentén építették ki a Tagore sétányt, melyben megtalálható a költő szobra. 1825-ben itt, a Horváth-házban rendezték meg az első Anna-bált. A városban megtalálható számos reformkori személyiség, például Jókai Mór és Blaha Lujza villája. A Vaszary Villa elsősorban képzőművészeti alkotásoknak ad otthont, de a kiállításokat irodalmi, zenés és előadói estek is kísérik. Balatonfüred természeti értéke A Tamás-hegy nyugati oldalában 1894-ben feltárt és 1934-ben megnyitott Lóczy barlang. A Tamás-hegyen álló Jókai kilátóból pedig csodás panoráma nyílik a Balatonra, Balatonfüredre és a Tihanyi-félszigetre. A városban az Annagora Aquapark Élményfürdő kellemes kikapcsolódást nyújt a vízicsúszdák szerelmeseinek és itt található Magyarország legnagyobb hullámfürdője. Üdülőt, nyaralót keres az északi part fővárosában? Balatonfüreden számtalan vízparti ingatlant talál. Családi házat vásárolna? A város központjában, felső városrészen, vagy Arács városrészen Biztosan megtalálja álmai otthonát. Téglalakást keres? A város központjában, a vízpart közelében biztosan megtalálja az Önnek megfelelő ingatlant. A városban 5 óvoda, 4 általános iskola, 2 középiskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget balatonfüredi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Balatonfüreden csodálatos kilátású építési telek eladó

Balatonfüred
25

Balatonfüreden nagy családi ház nagy telekkel eladó

Balatonfüred
14

Balatonfüred központjában panzió eladó!

Balatonfüred, Balatonfüred központjában
21

Barátságos, igényes otthon egy öreg diófa társaságában!

Balatonfüred
18

Partközeli lakás eladó!

Balatonfüred, Fürdőtelep
6

Luxus álomkivitelben lehet az Ön otthona,csodálatos kivitelezésű ,egyedi tervezésű

Balatonfüred
12

Lélegzetelállító panoráma

Balatonfüred, Balatonarács

Felújított villalakások a központban

Balatonfüred, Belváros
5

Új építésű liftes házban emeleti erkélyes lakás szuper áron Balatonfüreden

Balatonfüred, Balatonarács
6

Új építésű liftes házban lakás saját kerttel szuper áron Balatonfüreden

Balatonfüred, Balatonarács
5

Új építésű liftes házban lakás saját kerttel szuper áron Balatonfüreden

Balatonfüred, Balatonarács
19

Vállalkozók figyelem!

Balatonfüred, Balatonarács
9

Kiváló lehetőség Balatonfüreden !

Balatonfüred
19

Nívós ház Füred partközelben!

Balatonfüred, Balatonarács
11

Panorámás parkosított családi ház

Balatonfüred
23

Kiváló lehetőség Balatonfüred történelmi városrészében

Balatonfüred, Balatonarács
7

Új építésű liftes házban emeleti erkélyes lakás szuper áron Balatonfüreden

Balatonfüred, Balatonarács
7

Új építésű 1. emeleti liftes házban tetőteraszos lakás szuper áron Balatonfüreden

Balatonfüred, Balatonarács
7

Új építésű liftes házban emeleti erkélyes lakás szuper áron

Balatonfüred, Balatonarács
14

Eladó családi ház, Balatonfüred, Balatonfüred, Petőfi Sándor utca

Balatonfüred, Balatonfüred, Petőfi Sándor utca